elteo έγραψε:Δοκιμαστής rent-a-car ?
Το τεστάρει το πορτμπαγκαζ είναι η αλήθεια.
Δεν είναι full extra. Εδώ στα καλύτερα σε είχαν.
<
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Majestic οπως θα ελεγε και μια ψυχη.
α) καπου αναμεσα στο 2000-2005 Ferrari Enzo στη Κηφισιας (στην οποια Enzo εχω ριξει και 2-3 ξερογκαζιες, σταματημενη, στο Essen Motor Show μεχρι που μας εβρισαν οι φυλακες της εκθεσης...)
β) Πριν μερικα χρονια Veyron στη παραλιακη.
γ) πριν 20+ χρονια F40 στην ακτη Μιαουλη στο Πειραια.
δ) πριν 20+ χρονια Porsche 959 στα Λουτρα Ωραιας Ελενης.
kacey έγραψε:(το ξερω, δεν θα προσφερω πολλα στο τοπικ αλλα πρεπει να πω και εγω το πονο μου)
α) καπου αναμεσα στο 2000-2005 Ferrari Enzo στη Κηφισιας (στην οποια Enzo εχω ριξει και 2-3 ξερογκαζιες, σταματημενη, στο Essen Motor Show μεχρι που μας εβρισαν οι φυλακες της εκθεσης...)
β) Πριν μερικα χρονια Veyron στη παραλιακη.
γ) πριν 20+ χρονια F40 στην ακτη Μιαουλη στο Πειραια.
δ) πριν 20+ χρονια Porsche 959 στα Λουτρα Ωραιας Ελενης.
Δεδομένου ότι πολλά ανάλογα κάνουν "περάσματα'' συνήθως (αλλά όχι απαραίτητα) ως κομμάτι κάποιου event τύπου Gumball κλπ ή εκδηλώσεις κλαμπ ιδιοκτητών ή απλά να ήταν επισκέπτες....μπορεί όμως να ήταν και:
α) ίσως του γνωστού πρώην αγωνιζόμενου (και προέδρου που του ζητούσαν επίμονα να πουλήσει) που παρουσιάστηκε και σε εκπομπή
β) ίσως του γνωστού εφοπλιστή που συμμετέχει και με ιστορικά σε εκδηλώσεις (η Veyron είναι ..μέτριας αξίας σε σχέση με κάποια άλλα που έχει)
γ) βλέπε (α) αλλά από τότε ήρθαν κι άλλες
δ) δεν έχω ιδέα.. κάποτε πριν 20+ χρόνια επίσης νόμιζα πως είδα μια λευκή 959 παρκαρισμένη σε σκοτεινό στενό στη Νέα Σμύρνη κοντά στη Εστία (πλησιάζοντας είδα ότι ήταν μια καλούτσικη ρέπλικα με βάση 911.. )
H F40 νομιζω ειχε αυτοκολλητα 4Τροχοι πανω, αλλα ημουν παιδακι τοτε και δεν θυμαμαι καλα.
Η Veyron ειχε αραβικες πινακιδες.