- 20 Ιούλ 2025, 21:37
edmond έγραψε:No risk no life...γατάκια 
Ή οπως αλλιως λενε τα Αγγλακια, no pain no gain
Αλλα στην προκειμενη φαση Εδμονδιε, το ρισκο το πηρε ο λαζογερμανος με το Μ5 που τον εβγαλα εκτος του σεηφ ζοουν του (με 110 στον περιφερειακο

) και τον αναγκασα να πιασει κανενα 180αρι (

) οταν καταλαβε οτι τον κυνηγαω. Επισης.... που πα ρε Καραμητρο? Ξες με ποιο μπουστη πα να τα βαλεις? Ξες ποσες 100αδες φορες εχει κατεβει το συγκεκριμενο σημειο με τα οσα? Ξες πως αρχιζει και σκληραινει το γερικο καβλι του καθε φορα που ζυγωνει αυτη την αριστερη την καμπερωμενη τη στροφη? Γατακι, α γατακι
Κοντολογις επαιζα εντος εδρας. Για μενα ηταν μια ακομα μερα στο γραφειο
Yugo_para_siempre έγραψε:Δηλαδή Γιώργη αν το είχες πάει μαλακωσά, χωρίς ρίσκα, θα έφτανες την ώρα που έπρεπε, ώστε να μην περιμένεις.

Δε φταιω εγω Γιουγκο μου, για μαλακωσα ξεκινησα ο (ορθοδοξος) χριστιανος
Αλλα οταν καποιος παει αργα και με το που του παιζω τα φωτα μουτρωνει κι αρχιζει να τρεχει, η διαδικασια ειναι συγκεκριμενη και η συνταγη αλανθαστη!
1) Ριχνω ενα χριστουλακι με το που το κανει.
2) Μια παναγιτσα με το που κατεβαζω 1-2 σχεσεις στο κιβωτιο κι ακουω τη γρια να σκουζει.
3) Παταω το ποδι στο γκαζι λες και θελω να τρυπησω το θολο.
4) Την ωρα που καταλαβαινω οτι κερδισα του ριχνω και κανενα πιο λαητ καντηλι επειδη με αναγκασε να ξεφυγω (παλι). Κανενα θεουλη, κανενα ξεσταυρι, κανενα "γαμω το μνι που σε γλυστραε", ηρεμα πραγματα!
Zorz έγραψε:Επίσης βλέπω λαμπάκι σε καντράν από VAG...
Αυτη η εφημεριδα που διαβαζεις ειναι παλια
Το περιβοητο "τσεκ εντζιν" της Βαγκ μονο για μια περιοδο μου αναβε στα 200τοσα χιλιαδες χιλιομετρα που εχει κανει. Αλλαξα το ΜΑΦ κι εκτοτε δεν το εχω ξαναδει. Σχεδον 25 χρονια αμαξι που μαλιστα εχει φαει ΤΟ γαμησι, μια φορα με αφησε στο δρομο απο αντλια νερου, κλαιν.
Το λαμπακι που λες ειναι το αντισπιν το οποιο απενεργοποιω καθε φορα με το που βαζω μπροστα το αμαξι. Στην οδηγηση που κανω εγω, το αμαξι ειναι ΠΟΛΥ αργοτερο με το αντισπιν στο ΟΝ. Αν και θα φανει παραξενο σε μερικους, υπο προυποθεσεις με εχει θεσει ακομα και σε κινδυνο, επειδη κοβει πολυ περισσοτερο γκαζι απο οτι πρεπει κι επισης για μεγαλυτερη διαρκεια απο την απαιτουμενη που θα επρεπε να κοψει. Δηλαδη να στριβω μια στροφη οριακα και στην εξοδο να σκαω τερμα γκαζι ωστε να βγω σκοπιμα με το ενδεδειγμενο 10-20% σπινιαρισματος, Εκει το αντισπιν κοβει πολυ γκαζι ξαφνικα οποτε η μπροστοκουνα πεταει κωλο. Εγω βλεπω τον κωλο να ξεκολλαει ατσαλα (εφοσον παω οριακα), παιρνω αναποδο τιμονι και μετα εκλιπαρω να ξαναδωσει το γαμηδι τερμα γκαζι ωστε να μπορεσω να μαζεψω τον κωλο. Η καθυστερηση μεχρι να δωσει γκαζι σε συνδυασμο με τον τρομο μου οτι το παω για τροπετο, ειναι αρκετος χρονος για μια χριστοπαναγια.
Σας τα ειχα πει και παλιοτερα τα ιδια και οι περισσοτεροι γελουσατε. Σε καποια φαση ειχε ποσταρει ο γιγαντας ο Μπουσο ενα βιντεακι με τον Πατσουρεα και παρηγορηθηκα οταν ειδα οτι και μερικοι αλλοι καυλογκαζοι παλαιας κοπης καταλαβαινουν τι εστι αγωνιστικη οδηγηση. Δειτε στο 1'.50"
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 20 Ιούλ 2025, 22:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά