Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#891713 Πωωω τι ζήλια είναι αυτή; Ή να το πω φθόνο; Γιατί για ενδιαφέρον για την υγεία μου δε νομίζω να είναι :lol:

g8777 έγραψε:Βίδες ήταν; Πόσες είχε μέσα η συσκευασία;

Και τα ούπατ μέσα λέμε
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#892093 Κουνουπίδι και μπρόκολο τρώγονται και ωμά αν τα κόψεις σε μικρά κομματάκια , περίπου στο μέγεθος μιας μπουκιάς.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Κουνουπίδι και μπρόκολο τρώγονται και ωμά αν τα κόψεις σε μικρά κομματάκια , περίπου στο μέγεθος μιας μπουκιάς.

Και αν θες να μείνεις μόνος σου.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#892096 και φυσικά δε βάζεις λάδι. Μείον 20 κιλά από τις 20 Μαρτίου και συνεχίζω μέχρι τα μείον 40 , δηλαδή ακόμη 20 .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#892098 Α το πας εντελώς συμβατικά. Χρειάζεται όμως και η πρωτείνη

Κάτι φίλοι κάνουν carnivore κανα δυο χρόνια τώρα και λένε έχουν βρει την υγειά τους. Εγώ δεν μπορώ (ούτε θέλω) να αποχωριστώ τον υδατάνθρακα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#892099 Απ ' όλα τρώω , απλά έχω μειώσει τις ημερήσιες ποσότητες στο μισό και ακόμη πιο κάτω. Plus περπάτημα και ποδήλατο.
Στο αεροδρόμιο πηγαινοέρχομαι με ποδήλατο.
Κοντά είναι . 2,2 χλμ . Ούτε βρίσκεις να παρκάρεις. Γύρο-γύρο νοικιάρικα και οι υπόλοιπες θέσεις καβαντζωμένες με αλυσίδες & private parking για τους μόνιμους υπαλλήλους.
Βέβαια για να καταφέρω να χορταίνω με το μισό , έχω παίξει με το ορμονικό μου σύστημα. Ξέρω τον τρόπο , απλά είναι δύσκολο να το εφαρμόσω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Δεν τα μπορώ καθόλου αυτά τα δύο, μου μυρίζουν από το βράσιμο
Ανακάτεψε τα με soy sauce και ψήσε σε ψησταριά ή φούρνο στο γκριλ.

Καμία σχέση με τα βραστά

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
mousatos έγραψε:Απ ' όλα τρώω , απλά έχω μειώσει τις ημερήσιες ποσότητες στο μισό και ακόμη πιο κάτω. Plus περπάτημα και ποδήλατο.
Στο αεροδρόμιο πηγαινοέρχομαι με ποδήλατο.
Κοντά είναι . 2,2 χλμ . Ούτε βρίσκεις να παρκάρεις. Γύρο-γύρο νοικιάρικα και οι υπόλοιπες θέσεις καβαντζωμένες με αλυσίδες & private parking για τους μόνιμους υπαλλήλους.
Βέβαια για να καταφέρω να χορταίνω με το μισό , έχω παίξει με το ορμονικό μου σύστημα. Ξέρω τον τρόπο , απλά είναι δύσκολο να το εφαρμόσω.

τι υψος και ποσα κιλα εισαι;

τι εννοεις παιζω με τις ορμονες; χαπια;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#892109 Νο sex . Μετά τους δυο πρώτους μήνες αρχίζει να κόβεται σταδιακά η όρεξη . Υποθέτω σχετίζεται με τις ενεργειακές ανάγκες των μικρών τορπιλών.
Plus μπόλικα μήλα που διαβάζω οτι περιέχουν παρόμοιες χημικές ουσίες με το ozembic. natural way.
https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... mones.html
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Νο sex . Μετά τους δυο πρώτους μήνες αρχίζει να κόβεται σταδιακά η όρεξη . Υποθέτω σχετίζεται με τις ενεργειακές ανάγκες των μικρών τορπιλών.
Plus μπόλικα μήλα που διαβάζω οτι περιέχουν παρόμοιες χημικές ουσίες με το ozembic. natural way.
https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... mones.html

Μπράβο σου που τα καταφέρνεις.
Εγώ είμαι -24 κιλά απο αρχές του χρόνου.ΒΜΙ 40 τότε ,ΒΜΙ 32 τώρα.
Με cheat όμως εγώ.Μounjaro .To ζάχαρο έπεσε στα κανονικά επίπεδα.Αν πέσει και η πίεση ολα καλά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:
mousatos έγραψε:Κουνουπίδι και μπρόκολο τρώγονται και ωμά αν τα κόψεις σε μικρά κομματάκια , περίπου στο μέγεθος μιας μπουκιάς.

Και αν θες να μείνεις μόνος σου.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:Τζενημι, θελω ενα goat risk analysis assess ement

Gemini έγραψε:Ο,τι θελει ο πασακοsm :inlove: :inlove: :inlove:

Αφαιρεση 87 βαθμων και αποβολη απο το πρωτάθλημα, στις γυναικειες μαζι με τον Ματσακο:

Εικόνα

Κονφερενς :svivhaha: :

Εικόνα

Γιουροπα:

Εικόνα

Προκριματικα Τσουλου με Πετρολουλ-52 ανημερα των Αποστολων:

Εικόνα

Απευθειας στα ημιτελικα περα Μαρτη:

Εικόνα

g8777 έγραψε:Mωρη ροφιανα, την Αλφα την εσφαξες, με στημενα τα λαισμαν κατεβηκε στο χορταρι :x .
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#892134 https://m.youtube.com/watch?v=_ge2NSRRTA4

δοκίμασα τη συνταγή αυτή, με το κομμάτι από νεφραμιά όπως προτείνουν, τούμπανα τα σουβλάκια! :eat:
κάντε τον κόπο!