Λογική η αναλογία του πρώτου χρόνου.
Ρωτάω για τις 25 μέρες γιατί άκουσα και την αποψάρα ενός εργοδότη "σιγά μη μου ρθει καινούργιος στη δουλειά και να πρέπει να του πληρώνω 25 μέρες!" Ότι δλδ φτου κι απ την αρχή.
Isambard έγραψε:Ωραίος εργοδότης, 3 ημέρες επιπλέον άδειας θα του ρίξουν την επιχείρηση στα βράχια.
για κανά 6μηνο, μιας και ο...ευεργέτης(συγγενικός φίλος τρομάρα του) περίμενε να βγεί επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έρχονταν οι τριμηνιαίες βεβαιώσεις ενσήμων(τω καιρώ εκείνω) κάτι ψέλισε για τον άνωθι λόγο. Την επόμενη μέρα είχε πάει να με δηλώσει
Isambard έγραψε:Ωραίος εργοδότης, 3 ημέρες επιπλέον άδειας θα του ρίξουν την επιχείρηση στα βράχια.
edmond έγραψε:Δουλεύω από 4/1/2000, ήγουν 25 μισό χρόνια σκλαβ.. εεε δουλεία...εεε εργασίας(sic).
Υποτίθεται από φέτος δικαιούμαι 26 μέρες άδειας. Αναρωτιέμαι μόνο αν έχει σημασία το ότι κάαααποτε(το 2003 νομίζω) δούλευα αβαβά ερήμην μουγια κανά 6μηνο, μιας και ο...ευεργέτης(συγγενικός φίλος τρομάρα του) περίμενε να βγεί επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους.

Οταν κάποιες από αυτές προχώρησαν, ανέφερε την εγκυμοσύνη. «Εξεπλάγην με την αντίδραση και ήταν ο λόγος που άρχισα να νιώθω ότι ίσως κάποια πράγματα αλλάζουν στη χώρα. Οχι μόνο δεν το πήραν αρνητικά, αλλά ήταν και ενθαρρυντικοί». Της έγινε πρόταση να γεννήσει πρώτα και να τους πει εκείνη πότε ένιωθε έτοιμη να επιστρέψει.
Μα η κίτρινη ήταν στο συγκεκριμένο σεκτορ. Ίσως ο […]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]