- 10 Ιούλ 2025, 11:55
REALZEUS έγραψε:Εσύ έκανες καλύτερες εκτιμήσεις;
Όταν έλεγες ότι ο πόλεμος είναι τελειωμένος, εγώ έγραφα ότι δεν τελείωσε τίποτα και πως για την Ουκρανία είναι θέμα επιβίωσης, άρα θα πολεμήσουν μέχρι τέλους, ενώ για τη Ρωσία είναι πολύ πιο μικρό το ζήτημα. Οπότε δεν ήταν (και δεν είναι) τόσο απλό... Οπότε, ναι... η εκτίμησή μου ήταν καλύτερη.
REALZEUS έγραψε:Ξαναρωτάω, βλέπεις να μην πετυχαίνει αυτά που ζητάει η Ρωσία;
Μέχρι στιγμής δεν έχει πετύχει τους στόχους της. Το τι θα γίνει αύριο, δεν το ξέρω. Σήμερα, προφανώς και έχει το πάνω χέρι στα πεδία των μαχών. Αλλά το να πετύχει αλλαγή καθεστώτος στο Κίεβο και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας, όχι, δεν πιστεύω να το πετύχει.
REALZEUS έγραψε:Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να νικήσει η Ουκρανίας-Δύση;
Δεν το ξέρω. Πάντως, η Ρωσία δεν έχει κερδίσει (= να έχει πετύχει τους στόχους της) 3,5 χρόνια μετά την "περιορισμένης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση" που θα διαρκούσε 2-3 εβδομάδες. Ο Ζελένσκυ είναι ακόμα πρόεδρος και η Ουκρανία έχει στρατό, που αμύνεται.
REALZEUS έγραψε:
Αλήθεια αυτό πιστεύεις; Όχι ότι έγινε πραξικόπημα το 2014 στο Κίεβο, όπου εκδιώχθηκε ο νόμιμα εκλεγμένος ρωσόφιλος Πρόεδρος της χώρας από Ναζίδια με δυτική στήριξη*, και από τότε άρχισαν οι βομβαρδισμοί του Ουκρανικού Στρατού σε Ρωσόφωνες Επαρχίες, οι οποίες και κήρυξαν την ανεξαρτησία τους, θέλοντας να ενσωματωθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία;
Πραξικόπημα με εκατομμύρια κόσμου στους δρόμους;; Δηλαδή, σοβαρά τώρα;;;
Επίσης, για δες τι ποσοστό πήραν τα ναζίδια στις εκλογές που ακολούθησαν... Τα χρυσά αυγά πιο μεγάλο ποσοστό είχαν εδώ... Το να δημοσιεύεις μία φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα, τη στιγμή που στις εκλογές οι ναζί πήραν τα @@ τους. Από την άλλη, ο Πούτιν δεν έχει κανένα θέμα να στηρίζει διάφορα φασιστοειδή ανά την Ευρώπη, όπως Ορμπάν, ΛεΠεν, κτλ... Και Τραμπ προφανώς...
Επίσης, να φανταστώ ότι υποστηρίζεις ότι αν μία επαρχία θέλει να αποσχιστεί, το κάθε κράτος θα πρέπει να κάτσει και να το δεχτεί. Όπως πχ η Ρωσία την Τσετσενία;;

Εκεί δεν βομβάρδιζαν αμάχους;; Δεν ισοπέδωσαν το Γκρόζνυ (και όχι μόνο);; Τουλάχιστον στην Τσετσενία δεν εμφανίστηκαν "από το πουθενά" κάτι πράσινα ανθρωπάκια, που είχαν τις στολές του ρωσικού στρατού (μείον το εθνόσημο), τα όπλα του ρωσικού στρατού, τα οχήματα του ρωσικού στρατού, αλλά δεν ήταν ρωσικός στρατός... Στην Τσετσενία ήταν οι ίδιοι οι Τσετσένοι...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>