Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#893884 Αν το ασφαλίσει παλιός οδηγός με πρόσθετη επιβάρυνση για επιπλέον οδηγό νέο αλλάζει κάτι; (έτσι θυμάμαι τα έκανε ο πατέρας μου παλιά και θυμάμαι ότι το ένα αυτοκίνητο δεν το είχε οπότε δεν το οδηγούσαμε μέχρι να "μεγαλώσουμε").
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#893887 Έτσι το έχω κάνει. Ο νέος οδηγός είναι δεύτερος.

Είναι φανερό πως δεν θέλουν νέο οδηγό καθώς πριν την προσθήκη η τιμή ήταν κάτω από 250€.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
NickTG έγραψε:Έτσι το έχω κάνει. Ο νέος οδηγός είναι δεύτερος.

Είναι φανερό πως δεν θέλουν νέο οδηγό καθώς πριν την προσθήκη η τιμή ήταν κάτω από 250€.
:lipsealed: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893894 Πολύ καλή τιμή, στο car τα βλέπω ξεκινάνε από 3κ. Αν είναι χαρτί το αμάξι πάρτο με κλειστά μάτια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
NickTG έγραψε:Προσφορά από την Hellas Direct για Daihatsu Sirion 1300 κυβικών με νέο οδηγό.

Εικόνα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_drinks

Για το δικό μου Sirion 1300 (2003), τετρακίνητο και αυτόματο, έχω ετήσιο συμβόλαιο (με έναρξη τον 11ο του 2024) στην μεσαία κλίμακα της HD (πυρός-κλοπής) €171,98. Κάτι δεν πάει καλά μάλλον. Δοκίμασε μέσω insurancemarket.gr και βάλε ως οδηγό κάποιον μεγαλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#894019 Αν δεν βάλω νέο οδηγό η τιμή είναι κάτω από 250€.
Αλλά αν δεν μπορώ να βάλω νέο οδηγό δεν μου κάνει.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#894893 Παιζει κανενας εκπτωτικος κωδικος για ανανεωση ασφαλειας στην HD? Μου εστειλαν ανεβασμενο ποσο απο περυσι που ειχε ανεβει και απο προπερσι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#906739 Ετήσιο συμβόλαιο στο αστρα , λήγει σε ένα μήνα, 208€ .Το email για την ανανέωση λεει 255€ :x
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bill33 έγραψε:Ετήσιο συμβόλαιο στο αστρα , λήγει σε ένα μήνα, 208€ .Το email για την ανανέωση λεει 255€ :x

Ψάξε μέσω insurancemarket.gr. Η πλάκα είναι ότι κι εκεί καμιά φορά η ανανέωση είναι πιο ακριβή, από το να κάνεις καινούριο συμβόλαιο (ακόμα και στην ίδια ασφαλιστική). Άλλες φορές πάλι συμφέρει η ανανέωση. Πέντε λεπτά ψάξιμο είναι όμως, δεν είναι κόπος. Επειδή έχω κάμποσα αυτοκίνητα και το έχω ψάξει, η insurancemarket είναι η φτηνότερη λύση και μετά ακολουθεί η pricefox.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#906759 Θα πρόσθετα και την cosmoteinsurance ή magenta πως τη λενε τωρα, στο παιχνίδι.
Τα τελευταία δυο χρονια μου βγαζει καλυτερες τιμες (ειδικα στην anytime)
Άβαταρ μέλους
By GTS
#906760 Παιζει κανενας εκπτωτικος κωδικος για ανανεωση ασφαλειας στην HD? Μου εστειλαν ανεβασμενο ποσο απο περυσι που ειχε ανεβει και απο προπερσι και πάλι το ανέβασαν 35 ευρώ....
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:Ετήσιο συμβόλαιο στο αστρα , λήγει σε ένα μήνα, 208€ .Το email για την ανανέωση λεει 255€ :x

Ξέχασα να γράψω ότι ειναι Hellas Direct.
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:Παιζει κανενας εκπτωτικος κωδικος για ανανεωση ασφαλειας στην HD? Μου εστειλαν ανεβασμενο ποσο απο περυσι που ειχε ανεβει και απο προπερσι και πάλι το ανέβασαν 35 ευρώ....

Δεν έχει εκπτωτικούς κωδικούς πλέον.Μονο avin πόντους δίνει και μίλια σε aegean.