Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893421 Θερμοκρασία εννοείς λόγω δροσιάς;

Εχθές πάντως αυτό που τύπωνα στον Α1 είχα και το a/c ανοιχτό και δεν ξεκόλλησε τίποτα, που ήταν πολύ πιο εύκολο μιας και είχε μόνο 1mm πάτημα

Μαλλί της γριάς ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ακόμη σε σημαντικό βαθμό, μια φορά αλλά είχα βάλει λάθος ρύθμιση.

Όπως και να 'χει είναι ξενέρωμα να βλέπεις μια τόσο μεγάλη εκτύπωση να αποτυγχάνει ειδικά προς το τέλος.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#893422 Ναι πιθανότατα λόγω κρύου στο server room δυσκολευόταν να κρατήσει θερμοκρασία η βάση ή κρύωνε γρήγορα το ABS.

Ευτυχώς και τις 2 φορές ήταν μετα από 10-12 ώρες και όχι κοντά στις 30 που ήθελε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893501 Έσκασα χθες σπίτι μ'ένα ογκώδες πακέτο και νόμιζε η :inlove: ότι πήρα και 3ο εκτυπωτή και τρελάθηκε :lol: Ευτυχώς πρόλαβα να το ανοίξω και να δει τι είναι πριν πέσει παντόφλα και να είμαι σήμερα εδώ να γράφω :innocent:

Ένα κομοδίνο ήταν για καλύτερη στήριξη του P1S

Είμαι σε φάση που κάνω τα τεστ μου να δω ποιον θα κρατήσω μόνιμα. A1 με AMS lite ή πουλάω A1 + AMS lite και κρατάω τον P1S και αγοράζω AMS 2 ; :hmmm: Ίδωμεν
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Έσκασα χθες σπίτι μ'ένα ογκώδες πακέτο και νόμιζε η :inlove: ότι πήρα και 3ο εκτυπωτή και τρελάθηκε :lol: Ευτυχώς πρόλαβα να το ανοίξω και να δει τι είναι πριν πέσει παντόφλα και να είμαι σήμερα εδώ να γράφω :innocent:

Ένα κομοδίνο ήταν για καλύτερη στήριξη του P1S

Είμαι σε φάση που κάνω τα τεστ μου να δω ποιον θα κρατήσω μόνιμα. A1 με AMS lite ή πουλάω A1 + AMS lite και κρατάω τον P1S και αγοράζω AMS 2 ; :hmmm: Ίδωμεν

Kινήσεις που έπρεπε να έχεις ήδη κάνει.

Αναπαυτικός καναπές που γίνεται και κρεβάτι.
Ότι μα ότι αγοράζεις ήταν σε προσφορα/μισή τιμή/με κουπόνι/το βρήκες πεταμένο και δεν στοίχισε πάνω απο 20€ .
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Εκτυπώσέ της ενα ζευγάρι Κριστιάν Λουμπουτιν.

Ο Μήτσος δουλεύει για την Crocs

Εικόνα

https://www.cosmossport.gr/el/479082-cr ... E%B1-black

Πήρε ο BEAMS στη δικιά του. Μου έστειλε φωτό
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893522 Τόσο καουτσούκ Μπουσσε παιδί μου δεν έχει ούτε η Μπεζαινα. Οβερκιλ.

Τί προτείνω στον Δημήτριο, απλές, χρηστικές λύσεις που θα εκτιμήσουν όλοι στο οικογενειακό τραπέζι της μέρας των Φχαριστιων.

Εικόνα

Θα ανέβαζα και παραλλαγή από τιρμπουσόν αλλά θα μας κόψει ο νικοπαπππας στο τραπέζι του montage.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893525 Ωραίο το κλειδί
Μπουσε έχω ένα κλειστό tpu που κάθεται κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω κι αυτό
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893611 Έβαλα χθες στον p1s το translucent και εκτύπωσα ένα κομμάτι από το παραπάνω στεφάνι με τις στοκ ρυθμίσεις αντίστοιχες που είχα και στον Α1. Ο θόρυβος ήταν εμφανής σε σχέση με τον Α1 που ίσα που ακουγόταν, αλλά σίγουρα λιγότερος από απλό petg που έχει σχεδόν φουλ ανεμιστήρα. Το travelling κάνει τον πολύ θόρυβο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Δεν θυμάμαι. Μάλλον τα default. Θα το ξαναφτιάξω το σχέδιο με διαφορετική νοοτροπία και θα το εκτυπώσω στον p1s αυτή τη φορά. Προσπαθώ να αποφασίσω τι σεταπ θα κρατήσω
Έλαβα υπόψιν τις σημειώσεις του sknipper και έφτιαξα ένα μικρότερο σχέδιο σε στυλ υποδοχέα και βάσης αυτή τη φορά.

Και τα δύο τα εκτύπωσα προσωρινά με petg και έβαλα μεγαλύτερο infill στη βάση.

Σε ταξίδι που έκανα μια χαρά τα πήγε.

Btw είδα ότι υπάρχει ένα pla της polymaker που υπόσχεται μεγαλύτερη θερμοκρασιακή αντοχή από ABS
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895199 Πέτυχα σε κάποιο βιντεάκι αυτό εδώ
Εικόνα
https://makerworld.com/en/models/145324 ... Id-1514250

και είπα να το εκτυπώσω. Πλάκα έχει, δεν είχα ξαναεκτυπώσει κάτι αντίστοιχο. Και είναι και καλή ιδέα για δώρο σε μικρά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#896602 Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Tο Yamato τελευταία προσθήκη, καιρό ήθελα να το φτιάξω. Να δω πού θα χωρέσουν αν συνεχίσω τα μεγάλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#896616 Ωραία. Εγώ έχω βρει ένα ωραίο ράφι γωνια στο makerworld και τυπώνω με wood pla να οργανώσω το μπάνιο