Άλλα σχέδια είχαμε αλλά τελικά κοιμήθηκε ανάμεσά μας, πιο κοντά σε μένα.... 480 γραμμάρια και κούκλος. Και με καμία αίσθηση κινδύνου (ηλίθιος ή γενναίος; δεν ξέρω). Τρέχει παίζει κουτρουβαλάει μέσα στην καλή χαρά. Όταν ο μικρός με την φόρα που έχει πάρει πάει να πλησιάσει την άλλη γάτα τον απομακρύνουμε γιατί αποκλείεται να την προλάβουμε τη γάτα αν κάνει σάλτο και τον αρπάξει. Γιατί η παλιά η γάτα, η μεγάλη, περί τα 5,5-6 κιλά, τον καρατσεκάρει και κάνει κάτι περίεργους ήχους, χαμηλωμένη, ένα με το πάτωμα, με την ουρά επίσης κάτω. Νομίζω έτοιμη είναι να το κουτουπώσει το μωράκι που της φέραμε να της μαγαρίσει το σπίτι. Και μας κρατάει κι εμάς μούτρα για την όλη υπόθεση....
Γενικά το σπίτι θα είναι μισό μισό όταν είναι μόνες τους. Για να δούμε πόσο θα τραβήξει αυτή η ιστορία. Τους έλεγα εγώ καλά είμαστε με μία γάτα, τι τη θέλετε τη δεύτερη, δεν μ'ακούγανε.
Αλλά είναι γλυκούλης και πολύ χαδιάρης, και κοιλίτσα κλπ.
τουαλετα πηγε?
sknipper έγραψε:Χθες πήγαμε και παραλάβαμε το γατάκι μας, τον Tiramisu, σήμερα γίνεται 8 εβδομάδων. Ήδη ανακάλυψε το ξυστήρι νυχιών και το δοκίμασε.
Άλλα σχέδια είχαμε αλλά τελικά κοιμήθηκε ανάμεσά μας, πιο κοντά σε μένα.... 480 γραμμάρια και κούκλος. Και με καμία αίσθηση κινδύνου (ηλίθιος ή γενναίος; δεν ξέρω). Τρέχει παίζει κουτρουβαλάει μέσα στην καλή χαρά. Όταν ο μικρός με την φόρα που έχει πάρει πάει να πλησιάσει την άλλη γάτα τον απομακρύνουμε γιατί αποκλείεται να την προλάβουμε τη γάτα αν κάνει σάλτο και τον αρπάξει. Γιατί η παλιά η γάτα, η μεγάλη, περί τα 5,5-6 κιλά, τον καρατσεκάρει και κάνει κάτι περίεργους ήχους, χαμηλωμένη, ένα με το πάτωμα, με την ουρά επίσης κάτω. Νομίζω έτοιμη είναι να το κουτουπώσει το μωράκι που της φέραμε να της μαγαρίσει το σπίτι. Και μας κρατάει κι εμάς μούτρα για την όλη υπόθεση....
Γενικά το σπίτι θα είναι μισό μισό όταν είναι μόνες τους. Για να δούμε πόσο θα τραβήξει αυτή η ιστορία. Τους έλεγα εγώ καλά είμαστε με μία γάτα, τι τη θέλετε τη δεύτερη, δεν μ'ακούγανε.
Αλλά είναι γλυκούλης και πολύ χαδιάρης, και κοιλίτσα κλπ.
Να σας ζήσει ο κούκλος
Μια δυο μέρες άντε τρεις θα κρατήσει η αποδοχή του νέου μέλους. Μετά θα είναι αχώριστοι και θα τους ανήκει το σπίτι
Fiat Panda 7,6l/100km
BARHonda έγραψε:Κούκλος!
dimviii έγραψε:πω πω κουκλι!Τον είδα που έκανε 2 κουραδάκια μπροστά μου, στο χώμα του ευτυχώς και έκανε και προσπάθεια να τα σκεπάσει, εκπαιδευμένος. Για τσισάκια δεν ξέρω. Μην ξεχνάμε οι γάτες είναι των γυναικών, και πολύ ασχολούμαι!
τουαλετα πηγε?
PaNick67 έγραψε:Να σας ζήσει ο κούκλοςΜακάρι γιατί μια ανησυχία την έχω για το πόσο θα κρατάει μούτρα η μεγάλη. Μου λένε μπορεί να είναι ώρες μπορεί όμως να είναι και πολλές εβδομάδες. Το σπίτι/ο χώρος γενικά ανήκει στις θηλυκές γάτες, για αυτό και πήραμε αγοράκι, για να μην υπάρχει θέμα κτητικότητας.![]()
Μια δυο μέρες άντε τρεις θα κρατήσει η αποδοχή του νέου μέλους. Μετά θα είναι αχώριστοι και θα τους ανήκει το σπίτι
Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια. Εμείς να δείτε χαρά. Και είναι και χαδιάρης και πολύ απαλός. Βέβαια φροντίζουμε να ασχολούμαστε και με την μεγάλη να μην νιώθει παραμελημένη.
Πάει και τρίβεται στο χώμα και σε πράματα της μεγάλης για να πάρει τη μυρωδιά της για να τον συμπαθήσει. Αυτός κάνει προσπάθειες για πάρε δώσε, την πλησιάζει, την ακολουθεί, την έχει ακουμπίσει. Αυτή πλέον δείχνει μια μικρή τσαντίλα αλλά πλέον μοιάζει πιο πολύ για βαριέμαι να ασχοληθώ με σένα μπομπιράκο και όχι απειλημένη έτοιμη για να τον φάει. Οπότε καλά πάμε. Τώρα είναι και τα δύο στο ίδιο κρεβάτι και χαλαρώνουν, στους 40 πόντους απόσταση...
Πλέον συμβιώνουν χωρίς πρόβλημα. Δεν παίζουν μαζί αλλά η μεγάλη δεν είναι παιχνιδιάρα. Προχθές η μεγάλη ήρθε κι έκανε νόημα στη γυναίκα μου (ενώ κοιμόταν) να της πει ότι ο μικρός ξύπνησε και νιαουρίζει.
Κακό πρώτο, ο μικρός μας έχει κατουρήσει το κρεβάτι τρεις φορές. Μία ενώ κοιμόταν ανάμεσά μας και άλλη μία που ήρθε πρωί πρωί ανέβηκε έπαιξε κατούρησε κι έφυγε στο δεν τρέχει τίποτα και σήμερα το έβαλε στο κρεβάτι μας και μας την ξανάκανε....
Κακό δεύτερο είναι ότι χωράει να αράξει ανάμεσα σε ενισχυτή και ηχείο στο τραπέζι της τηλεόρασης... Οι τρίχες δεν κάνουν καλό στα ηλεκτρονικά.
Νόμιζα ότι άκουσα κάτι το πρωί στον δρόμο, το απογευματάκι καθόμουν έξω και το πήρε το αυτί μου, μέχρι να βρω που είναι είδα κι έπαθα.
Για να το βγάλω δε κόντεψα να του ξηλωσω την ουρά αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση, ευτυχώς κατάφερα και το έπιασα από το πίσω μισό του σώματος και το τράβηξα.
Τσαμπουκαλεμενο βγήκε

< >
Ξέρω σίγουρα ότι βρίσκουν σκιά και δροσερή άσφαλτο κατω απο το αυτοκίνητο, αυτό μάλλον παραήταν περίεργο.
Επιστράτευσα και τα μεγάλα μέσα κάποια στιγμή

< >