Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#894206 https://www.koolnews.gr/thanatiforo-tro ... osperasis/

Ντίμη, δεν ξέρω αν το μάθατε εσύ ή ο Βάγγος αλλά σκοτώθηκε με τη μηχανή του ο Κολοκυθάς με το μαύρο Έβο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#894211 οχι δεν το γνωριζα...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#894214 Από χθες ανέβηκε παντού.

Σήμερα μαθεύτηκε ότι ήταν χωρίς κράνος τάπα ΕΟ Αθ-Λαμίας και πήγε να περάσει ανάμεσα σε μια νταλίκα, έπεσε, σύρθηκε, διαμελίστηκε.

Απορώ με τα μυαλά κάποιων. Να έχουν οικογένεια και μικρά παιδιά στο σπίτι και να πηγαίνουν με τη μηχανή χωρίς κράνος δίχως αύριο…

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894216 Πιστεύω οτι πολλοί από μας περάσαμε απ'αυτό το στάδιο και ζούμε από τύχη .
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
mousatos έγραψε:Πιστεύω οτι πολλοί από μας περάσαμε απ'αυτό το στάδιο και ζούμε από τύχη .

250km/h ακράνωτος και πέρασμα ανάμεσα από νταλίκες ήταν achievement locked για μένα, το μυαλό μου ήταν πολύ "αδερφίστικο" για να το τολμήσει αυτό
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:
mousatos έγραψε:Πιστεύω οτι πολλοί από μας περάσαμε απ'αυτό το στάδιο και ζούμε από τύχη .

250km/h ακράνωτος και πέρασμα ανάμεσα από νταλίκες ήταν achievement locked για μένα, το μυαλό μου ήταν πολύ "αδερφίστικο" για να το τολμήσει αυτό

Οσον αφορα τις μηχανες, δηλωνω μεγαλυτερη "αδερφαρα" απο ολους σας :s_yes

Εκτος του οτι δεν εχω καθολου ταλεντο στα 2τροχα, τρεμω και τις συνεπειες μιας πτωσης εστω και μικρης. Αν βαλεις στη συναρτηση το ποσο γραμμενους μας εχουν (κι εγω 2κυκλιστης ειμαι) οι αυτοκινητιστες, γινονται ακομα χειροτερα τα πραγματα :s_sad
Άβαταρ μέλους
By g8777
#894233 Αλλα στην προκειμενη φαση Μπαροβιε, το ρισκο το πηρε ο φορτηγατζης με το Σκανια που τον εβγαλε εκτος του σεηφ ζοουν του (με 60 στον περιφερειακο :s_laughat ) και τον αναγκασε να πιασει κανενα 100αρι ( :s_empathy ) οταν καταλαβε οτι τον κυνηγουσε. Επισης.... που πα ρε Καραμητρο? Ξες με ποιο μπουστη πα να τα βαλεις? Ξες ποσες 100αδες φορες εχει κατεβει το συγκεκριμενο σημειο με τα οσα? Ξες πως αρχιζει και σκληραινει το γερικο καβλι του καθε φορα που ζυγωνει αυτη την αριστερη την καμπερωμενη τη στροφη? Γατακι, α γατακι :thumbsdown:

Κοντολογις επαιζε εντος εδρας. Για αυτον ηταν μια ακομα μερα στο γραφειο . :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Isambard
Nikos! έγραψε:Από χθες ανέβηκε παντού.

Σήμερα μαθεύτηκε ότι ήταν χωρίς κράνος τάπα ΕΟ Αθ-Λαμίας και πήγε να περάσει ανάμεσα σε μια νταλίκα, έπεσε, σύρθηκε, διαμελίστηκε.

Απορώ με τα μυαλά κάποιων. Να έχουν οικογένεια και μικρά παιδιά στο σπίτι και να πηγαίνουν με τη μηχανή χωρίς κράνος δίχως αύριο…

< >

Πραγματικά και εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό. Μηχανή δεν έχω και δεν ξέρω, αλλά να σε περιμένει η γυναίκα και το κοριτσάκι σου και εσύ να πας χωρίς αύριο, χωρίς κράνος, με ξεπερνάει.
Το μόνο που έχει σημασία είναι να γυρίσεις σπίτι σου ασφαλής. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο αυτού του παιδιού.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Isambard έγραψε:Το μόνο που έχει σημασία είναι να γυρίσεις σπίτι σου ασφαλής.

Δε φταιει αυτος Αλημπαμπα μου, για μαλακωσα ξεκινησε ο (ορθοδοξος) χριστιανος :innocent:

Αλλα οταν καποιος παει αργα και με το που του παιζει τα φωτα μουτρωνει κι αρχιζει να τρεχει, η διαδικασια ειναι συγκεκριμενη και η συνταγη αλανθαστη! :adminpower:

1) Ριχνει ενα χριστουλακι με το που το κανει.
2) Μια παναγιτσα με το που κατεβαζει 1-2 σχεσεις στο κιβωτιο κι ακουει τη γρια να σκουζει.
3) Παταει το ποδι στο γκαζι λες και θελει να τρυπησει την ασφαλτο.
4) Την ωρα που καταλαβαινει οτι κερδισε του ριχνει και κανενα πιο λαητ καντηλι επειδη τον αναγκασε να ξεφυγει (παλι). Κανενα θεουλη, κανενα ξεσταυρι, κανενα "γαμω το μνι που σε γλυστραε", ηρεμα πραγματα!

Απλα ο ΠΑΙΧΤΗΣ επεσε στην περιπτωση

Εικόνα

μακαρι παναγια μου να μην τυχει σε κανεναν κατι τετοιο. :rtfm:

Αντε, αν ο μνι γενοιτο, το πολυ-πολυ να γεμισει ευκοιλια το τριμπουρδελο που τελικιαζουν μπας και σηκωθει το - γερικο- καυλι τους.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#894251 https://www.tiktok.com/@kostantinos.kol ... 8310649110

Δεν ηταν και η πρωτη φορα που κυκλοφορουσε ετσι.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#894260 Πολύ κλασικό στυλ και ανάλογα αναμενόμενα τα αποτελέσματα. Ευτυχώς που δεν πήρε κανέναν αθώο μαζί του.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#894266 Είχε κονέ για τον άλλο κόσμο πάντως
https://www.evima.gr/eidiseis-evvoia/th ... no-patera/

Είναι γιος του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών Αποστόλη Κολοκυθά, με τον οποίον «έτρεχε» από κοινού την επιχείρηση.

Κρίμα για τον άνθρωπο, αλλά αν στα 30 δεν έχεις καταλάβει τον κίνδυνο τότε κάτι δεν πάει καλά μέσα σου. Δεν είσαι 18 που τα μυαλά είναι αλλού. Ή ζεις απλώς για την ημέρα. Τότε κακώς κάνεις οικογένεια, είναι εντελώς εγωιστικό.