Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893528 Και εδώ Νίκο να πούμε σε όσους μουδιασαν με το ύφος και ήθος της επίσημης ανακοίνωσης της ΑΠΌΛΥΣΗΣ ( Shaq'd) του πουρ(ν)ογερου, ότι αυτή ήταν η πιο Ρεντ Μπουλ στιγμή των πιο Ρεντ Μπουλ στιγμών.

Και τώρα πάμε στα απέναντι λημέρια.

Θα προσλάβει η Φοράδα τον τεστοστερονατο Βρετανό ενώ μόλις έχει δώσει 586 εκ ευρώ κλειστό συμβόλαιο συν ενα WDC στον Λουη Χάμιλτον;

Φυσικά, η ζωή μας χρωστάει και μια πιο Φερράρι στιγμή των πιο Φερράρι στιγμών. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Και εδώ Νίκο να πούμε σε όσους μουδιασαν με το ύφος και ήθος της επίσημης ανακοίνωσης της ΑΠΌΛΥΣΗΣ ( Shaq'd) του πουρ(ν)ογερου, ότι αυτή ήταν η πιο Ρεντ Μπουλ στιγμή των πιο Ρεντ Μπουλ στιγμών.

Και τώρα πάμε στα απέναντι λημέρια.

Θα προσλάβει η Φοράδα τον τεστοστερονατο Βρετανό ενώ μόλις έχει δώσει 586 εκ ευρώ κλειστό συμβόλαιο συν ενα WDC στον Λουη Χάμιλτον;

Φυσικά, η ζωή μας χρωστάει και μια πιο Φερράρι στιγμή των πιο Φερράρι στιγμών. :inlove:

Ελπίζω πως όχι.

Παίζει και ένα σενάριο να πάει Aston Martin με Newey.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:

< >

Αυτό δεν έχει νόημα. Σαν παλαιός ιδιοκτήτης μπορντέλου, όταν το μαγαζί δεν πήγαινε καλά, δεν αλλάζαμε κουρτίνες. Ποτάνες αλλάζαμε.

Nikos! έγραψε:Το μαγαζί βαράει διάλυση < >

Κάτι δεν μου κολλάει ρε παιδί μου. Δηλαδή όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο Χορνεραίος αντάλλαξε μερικές πουτσοφωτογραφίες;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Αυτό δεν έχει νόημα. Σαν παλαιός ιδιοκτήτης μπορντέλου, όταν το μαγαζί δεν πήγαινε καλά, δεν αλλάζαμε κουρτίνες. Ποτάνες αλλάζαμε.

Nikos! έγραψε:Το μαγαζί βαράει διάλυση < >

Κάτι δεν μου κολλάει ρε παιδί μου. Δηλαδή όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο Χορνεραίος αντάλλαξε μερικές πουτσοφωτογραφίες;

Οχι. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με την απόλυση σήμερα.

Η απόλυση είναι ένα αποτέλεσμα της επίδοσης της ομάδας μέχρι τώρα και προφανώς των αποφάσεων του των 2ων οδηγών οι οποίοι δε φέρνουν βαθμούς στην ομάδα.

Επίσης μάλλον το ποτήρι ξεχείλισε αν όντως ισχύει αυτό με τον Vettel.

Επίσημη ανακοίνωση για το λόγο ακόμα δεν έχει βγει πάντως.

Εδιτ.

Μόλις διάβασα αυτό και κυκλοφορεί πολύ από το πρωί

Christian Horner to get investors to buy Alpine from Renault.

Flávio Briatore to be his business partner/advisor - deal maker.

Bernie Ecclestone to become one of the majority investors to plot his way back into the sport he made - Formula 1.

Sebastian Vettel to be advisor.

https://x.com/kunalashah/status/1942975 ... 6u_I7YUjdQ

< >
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#893534 Απο το μπιφ Verstappen-Russel και απο την (μη) αντιδραση του Ολλανδου οταν τον εμβολισε ο Κιμι, καθως φυσικα και απο τον παθιασμενο ερωτα που του εχει ο Τοτός, πιστευω ο Verstappen θα παει Μερκ μαζι με τον πιτσιρικα τυπου μεντορας κι ετσι. Κι επειδη η Μερκ δεν ειναι Ρεντ Μπουλ να ριχνει τον δευτερο οδηγο στους καρχαριες, ο μικρος θα ειναι ο πρωτος οδηγος που θα σταθει αξιοπρεπως διπλα στον Μαξ και μετα απο 4-5 χρονακια θα ειναι ο διαδοχος. Μια χαρα σεναριο σας εβγαλα απ’ το κεφαλι μου.

