kostis20 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Μα υπήρχε ποτέ περίπτωση να χάσει η Ρωσία; Αν εξαιρέσουμε τον Α' ΠΠ, όπου έγινε ουσιαστικά ανταρσία (και έτσι αποσύρθηκε ο Τσαρικός Στρατός και υπέγραψαν συνθηκολόγηση οι Μπολσεβίκοι) και τον Ρωσοιαπωνικό πόλεμο, πότε έχασαν οι Ρώσοι πόλεμο;
Καλά ρε Αλεξ .Αν δεν ήταν ο Τραμπ σην εξουσία ο οποίος δε πιέζει ουσιαστικά καθόλου τη Ρωσία δε νομίζω ότι θα ήταν έτσι απλά τα πράγματα. Και μη ξεχνάς ότι είμαστε στο 4ο χρόνο του πολέμου. Μη λέμε τα ιδια και τα ίδια.
Εχεις ξεχάσει Κριμαϊκό και 2 Ρωσοτουρκικούς που ηττήθηκε η Ρωσία.
Κωστή μου καλημέρα σου,
Τι παραπάνω μπορεί να κάνει ο όποιος Trump? Έχω βάλει όλες τις δυτικές πηγές που εξηγούν ότι όλη η Δύση έχει ξεμείνει από όπλα. Ο Rubio είπε τις προάλλες ότι δεν έχουν ούτε ένα σύστημα Α/Α Patriot για να στείλουν στην Ουκρανία... ΗΠΑ, υπερδύναμη κατά τα άλλα.
Να μην λέμε τα ίδια, συμφωνώ. Οι Ρώσοι κερδίζουν στο μέτωπο κατά όλου του Δυτικού οπλοστασίου!
Το τελικό σύνολο ποιο ήταν στους Ρωσοτουρκικούς;
Result
Military campaigns largely resulted in Russian victories, with the exception of Ottoman victories in the Pruth River Campaign and the Crimean War
https://en.wikipedia.org/wiki/Russo-Turkish_wars
Ε αν παίξεις 10 παιχνίδια με κάποιον αντίπαλο, θα χάσεις και 1-2...

Ή όταν το απαίτησαν οι Τσετσένοι ή αν αύριο το απαιτήσουν (ξανά) οι Κούρδοι της Τουρκίας.