- 23 Ιούλ 2025, 23:40
glf έγραψε:mousatos έγραψε:....
Να περνάς επί βδομάδες και να βλέπεις τη ζωγραφιά που άφησε το ελαστικό. μαύρη καμπύλη 150 μέτρων .
Πριν λίγες μέρες πήγα Βέροια με τη δικιά μου και στο γυρισμό της ανακοίνωσα ότι θα γυρίσουμε από Καστανιά.
Στο κατέβα που πέτυχα τις φρέσκιες λαστιχιές από την πρόσφατη ανάβαση Καστανιάς, αυτό ακριβώς, ένα γελάκι έσκασε.
Και ας μην ήταν δικά μου.
Τις πρόσεξα και εγώ τις λαστιχιές από την ανάβαση Καστανιάς. Πολύ καλή φάση, σε βάζει στο ανάλογο mood!
Εξαιρετική φάση η Καστανιά, τώρα που πλέον είναι άδεια από κίνηση. Το κακό βέβαια είναι ότι ναι μεν έχουν φύγει τα αυτοκίνητα, αλλά τον χώρο πλέον αρχίζουν να το καταλαμβάνουν οι φυσικοί του ένοικοι, δηλαδή άγρια ζώα. Οπότε θέλει την ανάλογη προσοχή στην οδήγηση. Στο τελευταίο πέρασμα πέτυχα φίδι, 2 αλεπούδες, 2 λαγούς και ένα αγριογούρουνο!
ΥΓ. Η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ έχει πλέον αναλάβει την πιστοποίηση των τούνελ και των γεφυρών της Εγνατίας, ώστε να προχωρήσει η παραχώρηση της οδού. Σήμερα πέτυχα στα τούνελ υπαλλήλους με γιλέκα της ΤΕΡΝΑ. Να σημειώσουμε ότι θέλει προσοχή η κίνηση στην Εγνατία Οδό καθώς υπάρχουν πάρα πολλά κομμάτια που γίνονται έργα συντήρησης και οι δύο λωρίδες μειώνονται σε μία.