Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii πριν την αγωγή με Menorest έγραψε:
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Πω πω κουκλί είναι :inlove:
Το είδα και στην Αθήνα σε αυτό το χρώμα,και από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο!

ὁ Θεός, ἃ ἐδίδαξάς με ἐκ νεότητός μου, καὶ μέχρι τοῦ νῦν ἀπαγγελῶ τὰ θαυμάσιά σου. Καὶ ἕως γήρως καὶ πρεσβείου, ὁ Θεός, μὴ ἐγκαταλίπῃς με, ἕως ἂν ἀπαγγελῶ τὸν βραχίονά σου τῇ γενεᾷ πάσῃ τῇ ἐπερχομένῃ,τὴν δυναστείαν σου καὶ τὴν δικαιοσύνην σου

:(

( Ψαλμός 70 [17,19] :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#891896 Είναι όντως μεγαλόσωμος ο αναβάτης,αλλά το <κτήνος> είναι λίγο υπερβολικό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Κτήνος
Φουλ εξοπλισμός

και θέλει στήσει τα μεν πρόβατα εκ δεξιών αυτού, τα δε ερίφια :shifty: εξ αριστερών.
Τότε ο Βασιλεύς θέλει ειπεί προς τους εκ δεξιών αυτού· Έλθετε οι ευλογημένοι τιφοζι :inlove: του Πατρός μου, κληρονομήσατε την ητοιμασμένην εις εσάς βασιλείαν από καταβολής κόσμου.
Διότι επείνασα, και μοι εδώκατε να φάγω, εδίψησα, και με εποτίσατε, ξένος ήμην, και με εφιλοξενήσατε,
γυμνός, και με ενεδύσατε, ησθένησα, και με επεσκέφθητε, εν φυλακή ήμην, και ήλθετε προς εμέ.
ότε θέλουσιν αποκριθή προς αυτόν οι δίκαιοι, λέγοντες· Κύριε, πότε σε είδομεν πεινώντα και εθρέψαμεν, ή διψώντα και εποτίσαμεν;
πότε δε σε είδομεν ξένον και εφιλοξενήσαμεν, ή γυμνόν και ενεδύσαμεν;
πότε δε σε είδομεν ασθενή ή άτιτλον εκ του 2007 ή εν φυλακή και ήλθομεν προς σε;
Και αποκριθείς ο Λουης θέλει ειπεί προς αυτούς· Αληθώς σας λέγω, καθ' όσον εκάμετε εις ένα τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εις εμέ εκάμετε.
Τότε θέλει ειπεί και προς τους εξ αριστερών· Υπάγετε απ' εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον, το ητοιμασμένον διά τον διάβολον και τους αγγέλους αυτού.

Κατα Ματθαιον 25:33-41 :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Isambard έγραψε:Είναι όντως μεγαλόσωμος ο αναβάτης,αλλά το <κτήνος> είναι λίγο υπερβολικό.

Για τη Μπούσο αναφερόμουν. :shifty:

@g
πρόσεχε τι γράφεις για πυρ γιατί μας διαβάζει και ο μπούσοκαν
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#892086 Η ZEEKR θεωρείται και premium τρομάρα της! Τελευταία έχω αρχίσει και ασχολούμαι λίγο με τους Κινέζους και τα αυτοκίνητά τους, πρόκειται για τεράστια αγορά πλέον και με δεκάδες (πάνω από 100!) εταιρείες, μιας και κάθε μεγάλη εταιρεία έχει κάμποσες μικρότερες!
Πολλές ανήκουν και στην κυβέρνηση, άλλες είναι ιδιωτικές, άλλες μεικτές, χαμός!
https://en.wikipedia.org/wiki/Automobil ... s_of_China
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#892087 Μιλάμε για εταιρεία που ιδρύθηκε πριν 4 μόλις χρόνια!
Καλύτερα να μην μπούμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε τα προϊόντα της με αντίστοιχα άλλων εταιρειών στα 4 χρόνια λειτουργίας τους. Μικρό το κακό, το θάμπωμα στο πίσω φως.

Όσο για τον αριθμό των Κινέζικων αυτοκινητοβιομηχανιών, κάποιες θα κλείσουν ενώ άλλες θα συγχωνευθούν.
Η Zeekr έχει ήδη συγχωνευθεί με την Lynk & CO που έχει παρουσία στην χώρα μας.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#892210 Επιστρέφοντας απο το ΣΜ πέτυχα στο απέναντι ρευμα μια
Εικόνα
Μεχρι να καταλάβω τι βλέπω και να αρπάξω το κινητό είχε προχωρήσει τόσο που ούτε το πίσω μέρος δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#892241 Ναι ναι, Zagato, μπορεί να μην είναι πραγματικά όμορφο και κατασκευαστικά μάλλον θα είναι σαν πλαστικουριό από τον τάδε βελτιωτή αλλά πάντα μου άρεσε. Το είχα δει κι εγώ μια φορά πριν από χρόνια. Και κάπως στο μυαλό μου το έχω πολύ κοντά με το BMW Z1 αυτό με την πόρτα που άνοιγε προς τα κάτω, ίσως ήταν την ίδια εποχή. Επίσης όχι όμορφο, επίσης μου αρέσει.