Ειναι φοβερο παντως για τον Horner, να τον σιχαινονται και οι δικοι του και οι αντιπαλοι. Στατιστικα μονο να το δεις πρεπει να ειναι απο τους πιο επιτυχημενους team principals ολωνε των εποχωνε. Αν σκεφτεις οτι ξεκινησε στα 31 του σε μια νεα χαβαλετζιδικη και ανυπαρκτη ομαδα (που επεφτε ομως το χρημα) και σαρωσε τοσους τιτλους και αν σκεφτεις οτι στην μετα-Vettel εποχη και με δυο μεγαλες αλλαγες κανονισμων ξανασαρωσε τον ανταγωνισμο (χωρις να μελετησουμε βεβαια τα μεσα τα οποια χειριστηκε), ισως να ειναι αναλογικα και ο πιο επιτυχημενος. Αλλα τελικα το μπουλο.

Διοτι η F1 δεν συγχωρει αυτους που απο ερωτα εκπεσανε.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#893612 Ο Χόρνερ στα μάτια μου είχε πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, παλιότερα τον συμπαθούσα. Αλλά έγινε ποταπός, γελοίος, βλάσφημος, πουλημένος, θύμα ύβρις, δεν μπορώ να του συγχωρέσω την κοροϊδία, για να προστατεύσει τα δικαιώμτα της ομάδας και του οδηγών του δε λέω αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, εξώφθαλμα προκλητικός, ναι σε δουλεύω στα μούτρα σου. Οπότε δεν θα μου λείψει και αν βρεθεί αλλού ελπίζω να γειωθεί λιγάκι και να ξεκαβαλλήσει.

Σιγά σιγά βγαίνουν στη φόρα οι ισορροπίες που άρχισαν να χαλάνε από το σκανδαλάκι με την πιπίνα και μετά. Το οποίο μάλλον ήταν μόνο η αφορμή, η κορυφή του παγόβουνου, όλοι τα καταπίνανε όσο η ομάδα κέρδιζε. Ο Χόρνερ ίσως είχε θεοποιήσει εαυτόν μετά από τόσες επιτυχέις και ήταν αρκετά τυρανικός. Και έτσι το έφερε η ;;τύχη και κερδίσανε οι Φερσταπινικοί. Θα μπορέσει όμως η νέα κατάσταση να βελτιώσει το περιβάλλον εργασίας και την απόδοση με ένα προβληματικό αυτοκίνητο. Ίσως, αλλά πόσο καιρό θα κάνει. Θα έχει την υπομονή ο Μαξ τώρα που ίσως θα έχει ή θα νιώθει ότι έχει καλύτερο έλεγχο στο μαγαζί;

Μεγάλα ερωτήματα. Η Νετφλιξ μέσα στην καλή χαρά φαντάζομαι για την ανατροπή στην όλη πλοκή της σειράς.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#893619 O Horner έχασε τη θέση του με το πιο παλιό κόλπο. Γιατί άκουσε το πουλί του και όχι το μυαλό του. Δεν ξέρω αν το προκάλεσε αυτός ή ήταν παγίδα από την αγία οικογένεια, αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας. Το σίγουρο είναι πως όταν κερδίζεις, όλα είναι καλά, όταν χάνεις, θα σου φορτώσουν και αυτά που δεν φταις.

Κατά τα άλλα, όλη η φαμίλια Verstappen γίνεται ακόμη πιο αντιπαθητική στα μάτια μου, χωρίς αυτό να μειώνει την οδηγική αξία του Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#893629 Η οποία οδηγική αξία, μέχρι πόσο θα γίνεται πιπίλα όσο ο μαξ θεωρεί εαυτόν Θεό και όλο το υπόλοιπο γκριντ τα πουτ@ν@κια του;
Δλδ, ναι, είναι οδηγάρα, στίβει και τον στίφτη μαζί, είναι οκ όμως που έχει γίνει μισητός σε όλους;(μαζί με το επιτελείο του;) Τέτοιους θέλουμε; 20 φερστάπεν ξέρωγω να πλακώνονται μεταξύ τους;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
edmond έγραψε:...Τέτοιους θέλουμε; 20 φερστάπεν ξέρωγω να πλακώνονται μεταξύ τους;
Σίγουρα κάτι τέτοιο θα πρόσφερε μεγάλη θεαματικότητα στο γενικότερο πληθυσμό και όχι μόνο στους φίλους της Φ1.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#893638 Πεστε ότι θέλετε,με 50μύρια λίρες δεν θα τον ενδιαφέρει και πολύ

Christian Horner could pocket eye-watering £50m pay-off from Red Bull
Christian Horner could be in line for a huge pay-off following his Red Bull sacking.Christian Horner is eyeing a £50 million settlement payout from Red Bull following his shock sacking.

It has been estimated that Horner could pocket “in excess of £50m” due to still having five years left on his contract, which is understood to run until 2030, according to The Telegraph.

Horner was dismissed from his role as Red Bull team principal with immediate effect on Wednesday in a move which stunned the F1 world.

The 51-year-old Briton was relieved of his operational duties earlier this week but remains an employee while lawyers thrash out his settlement terms..............
https://www.crash.net/f1/news/1076295/1 ... y-red-bull