Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#893039 Συγνώμη τους ηλίθιους παριστάνετε μερικοί ή είστε ηλίθιοι; ΠΡΟΦΑΝΩΣ και φάγανε ψηφοφόροι άλλων κομμάτων γιατί αν έτρωγαν μόνο δεξιοί η Κρήτη θα παρέμενε ροζ πράσινη ή ότι σκατά ήταν. Γι αυτό μιλάμε για καραμπινάτη ΕΞΑΓΟΡΑ ψήφων, αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος και εκτεταμένη διαφθορά σε πολιτειακό επίπεδο. Το ότι έφαγαν ψηφοφόροι άλλων κομμάτων ως επιχείρημα ξεπλύματος της ΝΔ είναι achievement από αυτά που στο Steam τα έχουν πετύχει το 0,2% των παικτών. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893041 Εγω Κορτο ενα εχω να πω. Τεραστια ζημια σε Γιαννη Οικονομιδη τα προσφατα οπεκεπεσματα. :( Τι να πα να δεις μεθαυριο στο σινεμα. Υπαρχει περιπτωση να ξεπερασει σεναριο "τσουγκραω τσικουδιες με Χασαπη-Φραπε-Μανωλη Μαναβη-Ηλια Απατσι :shifty: οταν κλεινω τα ντιλια"; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#893042 Μαλτεζο στο Singapore Pools έκλεισαν τον κωδικο να βγει η κυρία Μαρία και να ζητήσει να μην αποπροσανατολιστει ο λαός με το οπεκεπεξ και ξεχάσει Τέμπη.

Δευτερο flame ποστ, επισης μενει ως πειστηριο. Στο τριτο δεν σε βλεπω καλα. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By bebes
#893043 Ηλίθιοι είναι (ή τους παριστάνουν) αυτοί που πιστεύουν στα κόμματα.

Τα δεδομενα εδω (Θεσσαλια) ειναι οτι τα μεγαλα κεφαλια που καρπώνονταν τις επιδοτήσεις ήξεραν και ξερουν ολοι τι ψηφίζουν.
Προφανως δεν ειναι ολοι μπλέ, ούτε "αλλαξοπίστησαν".
Υπαρχουν καποιοι απο το παλιο καλο ΠΑΣΟΚ οι οποίοι παρεμειναν εκει, υπάρχουν και οι "κόκκινοι" με τις μπλέ τσέπες.
Για τους κιτρινοπορτοκαλι δεν βαζω το χερι στη φωτια γιατι αυτοι πανε όμως φυσαει ο άνεμος.

Η φασαρια ξεκίνησε απο τους μπλέ που θεωρησαν οτι αδικηθηκαν (βλέπε Σιδηρόπουλος).

Ειμαι περίεργος τι θα γινει με τους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ*.

Οι πολιτικοι δεν θα παθουν τίποτα, να δουμε τι θα γινει με τους υπηρεσιακούς.
Πρεπει να εχω γραψει για εναν φιλο και συμφοιτητη που τον εδιωξαν κακήν κακώς απο την υπηρεσια γιατι δεν υπέγραφε για καποια επιδότηση.
Αφου δεν ενεδωσε στις πιεσεις, ηρθε μεταθεση εξπρες (πρπει να ηταν επι διακυβερνησης Σαμαρα ή Σαμαρα-Βενιζελου).
Οσο κι αν ηθελαν οι πολιτικοι, το "κουμπί" θα το πατούσε καποιος υπάλληλος.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#893044 Το δημόσιο έχει μπόλικη γραφειοκρατία αλλά και κανόνες. Δε γίνεται ένας υπάλληλος να πάρει τέτοια απόφαση μόνος του, υπάρχει αλληλοκάλυψη. Αυτοί που υπέγραψαν, είχαν άνωθεν εντολές.
Το επίδικο εδώ είναι πάντως για αυτούς που έδωσαν τα λεφτά, όχι την πολιτική θέση αυτών που εισέπραξαν.
Δεν ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα λοιπόν αυτών, αλλά ευχαρίστως να δεχτούμε πως ήταν από όλα τα κόμματα. Την παράνομη μοιρασιά όμως τη ενορχήστρωσε άλλος, και αυτός είναι η κυβέρνηση.
Η διάχυση των ευθυνών λοιπόν, που είναι ξεκάθαρο πως έχει ξεκινήσει δυναμικά, δεν αλλάζει το γεγονός: πως οι ενέργειες της ΝΔ, των υπουργών και του πρωθυπουργού, είναι αυτοί που έδωσαν τα λεφτά, όχι η αντιπολίτευση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:¨Αναλαμβανω το βαρος της ευθυνης" -----> δεν παραιτουμαι. :s_yes

