Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:Όλοι τογιοτάκηδες θα καταλήξετε :shifty: :lol:

Σκέψου ότι το προηγούμενό του αμάξι, ήταν BMW 320 E90 LCI.

sknipper έγραψε:Το κιβώτιο είναι CVT; Δεν σε ενόχλησε η λειτουργία του;

Καθόλου. Βασικά δεν κατάλαβα ότι έχει "σχέσεις", όντας συνοδηγός βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#892379 Δεν έχει σχέσεις, μια συνεχής ροή, e-cvt το λέει η τογιότα, δεν έχει ιμάντα πάντως κάτι με πλανητικά γρανάζια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Δεν έχει σχέσεις, μια συνεχής ροή, e-cvt το λέει η τογιότα, δεν έχει ιμάντα πάντως κάτι με πλανητικά γρανάζια.

Ακριβώς. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο με του CVT πάντως... Εμένα σε Yaris υβριδικό δεν με ενόχλησε καθόλου πάντως...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#892388 Εμένα με ενοχλούσε :lol:
Η αλήθεια είναι πως στην καθημερινότητα δεν δίνεις βάση.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#892390 Νομίζω πως η ενόχληση έρχεται όταν δεν υπάρχει αρκετή ισχύς από το θερμικό μοτέρ. Αν είναι δυνατό, δεν ενοχλεί το CVT, διαφορετικά, ακούγεται αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#892396 Προσωπικά, έχοντας οδηγήσει το συγκεκριμένο Yaris Hybrid σε όλες τις συνθήκες (εθνική, πόλη και επαρχιακό), δεν μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα. ΟΚ, όταν πατάς τέρμα γκάζι κάνει φασαρία, με τις στροφές του θερμικού μοτέρ στο κόκκινο, αλλά πόσο συχνά το κάνεις αυτό; Και το ίδιο δεν ισχύει σε οποιοδήποτε αμάξι δουλεύει στα κόκκινα; :hmmm:

Και δεν θεωρώ πως το Yaris έχει πολύ δύναμη... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#892399 Τα φυσιολογικά αυτοκίνητα δε μένουν κολλημένα στις 5000 για όσο επιταχυνεις. Αυτό είναι το ενοχλητικό, το συνεχόμενο μονότονο βουητο
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#892404 Όλα είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά δε με ενοχλεί. Διαφωνώ επίσης για το συνεχόμενο, είναι μόνο για λίγο, δεν είναι πως ακούγεται διαρκώς. Θα έλεγα πως χειρότερο είναι το πράγμα για εφαρμογές που ο θερμικός κινητήρας δουλεύει σαν γεννήτρια, εκεί είναι μάλλον πιο ενοχλητικός ο θόρυβος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893132 Ημέρα Toyota σήμερα. Πήγα το μεσημέρι στον Πασπαλιάρη για σέρβις τον κουραμπιέ aka Aygo για να σκοτώσω την ώρα μου αλλά και να θέλοντας να βρίσκομαι σε κλιματιζόμενο χώρο, είπα να χαζέψω όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της έκθεσης.

Toyota CH-R. Είναι το αμάξι το οποίο ήθελα να το πάρω να φύγω. Πραγματικά πανέμορφο, ποιοτικό με μοναδικό μειονέκτημα τα δύσχρηστα χερούλια θυρών. Όσο όμορφα είναι, αλλά τόσο σε δυσκολεύουν. Για μένα ήταν το Νο2 καλύτερο διαθέσιμο αμάξι της έκθεσης. Πολύ θα ήθελα να το πήγαινα μια βόλτα για να δω πόσο τάφος είναι και να ξενερώσω. Πλάκα κάνω, μου άρεσε.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893133 Πάμε στην απογοήτευση που λέγεται Corolla.
Δεν μου άρεσε καθόλου ο χώρος πίσω. Ούτε για τα πόδια κάτω από το κάθισμα, ούτε για το κατώφλι που βρίσκει το πόδι σου, ούτε για ένα περίεργο μαξιλαράκι που έχει στην οσφυϊκή περιοχή περίπου και ενοχλεί (στη φωτό με τα isofix αναφέρομαι), ούτε για το μεγάλο κομμάτι πλαστικού όταν βάζεις τον βραχίονά σου. Αποδεκτές κάτι γυμνές βίδες μέσα στον τεμπέλη όπου έχει ένα πανάκι σαν κετσέ για να μην φαίνονται.

Γενικά δεν με ενθουσίασε γιατί με κλειστά μάτια θα πήγαινα στο CH-R

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893135 Υπήρχε μεγαλύτερη απογοήτευση και λέγεται Yaris Cross. Εκτός του ότι είναι άσχημο, είναι και κακό ποιοτικά επί μέρους. Όπως για παράδειγμα ο ουρανός που μου θυμίζει την αυγόκασα που έχει το 20ετιας επαγγελματικό Doblo μου.
Δεν μου άρεσε καθόλου το κάθισμα. Μηδαμινή πλευρική στήριξη.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Giuseppe Busso έγραψε:

Εικόνα

30++ χιλιάδες για να βλέπω αυτό :lipsealed: Τουλάχιστον να τα έβαζαν σε ευθεία.

Και το Corolla Cross ηταν απογοήτευση τοσο σε χώρους, όσο και σε καθίσματα, μεντεσέδες, γυμνές βίδες κλπ

Οι τιμές δε υπερ-premium, είδα Yiaris hybrid 27000 ευρώ, κάπου ώπα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893138 Σε αντίθεση με την C-segment κατηγορία που η Toyota έχει κορωνίδα το CH-R και αφήνει την Corolla με ατέλειες, στην B κατηγορία πράττει το ανάποδο. Έχει σαν δυνατό χαρτί το Yaris και το Yaris-Cross είναι όπως η Corolla που σας περιέγραψα.
Ένα από τα δυνατά χαρτιά της κατηγορίας. Με πανέμορφα καθίσματα, ωραίο ουρανό και καλύτερη αξιοποίηση χώρων για τους πίσω. Πανέμορφο δε εξωτερικά.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#893140 Aygo X

Μου άρεσε. Χωρίς λόγο. Αναβαθμισμένο μέσα και εκσυγχρονισμένο. Πανάκριβο βέβαια αλλά δεν υπάρχει φθηνό προϊόν πλέον.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα