Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By elvet
bill33 έγραψε:
elvet έγραψε:Από Σχηματάρι-Αττική οδό έως Σπάρτη γνωρίζουμε εάν υπάρχει ΣΕΑ ή βενζινάδικο με 24ωρη λειτουργία; Έχετε να προτείνετε κάτι,
Το σχέδιο είναι να ανεφοδιαστώ κάπου έκει, ξημερώματα για να είμαι εγκαίρως στη Νεάπολη

Είναι 300 χλμ μεχρι Σπάρτη και 400 μέχρι την Νεάπολη απο ότι βλέπω.
Δεν σε βγάζει με ένα ρεζερβουαρ;
Αν πας απο Μεγαλόπολη ,γλυτώνεις στροφές, έχει ΣΕΑ πριν την Σπάρτη.

Για τη Νεάπολη είναι 850χλμ, μέχρι τη Σπάρτη είναι 735 χλμ, άρα για εκεί φθάνει οριακά το τεπόζιτο (αλλά με cc 135 και πλήρες φορτίο, μπορεί και όχι), οπότε προτιμώ να εφοδιαστώ νωρίτερα, θα είναι και μικρές πρωϊνές ώρες…Αυτό το shell πριν τη Σπάρτη είναι πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By bill33
elvet έγραψε:
bill33 έγραψε:
elvet έγραψε:Από Σχηματάρι-Αττική οδό έως Σπάρτη γνωρίζουμε εάν υπάρχει ΣΕΑ ή βενζινάδικο με 24ωρη λειτουργία; Έχετε να προτείνετε κάτι,
Το σχέδιο είναι να ανεφοδιαστώ κάπου έκει, ξημερώματα για να είμαι εγκαίρως στη Νεάπολη

Για τη Νεάπολη είναι 850χλμ, μέχρι τη Σπάρτη είναι 735 χλμ, άρα για εκεί φθάνει οριακά το τεπόζιτο (αλλά με cc 135 και πλήρες φορτίο, μπορεί και όχι), οπότε προτιμώ να εφοδιαστώ νωρίτερα, θα είναι και μικρές πρωϊνές ώρες…Αυτό το shell πριν τη Σπάρτη είναι πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ

Κάτι λάθος κάνεις στις αποστάσεις.
από Σχηματάρι, 320 09, Ελλάδα
προς Νεάπολη Βοιών, Ελλάδα
4 ω 41 λεπτ. (398 χλμ.)
μέσω A7
4 ω 21 λεπτ. χωρίς κίνηση
 Αυτή η διαδρομή περιλαμβάνει διόδια.
https://www.google.com/maps/dir/%CF%83% ... FQAw%3D%3D
Άβαταρ μέλους
By elvet
bill33 έγραψε:
elvet έγραψε:
bill33 έγραψε:

Κάτι λάθος κάνεις στις αποστάσεις.
από Σχηματάρι, 320 09, Ελλάδα
προς Νεάπολη Βοιών, Ελλάδα
4 ω 41 λεπτ. (398 χλμ.)
μέσω A7
4 ω 21 λεπτ. χωρίς κίνηση
 Αυτή η διαδρομή περιλαμβάνει διόδια.
https://www.google.com/maps/dir/%CF%83% ... FQAw%3D%3D

Ετσι όπως το έγραψα σε μπέρδεψα.
Η διαδρομή είναι από Θεσσαλονίκη έως Νεάπολη, με όσο περισσότερη ΕΟ γίνεται, η οποία δεν βγαίνει με ένα ρεζερβουάρ. Οπότε το παράθυρο εφοδιασμού θα πρέπει να είναι πριν τη Σπάρτη και καλύτερα κάπου μεταξύ Σχηματαρίου και Κορίνθου. Η συζήτηση γίνεται γιατί σε εκείνες τις περιοχές θα είμαι μικρές πρωϊνές ώρες και θέλω να ξέρω που θα βρω σίγουρα/ καλύτερα κάτι ανοιχτό. Εάν ήταν μέρα δεν θα ρωτούσα καν
Άβαταρ μέλους
By bill33
#893773 Γέμισε ΑΟ που θα είναι ανοιχτά σίγουρα και μετά αν βρεις κάποιο ξαναγεμίζεις.
Καλό ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
By otso
#893776 Που φτασαμε , νοικιαζουν τις βιλες στην χαλκιδικη οι Θεσ/νικεις σε ρωσους και κανουν πολυτελεις διακοπες στην Μανη .
Εκτος αν παει ειδικα για γουρνοπουλα , αγνωστο ειδος στην συμπρωτευουσα .
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:Που φτασαμε , νοικιαζουν τις βιλες στην χαλκιδικη οι Θεσ/νικεις σε ρωσους και κανουν πολυτελεις διακοπες στην Μανη .

Αφού πάει Λακωνία είναι μπουζοπούλα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:Που φτασαμε , νοικιαζουν τις βιλες στην χαλκιδικη οι Θεσ/νικεις σε ρωσους και κανουν πολυτελεις διακοπες στην Μανη .

Τι ειναι 800 χιλιομετρα αν ειναι να απολαύσεις μια τραγανη πέτσα απο γουρουνοπούλα; :eat:
Τωρα με τους καινούριους σούπερ ντούπερ δρόμους, τίποτα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893812 Γουρνόπλο.

Ο,τι άλλο ακούσετε/ διαβάσετε τους παίρνετε στο κυνηγι πετώντας σύκα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893825 Για Σίμο Ελαφόνησο σε κόβω.
Εκεί στο Σπαθοβούνι είναι οκ η Shell έχω βάλει κι εγώ
Άβαταρ μέλους
By elvet
#893923 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Προς ενημέρωση, όλοι οι σταθμοί που πρόσεξα ήταν ανοιχτοί και εξυπηρετικοί. Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Σπαθόβουνο, Πελλάνα 2-5 το πρωί που πέρασα. Ξεκίνησα 22:00 από τη Θεσσαλονίκη, έφτασα (με 1 ανεφοδιασμό στον Ασπρόπυργο και ένα κατούρημα!) 6:15 στο λιμάνι της Νεάπολης. Οδηγώντας με ρυθμό συναντάς τα διόδια με καταιγιστικό ρυθμό. Χωρίς το e-pass υπολογίζω αρκετή παραπάνω καθυστέρηση, γιατί τη νύχτα έχει 1 ταμείο με πληρωμή και τουλάχιστον 3-4 με e-pass.
Άβαταρ μέλους
By edmond
elvet έγραψε:Οδηγώντας με ρυθμό συναντάς τα διόδια με καταιγιστικό ρυθμό.

Ισχύει δυστυχώς. Γι' αυτό φωνάζουμε(σε κλειστά αυτιά) για το "ευρωπαϊκό" σύστημα, του τύπου μια είσοδος και μια έξοδος με αναλογική προφανώς χρέωση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:
elvet έγραψε:Οδηγώντας με ρυθμό συναντάς τα διόδια με καταιγιστικό ρυθμό.

Ισχύει δυστυχώς. Γι' αυτό φωνάζουμε(σε κλειστά αυτιά) για το "ευρωπαϊκό" σύστημα, του τύπου μια είσοδος και μια έξοδος με αναλογική προφανώς χρέωση.

Δηλαδη τι; Τωρα που χτισανε 123 μετωπικους σταθμους διοδιων να τους γκρεμισουν και να κανουν πλευρικους; Μαζι με τα αναλογα εργα διαπλατυνσης των εξοδων - εισοδων των δρομων;

να μας χρεωκοπησετε θελετε κυριε; :s_shout