Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By otso
#892536 Ερχεται ακομα μαζι σας ; και εσας δεν σας σπαει τα νευρα να ειναι ολη την ωρα στο κινητο και να μην υπαρχει συνομιλια ; εκτος και αν ανηκει στο 1% των παιδιων που ανεχονται να βλεπουν τα πραγματα λαιβ και οχι απο οθονη . Τι τον επιασε με το ελσινκι ; εχει γνωρισει καμμια γκομενα στα σοσιαλ ;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#892538 Όχι απλά έχει εθιστεί στο να σβήνει χώρες. Στα 15 έχει ήδη πάει σε 20 και μετά το καλοκαίρι θέλει να είναι στις 25. Αλλά κατά τα άλλα φυσιολογικό παιδί, κινητό και κονσόλα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#892539 Εμείς, με το νέο μέλος της οικογένειας, θα πάμε και φέτος Τολό μια βδομαδουλα τον Αύγουστο αρχές και όσο πιο πολύ μπορούμε στο εξοχικό, ώστε να πηγαίνουμε στη Ψάθα και στον Πόρτο Γερμενό για βουτιές.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#892540 Εγω πλεον δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να ακολουθω το προγραμμα του σχολειου, πραγμα που σημαινει πως δε μπορω να παω διακοπες Σεπτεμβροκτωβρη οπως μου αρεσει, οποτε θα περιοριστω Αιγινα στο απογειο της τουριστικης περιοδου και της ζεστης. Δεν τολμαω καν να σκεφτω να παω σε τουριστικο προορισμο εκεινη την περιοδο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#892541 Hρεμα ρε περιεργε. :roll:

(Οτσο, αστονα μωρε τομυαλακα, καταβαθος ειναι ψχουλα.)

12/7 με 28/08 θα ειμαι Κερκυρα, απεναντι απο το δημοτικο σταδιο.

Αν ειναι καποιος εκει κοντα ευχαριστως να τον φιλεψω οπιουχα και φιλη απο γραφειο συνοδων.

(Ντιμη οχι εσυ, εισαι ατσαλιαρης).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#892542 εγω Αγ Ανδρεα Κυνουριας φετος. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
dimviii έγραψε:εγω Αγ Ανδρεα Κυνουριας φετος. :inlove:

Πέρυσι μου έκανε εντύπωση το Τηγάνι στον Τυρό (για κάποιο λόγο δεν είχα πλατσουρίσει εκεί), αν εξαιρέσεις το ευμεγέθες βότσαλο, δύναμη.

Για καθημερινό εννοείται Πόρτες. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#892546 Για μενα Κρυονερι η καλυτερη,λιγο μετα το Αρκαδικο χωριο
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#892547 Σωστόστ. Για την ακρίβεια, για εκεί είχα ξεκινήσει όταν κατέληξα στο Τηγάνι.

Προσωπικά πάντως δύσκολο να ξεκολλήσω από Πόρτες, καθώς βαριέμαι τα πέρα-δώθε. Οπουδήποτε αλλού είναι κατόπιν τραβολογήματος.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Corto Maltese έγραψε:Όχι απλά έχει εθιστεί στο να σβήνει χώρες. Στα 15 έχει ήδη πάει σε 20 και μετά το καλοκαίρι θέλει να είναι στις 25. Αλλά κατά τα άλλα φυσιολογικό παιδί, κινητό και κονσόλα
Δέχεσαι και προσαρμόζεσαι σ' αυτήν την επιφανειακή αντίληψη του ταξιδιού;
Δεν θέλω να πασαλείψω ηθικολογία, έτσι κάνουν και οι προηγούμενοι και θα τα φάω κι εγώ με τη σειρά μου, ρωτάω εσύ πώς το κουμαντάρεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
egobrain έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Όχι απλά έχει εθιστεί στο να σβήνει χώρες. Στα 15 έχει ήδη πάει σε 20 και μετά το καλοκαίρι θέλει να είναι στις 25. Αλλά κατά τα άλλα φυσιολογικό παιδί, κινητό και κονσόλα
Δεν θέλω να πασαλείψω ηθικολογία, έτσι κάνουν και οι προηγούμενοι και θα τα φάω κι εγώ με τη σειρά μου, ρωτάω εσύ πώς το κουμαντάρεις.

Παιδι ειναι. Θυμασαι εμας που μετραγαμε τα παγωτα ή τα ποσα μπανια στην θαλλασα καναμε;
Ε αυτος μετραει χωρες που εχει παει.

Σαν γονιος δεχεσαι οτιδηποτε δεν κανει κακο ( εδω δεχομαστε τα κινητα που ακινδυνα κι αθωα δεν τα λες ).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
egobrain έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω τι λες; Το ταξίδι είναι ταξίδι. Το ότι ανάμεσα σε ίδιες επιλογές επιλέγουμε κάπου που δεν έχουμε πάει ή ότι αν είμαι στο Ταλίν θα φάω μια μέρα να κάνω μια βόλτα με το καράβι μέχρι το Ελσίνκι είναι κακό; Μην παίρνεις τοις μετρητοίς τι γράφει ο ότσος, είναι γαμπρός εκεί και θα τα γράψει όπως θα τα έγραφα κι εγώ για τη Δράμα. Δηλαδή αν πήγαινα για 8η φορά στη Σερβία ή για 3η στη Βουλγαρία θα ήταν καλύτερα; Θα ήμουν ξέρω γω ταξιδευτής αλλιώς είμαι τουρίστας;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#892572 Λέω ότι συχνότατα πάμε κάπου μόνο για να πούμε (στον εαυτό μας ή στους γύρω) ότι πήγαμε. Δεν αποκλείει αυτό το να περάσουμε καλά αλλά συχνά βλέπω να τραβιέται ένα πρόγραμμα με κυρίαρχο κίνητρο τα περισσότερα τσεκ.

Δεν έχει σχέση πόσες φορές έχεις πάει στο παρελθόν. Υπάρχουν οι διακοπές με άνεση να γνωρίσεις ένα μέρος και άλλες που τεντώνεις το πρόγραμμα για να δεις φευγαλέα 10 μέρη από μισή μέρα πχ.
Βασικά απ' το ποστ σου κατάλαβα ότι είναι η κατανόηση προς το παιδί, όπως λέει και ο Νίκος, απ' την απάντηση σου καταλαβαίνω ότι είναι ο φάκελος πτήσης σου.

Ο ότσο θα χαθεί στα δάση της Νορβηγίας αλλά στο τέλος θα την πάρει τη σύνταξη στο Hammerfest έχοντας σφάξει μερικές δεκάδες χιλιάδες σολομούς.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#892573 Πολλές φορές αξίζει να πας κάπου για λίγο, για να δεις αν σου ταιριάζει και μπορείς να ξαναπάς για περισσότερο. Σε κάποιους προορισμούς θέλεις να περάσεις μέρες, σε κάποιους άλλους ώρες.
Άβαταρ μέλους
By otso
#892583 Ο ότσο θα χαθεί στα δάση της Νορβηγίας αλλά στο τέλος θα την πάρει τη σύνταξη στο Hammerfest έχοντας σφάξει μερικές δεκάδες χιλιάδες σολομούς.[/quote]

Ο μονος λογος για να παω εκει πανω θα ηταν με αυτοκινουμενο στα ποταμια του βορα για κανα διμηνο τριμηνο με τα παιδια να ψαξουμε για χρυσαφι , το κανουν αρκετοι και επισης εχουν βρει αρκετοι , κλονταικ φαση τον 21 αιωνα .