Να σημειώσω επίσης, πως έχουμε το μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά φαινόμενο του ένας "ηγέτης" να δηλώνει μονίμως άγνοια για τέρατα που γίνονται υπό την άμεση εποπτεία του και όχι μόνο να μην παραιτείται, αλλά να θεωρείται από πολλούς ως ικανός... :lol: :lol: :lol: και ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός... :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Ακόμα και να δεχτώ ότι όντως δεν ήξερε (που προφανώς και ήξερε πολύ καλά, αλλά ας πούμε τώρα βρε αδερφέ), σημαίνει πως είναι ανίκανος και έχει επιλέξει λαμόγια, τα οποία αδυνατεί να ελέγξει.

Αυτό είναι το καλό σενάριο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#893048 https://x.com/NMpogiopoulos/status/1939 ... 38/photo/4
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#893056 https://www.facebook.com/Calypso40Xroni ... 961701413/
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου - Αναλαμβάνω την ευθύνη στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος

https://www.protothema.gr/politics/arti ... n-opekepe/

Εντωμεταξυ, η ομάδα ελέγχου:

«Να φτιάξουμε κλιμάκια!»

Προς το τέλος του διαλόγου έρχεται το αποκορύφωμα, όταν ο Λευτέρης Ζερβός, αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, αναφέρει στον Νίκο Κεφαλογιάννη πως σκέφτεται να «μαγειρέψει» τα κλιμάκια ελέγχου. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Να φτιάξουμε δύο, τρία κλιμάκια, δύο, τρεις, τέσσερις ομάδες να πάνε κάτω. Να μιλήσω εγώ στους ανθρώπους που έχουμε επαφές με κάποιους ανθρώπους που μας εκτιμούν τώρα. Δηλαδή, ξέρω μια κοπέλα απ’ την Καβάλα
.

https://www.in.gr/2025/06/30/politics/o ... logiannis/
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:
«Να φτιάξουμε κλιμάκια!»

Όπως είχε πει και ο μοναδικός φιλόσοφος: Να φτιάξουμε μία τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα, να το δει το θέμα. :rtfm: :s_biggrin

Σε άλλα νέα, νομίζω πως ο έλεγχος στα Ζωνιανά θα πάει καλά, εξ' άλλου είναι τόσο φιλήσυχοι άνθρωποι εκεί... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By otso
#893078 Eδω μπορειται να βρειτε ποσα και τι επαιρνε ο καθενας αν εχετε ονομα και περιοχη . https://transpay.opekepe.gr/?lang=el
Μπορειται να ψαξετε φιλους γνωστους συγγενεις κτλ.
ΠΡΟΣΟΧΗ μπορει να τα εχουν σε πεθερες πεθερους γυναικες παιδια , με το επιθετο μονο θα τους βγαλει ολους .
Μηπως γνωριζει κανεις το επιθετο του g ;
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:Μηπως γνωριζει κανεις το επιθετο του g ;

Μητσοτάκης,απλή συνωνυμία ,μην νομίζεις. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#893086 Ασε Οτσο, Αγιο Αναργυρο ειχα. Εκει με το ΑΦΜ που τσακωσε τα 19 μυρια λεω. Ευτυχως παναγιτσαμου δεν τελειωνε σε 7, να μας φλαει ο καλος θεουλης και εγω θα κανω φιλανθρωπικη δωρεα για την αποπερατωση του Γιωτα Νι Αγιων Παντων. :inlove: :inlove: