mousatos έγραψε:BMI 31 σήμερα , και συνεχίζουμε Bill .
31,1 εγώ με την πρωινή μέτρηση βάρους.Εσπασα και τα 90 ,είμαι στα 89,6 .Πρέπει να είχα πάνω απο 10 χρόνια να δω το 8 μπροστά.
Ξεκίνησα απο 116 πριν απο 6 μήνες.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
bill33 έγραψε:mousatos έγραψε:BMI 31 σήμερα , και συνεχίζουμε Bill .
![]()
31,1 εγώ με την πρωινή μέτρηση βάρους.Εσπασα και τα 90 ,είμαι στα 89,6 .Πρέπει να είχα πάνω απο 10 χρόνια να δω το 8 μπροστά.
και ηταν πολλα για 1,97 υψος ;
τι ειναι το ΒΜΙ ΡΕ παιδια να μετρησω και γω ;
otso έγραψε:bill33 έγραψε:mousatos έγραψε:BMI 31 σήμερα , και συνεχίζουμε Bill .
![]()
Δεικτης μαζας σωματος, ΔΜΣ, ασε τα αγγλικα ειναι για να κανουν φιγουρα
Παιδες μπραβο σας, συνεχιστε την καλη δουλεια
Fiat Panda 7,6l/100km
otso έγραψε:bill33 έγραψε:mousatos έγραψε:BMI 31 σήμερα , και συνεχίζουμε Bill .
![]()
Δεν μετράω ύψος μαζί με τα 27ποντα στιλέτο οτσο.Πέρασαν οι εποχές που ήμουν drag queen .
170 είμαι,αν και αρχίζω να μαζευω ελαφρά.
Κοίτα το https://www.kzahariadis.gr/bmi.html
PaNick67 έγραψε:otso έγραψε:bill33 έγραψε:mousatos έγραψε:BMI 31 σήμερα , και συνεχίζουμε Bill .
![]()
Δεικτης μαζας σωματος, ΔΜΣ, ασε τα αγγλικα ειναι για να κανουν φιγουρα![]()
![]()
Παιδες μπραβο σας, συνεχιστε την καλη δουλεια
drdino έγραψε:Μπράβο παιδιά!
Ευχαριστώ αν και εγώ κλέβω λίγο καθώς χρησιμοποιώ mounjaro.
Αυτα ειναι για μοντελα 16 χρονων που τρωνε μια ντοματιτσα διαμ 1cm την μερα κι οχι για αγροτες .
ενας ξαδερφος μου που τον βγαζει υγιη και κανονικο , οσοι τον βλεπουν σκιαζονται γιατι πιστευουν οτι ειναι καρκινοπαθης τελικου σταδιου.
Κατευθειαν στην κολαση θα σας στειλει ο κυρ πετρος γιατι ο θεος σας εστειλε στη γη να απολαυσετε τα αγαθα της κι οχι να κανετε διαιτα .