Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
17%
0
N/A
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#894129 ΟΚ ναι το εχουμε πει τοσες και τοσες φορες...

Αλλα τι απιθανη πιστα ειναι αυτη ΓΤΧΜ;

Χαραξη, ποικιλια, εναλλαγες, προσπερασματα, τοπιο...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nikos! έγραψε:Μπορούμε να έχουμε κάθε άλλο ΣΚ Σπα & Μόνζα και απλά να αλλάζουμε φορά?

< >

Βαλε και Suzuka μεσα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
PaNick67 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Μπορούμε να έχουμε κάθε άλλο ΣΚ Σπα & Μόνζα και απλά να αλλάζουμε φορά?

< >

Βαλε και Suzuka μεσα :inlove:

Ναι ναι και Σουζούκα τη ξέχασα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
ripper έγραψε:Η Suzuka είναι αναχρονιστική και δίνει μάπα αγώνες.
Επίσης πολλές πίστες είναι πολύ καλύτερες από την Monza.

Εδώ μας έχουν βγάλει άχρηστο το Silverstone που είναι αν όχι η καλύτερη πιστάρα, μέσα στις 3-5 παγκόσμιες πίστες.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#894321 Ποτέ δε μου άρεσε το Silverstone. Από UK διαλέγω σαν την απόλυτη πιστάρα το Brands Hats, που βέβαια δε φιλοξενεί αγώνες F1 ή MGP. Σαν το Spa πάντως, δεν υπάρχει τίποτε, αν έπρεπε να βάλω μια πίστα μόνιμα στο καλεντάρι θα ήταν το Mugello. Είναι τεράστιο κρίμα που δε θα ξαναγίνει εκεί αγώνας, θυμίζω πως είχε γίνει επί πανδημίας.

Τραγικό επίσης που στην Ισπανία με τις τόσες ωραίες πίστες, να έχουμε Barcelona και δεν μπήκε ποτέ η Αραγονία (Motorland Aragon). Και τώρα που το συμβόλαιο με την Barcelona τελείωσε, θα πάμε Μαδρίτη σε street circuit.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Isambard έγραψε:...Από UK διαλέγω σαν την απόλυτη πιστάρα το Brands Hats, που βέβαια δε φιλοξενεί αγώνες F1 ή MGP...

Μπορω να κανω γυρακια εκει μεσα, μεχρι να μου κοπουν τα χερια. Π Ι Σ Τ Α Ρ Α :metalo:

Σπα και Σουζουκα επισης λατρεμενες με τρομερη ροη.

Στη Μονζα ειναι εντυπωσιακες οι χιλιομετρατες οι στροφες, αλλα πολυ βαρετες οι τερασστιες ευθειες.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#894353 Νομίζω αυτή η στροφή είναι η χαρακτηριστικότερη όλου του πρωταθλήματος! (Από κοντά -ιμο- η παραμπόλικα.)
Αν δεν την πάρεις flat out, απλά δεν είσαι...άντρας! :roll: