Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Chris έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Νέο φρούτο είναι το single's day ? Όλο μαρκετίστικες αφορμές ψάχνουν για αγορές.

Μην κοροϊδεύεις τις παραδόσεις μας. Singles day, Halloween, γεμιστή γαλοπούλα :eat:

+ Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όταν κάτι γίνεται αρκετό καιρό από αρκετούς ανθρώπους, ενσωματώνεται στα έθιμα ενός τόπου.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#879198 Αντιγράφω από Amazon de:
If your item was eligible for free return but you paid a shipping fee, we'll issue a refund for the shipping charges after 14 days of returning the item. Please ship your item with a trackable return method. Keep the receipt for shipment, so you can provide us the cost we should refund you, as well as the Tracking ID and proof of the address you sent it to.

Επιστροφή προϊόντος, εκτιμώ ότι εμπίπτει στις προϋποθέσεις για free return, πλήρωσα τα έξοδα στο ταχυδρομείο, πώς τους κοινοποιώ το συγκεκριμένο κόστος ταχυδρομικών επιστροφής ώστε δυνητικά να πάρω πίσω αυτά τα έξοδα;
Όλη η αλληλογραφία τους με email είναι από λογαριασμούς που δεν δέχονται reply. Μέσα από τις orders δεν έχει κάποια φόρμα μηνυμάτων.

Μικρό το κόστος, αλλά για πείτε καμία γνώμη. Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By bebes
#881104 Εβαλα ενα προϊον για πωληση και ειναι 2-3 που μου εστειλαν εναν σύνδεσμο της Box now οτι και καλα η παραγγελία ειναι πληρωμένη και θα παρω τα χρήματα μόλις παραλάβει ο αγοραστης το αντικείμενο.

Τι φασόλι ειναι παλι αυτό;
Μάλλον καποια εφαρμογη που συμπληρωνεις στοιχεια γιατι μου βγαζει τη διευθυνση που θα παει, το προϊόν και την τιμη

Το γκουγκλαρα και ειδα οτι έτυχε και σε άλλους.
Σε μενα καποιος μου εστειλε στο μεσεντζερ οτι ειναι πληρωμένο, εχει τη διευθυνση του για να το στειλω κλπ
Μια κοπελα ζητησε το mail μου για να στειλει κατι αντίστοιχο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889297 Παίζει ένας αριθμός αποστολής να έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν;
H bambu μου έστειλε έναν αριθμό αποστολής DHL απλής ο οποίος βλέπω ότι έχει παραδοθεί από το 2023
Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 στις 1:43 μ.μ. Local Time, Legnica
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:Εβαλα ενα προϊον για πωληση και ειναι 2-3 που μου εστειλαν εναν σύνδεσμο της Box now οτι και καλα η παραγγελία ειναι πληρωμένη και θα παρω τα χρήματα μόλις παραλάβει ο αγοραστης το αντικείμενο.

Τι φασόλι ειναι παλι αυτό;
Μάλλον καποια εφαρμογη που συμπληρωνεις στοιχεια γιατι μου βγαζει τη διευθυνση που θα παει, το προϊόν και την τιμη

Το γκουγκλαρα και ειδα οτι έτυχε και σε άλλους.
Σε μενα καποιος μου εστειλε στο μεσεντζερ οτι ειναι πληρωμένο, εχει τη διευθυνση του για να το στειλω κλπ
Μια κοπελα ζητησε το mail μου για να στειλει κατι αντίστοιχο.

Απάτη μου ακούγεται.Ψευτικο site κλπ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#889326 Σε τι πλατφόρμα το έβαλες για πώληση; Σε ebay και vinted πάντως η πληρωμή ελέγχεται από την πλατφόρμα οπότε αν παραμείνεις εντός δεν έχεις θέμα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#889572 Απο marketplace.
Ξαναεβαλα ενα προϊον πρόσφατα και μου ηρθαν κανα δυο τετοια μηνύματα, πλεον δε δινω σημασία.

Απλά με παραξενεψε γιατι δεν ηταν μπουτακια, με εναν μιλησα στο τηλεφωνο.
Απ'οτι καταλαβα, ειναι καποιες σελίδες που βαζεις τα στοιχεια και φαίνεται σαν να ερχεται απο εταιρία το μνμ.

Συγκεκριμένα, σε μενα ηρθε email "απο BoxNow" με την διεύθυνση παρδοσης αυτου που μίλησα στο τηλεφωνο (ονομα δεν γνωριζω αν ηταν αληθινο), και εγραφε οτι "ειναι πληρωμένο και μόλις παραληφθεί το δέμα θα αποδεσμευτουν τα χρήματα σε λογαριασμό μου".
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#892524 Περιμένω DHL δέμα από Γερμανία. Το tracking number λήγει σε DE . Αλλάζει κατάληξη όταν έρθει Ελλάδα ή παραμένει DE σε όλη τη διαδρομή ; Τώρα δείχνει να βρίσκεται ακόμη Γερμανία αλλά έχουν περάσει 5 μέρες εκεί .
Άβαταρ μέλους
By dimik
#892526 Αν εχει γράμματα στο tracking έρχετα με DHL Paket το οποίο είναι απλό ταχυδρομείο και οχι κουριερ.
Δεν αλλάζει το tracking συνήθως
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#892531 Εξαρτάται, η Bambu μου στέλνει με DHL Parcel (τα ζώα μου αργά) και όταν έρχονται Ελλάδα τα αναλαμβάνει η DHL Express. Μου έχει τύχει σε ένα από τα δέματα να τα προωθήσει στην Courier Center για να μου τα παραδώσει.
Ίσως έχει να κάνει με το μέγεθος, δεν ξέρω. Περιμένω κι εγώ 2 μικρά, ακόμα in the export parcel center είναι.
Α και όταν μπαίνει Ελλάδα και αναλαμβάνει η DHL Express παίρνει άλλο tracking number (αριθμητικό) το οποίο ενημερώνεται πιο άμεσα σε σχέση με το αρχικό
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#892601 "Αγαπητέ πελάτη,

Η DHL Express αποστολή σας με αριθμό φορτωτικής 8777777 έχει αφιχθεί στην Ελλάδα και έχει προωθηθεί για παράδοση στο συνεργάτη μας Courier Center που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αποστολής σας εδώ.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών DHL Express Ελλάδας"

Επιτέλους, μετά από 5 μέρες κολλημένο στη Γερμανία .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#892605 Τελικά μετά από λίγο ενημερώθηκε και η κατάσταση και πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα για σημερινή παράδοση με DHL express. Μλκια αν το ήξερα από χθες θα τα είχα κανονίσει.