να μην το συνδέσει στο LAN.
bujinkan έγραψε:πλυντηριο δες και αυτο που πηρα εγω, βεβαια δεν ξερω αν ειναι οι ιδιοι κωδικοι προιοντος παντουΜοιάζει εξαιρετικά με αυτό που λέω αλλά βγαίνει σε κάμποσα ελληνικά sites. Φαίνεται πως τα μοντέλα που πάνε σε κάθε αγορά είναι λίγο διαφορετικά.
F4WV308S3E
Oκτακιλο και πολυ ευχαριστημενος εως τωρα...
sknipper έγραψε:Το δικό μου είναι αθόρυβο ακόμα και στις 1400 στροφές . Τα ρούχα βγαίνουν όχι τσαλακωμενα ,και από προγράμματα να φάνε και οι κότεςbujinkan έγραψε:πλυντηριο δες και αυτο που πηρα εγω, βεβαια δεν ξερω αν ειναι οι ιδιοι κωδικοι προιοντος παντουΜοιάζει εξαιρετικά με αυτό που λέω αλλά βγαίνει σε κάμποσα ελληνικά sites. Φαίνεται πως τα μοντέλα που πάνε σε κάθε αγορά είναι λίγο διαφορετικά.
F4WV308S3E
Oκτακιλο και πολυ ευχαριστημενος εως τωρα...

g8777 έγραψε:Η καταμέτρηση των βιδων έγινε μια φορά υποθέτω. Αυτό τώρα πάλι τί είναι.Ο αριθμός βιδών διορθώθηκε, έβγαλα άλλες 8 από μια σχαρούλα που είχα ξεχάσει.
Έβγαιναν τα καπάκια, τα κατευοδιαζες με Μετὰ τῶν Ἁγίων ἀνάπαυσον, Χριστέ, τὴν ψυχὴν τοῦ δούλου σου, ἔνθα οὐκ ἔστι πόνος, οὐ λύπη, οὐ στεναγμός, ἀλλὰ ζωὴ ἀτελεύτητος....
bujinkan έγραψε:εγω πλεον δεν εχω στο καινουργιο σπιτι τον μικροκυματων. Διαβαζω πολλα κακα ως προς την υγεια μας απο τη χρηση του
Και μιας και εχω εστιες αεριου ζεσταινω στο πιτς φυτιλι το φαγητο μου οποτε τον αφησα στο παλιο διαμερισμα που θα το νοικιασω επιπλωμενο
bujinkan έγραψε:Oσο περναει ο καιρος στο νεο σπιτι ,χαιρομαι αφανταστα που τελικα διαλεξα να αγορασω κουζινα αεριου
Το μαγειρεμα ειναι πλεον χαρα
Zorz έγραψε:Το έθιξα και τη προηγούμενη φορά που έγινε η κουβέντα, αλλά δεν πήρε κανείς χαμπάρι οπότε ας προσφέρουμε ένα hint: ανοιχτή καύση μέσα σε εσωτερικό χώρο. Ακόμα και ο απορροφητήρας εξαγωγής (προφανώς ο απορροφητήρας ανακύκλωσης είναι μια τρύπα στο νερό) δεν κάνει επαρκή δουλειά.Οι φορητές σόμπες με τη μπουκάλα δεν έχουν εξαγωγή. Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη καύση δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα βλαβερό, αν αυτό ισχύει τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αν και δεν αναφέρεις καν ποιο είναι το πρόβλημα που υποννοείς.
sknipper έγραψε:Οι φορητές σόμπες με τη μπουκάλα δεν έχουν εξαγωγή. Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη καύση δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα βλαβερό, αν αυτό ισχύει τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αν και δεν αναφέρεις καν ποιο είναι το πρόβλημα που υποννοείς.

sknipper έγραψε:Zorz έγραψε:Το έθιξα και τη προηγούμενη φορά που έγινε η κουβέντα, αλλά δεν πήρε κανείς χαμπάρι οπότε ας προσφέρουμε ένα hint: ανοιχτή καύση μέσα σε εσωτερικό χώρο. Ακόμα και ο απορροφητήρας εξαγωγής (προφανώς ο απορροφητήρας ανακύκλωσης είναι μια τρύπα στο νερό) δεν κάνει επαρκή δουλειά.Οι φορητές σόμπες με τη μπουκάλα δεν έχουν εξαγωγή. Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη καύση δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα βλαβερό, αν αυτό ισχύει τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αν και δεν αναφέρεις καν ποιο είναι το πρόβλημα που υποννοείς.
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]