Από εκεί και πέρα, σαφέστατα και η φίλη και σύμμαχος Σαουδική Αραβία είναι πολύ χειρότερο καθεστώς σε σχέση με το (επίσης άθλιο) των μουλάδων στο Ιράν.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

bebes έγραψε:Ισραηλινός στρατιώτης: «Σκοτώναμε αμάχους στη Γάζα αυθαίρετα και ανάλογα με τον διοικητή»Δυστυχώς όταν είσαι σε πόλεμο τα όρια θολώνουν. Έχεις ήδη καταλάβει ότι ο οποιοσδήποτε και οπουδήποτε, στρατιώτης ή όχι μπορεί να βγάλει ένα όπλο ή μια βόμβα και να σε σκοτώσει. Το δάχτυλό σου στη σκανδάλη θα είναι πολύ νευρικό.
Ο έφεδρος είπε ότι είναι επικρατούσα η πεποίθηση μεταξύ των ισραηλινών στρατιωτών, ότι όλοι οι κάτοικοι της Γάζας ήταν τρομοκράτες, ακόμα και όταν ήταν σαφώς άοπλοι πολίτες
https://www.zougla.gr/kosmos/israilinos ... -dioikiti/
“We have a territory that we are in, and the commands are: Everyone that comes inside needs to die,” he said. “If they're inside, they're dangerous, you need to kill them. No matter who it is.”
“It was like pretty much everyone that comes into the territory, and it might be like a teenager riding his bicycle,” he said
sknipper έγραψε:Όταν οι άλλοι σκοτώνουν κι εσύ είσαι οπλισμένος και έτοιμος και ξέρεις από την πραγματικότητα, ειδήσεις κλπ ότι όλοι, ΌΛΟΙ είναι ύποπτοι (ακόμα και τα παιδιά που παίζουν με βότσαλα) το δάχτυλο στη σκανδάλη θα είναι νευρικό. Τώρα αν εσύ δεν θέλεις να το πεις πόλεμο μην το πεις πόλεμο πες το όπως θες, δεν αλλάζει κάτι, πες το γενοκτονία, πες το αντιπαράθεση, πες το άμυνα, πες το προστασία του σπιτιού σου της χώρας σου κλπ.
sknipper έγραψε:Όταν οι άλλοι σκοτώνουν κι εσύ είσαι οπλισμένος και έτοιμος και ξέρεις από την πραγματικότητα, ειδήσεις κλπ ότι όλοι, ΌΛΟΙ είναι ύποπτοι (ακόμα και τα παιδιά που παίζουν με βότσαλα) το δάχτυλο στη σκανδάλη θα είναι νευρικό. Τώρα αν εσύ δεν θέλεις να το πεις πόλεμο μην το πεις πόλεμο πες το όπως θες, δεν αλλάζει κάτι, πες το γενοκτονία, πες το αντιπαράθεση, πες το άμυνα, πες το προστασία του σπιτιού σου της χώρας σου κλπ.

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]