Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#878030 Ο 1.6 D4D που φοράει το Verso, είναι της BMW διαβάζω.
Καλό ή κακό; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#878031 Δεν εχει η εταιρεια 1.6 ντηζελ, απο την Πεζω το ειχε παρει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#878043 Κι εγώ αυτό νόμιζα, αλλά νομίζω πως όλως παραδόξως είναι BMW το μοτέρ...

edmond έγραψε:Ο 1.6 D4D που φοράει το Verso, είναι της BMW διαβάζω.
Καλό ή κακό; :hmmm:

Όλα σχετικά είναι στη ζωή. Στη δουλειά έχει ένας συνάδελφος ένα avensis με αυτό το μοτέρ με 220Κ χλμ (και βάλε), χωρίς το παραμικρό θέμα. Ένας ακόμα το έχει σε μία 116d, με καμιά 120-130Κ χλμ, επίσης χωρίς θέμα. :s_dunno

Η 116d βέβαια χρειάστηκε κιβώτιο στα 109Κ χλμ, αλλά ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#878051 Αν ειναι το ιδιο που φοραει το 216d, σημειωστε αλλο ενα εδω χωρις θεμα κοντα στα 200κ
Άβαταρ μέλους
By drdino
#878067 Ν47 είναι, με ό,τι σημαίνει αυτό για την αλυσίδα χρονισμού.
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Ν47 είναι, με ό,τι σημαίνει αυτό για την αλυσίδα χρονισμού.

σωστο, το ειχα ξεχασει αυτο
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Αν ειναι το ιδιο που φοραει το 216d, σημειωστε αλλο ενα εδω χωρις θεμα κοντα στα 200κ

Νομίζω πως η σειρά 2 έχει το 3κύλινδρο. Εγώ μιλάω για την Ε87 (δεν το διευκρίνησα βέβαια :lol: )

drdino έγραψε:Ν47 είναι, με ό,τι σημαίνει αυτό για την αλυσίδα χρονισμού.

Δεν θέλω να googlάρω... :help:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#878211 H Peugeot+BMW είχαν συνεργαστεί για κάποιους ντιζελοκινητήρες, οπότε είναι και των δύο.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#878804 Φτάνει η ώρα για το 1ο σέρβις ενός υβριδικού yaris cross της οικογένειας. Το αυτοκίνητο είναι Αθήνα. Οποιαδήποτε αντιπροσωπεία είναι το ίδιο;
Υπάρχει κάποια πρόταση από Χαλάνδρι και προς αεροδρόμιο κ πέριξ;
Θενκς!
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#888883 Πολύ ενδιαφέρον βίντεο από τον πολύ καλό Jason Cammisa για το νέο Land Cruiser και το πόσο απέτυχε μαζί του η Toyota.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Isambard έγραψε:Πολύ ενδιαφέρον βίντεο από τον πολύ καλό Jason Cammisa για το νέο Land Cruiser και το πόσο απέτυχε μαζί του η Toyota....
Από περιέργεια και μόνο ρωτάω, σε τί απέτυχε με το νέο LC;;;
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#891274 Το βασικό παράπονο είναι ο κινητήρας, επειδή είναι αδύναμος. Για αυτό προτείνει το αδελφάκι Lexus που έχει άλλο κινητήρα και μάλιστα όχι υβριδικό. Κατά τα λοιπά, του αρέσει πολύ σαν όχημα, πλην του κινητήρα όπως είπα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#891296 Κάπου τα εχει μπερδέψει ο τύπος.Το μικρό Land Cruiser που δοκιμάζει είναι η συνέχεια της σειράς 90(Prado) που ουδέποτε φορούσε V8.Αντιθέτως πχ ξεκίναγε απο 140 ps περίπου σε diesel .To 3,4 V6 είχε 180 ps και 0-100 σε 10sec πχ.Οπότε δε ξέρω πώς του φαίνονται λίγα τα 326 PS. :lol:
Τα μοντελα που αναφέρει με τους V8 είναι στην κατηγορία του Land Cruiser 300 series & Lexus LX600 με V6 Twin turbo....To δε LX700H εχει 0-100 σε 5,5 sec πχ
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#891324 Είναι γελοία η τιμή του απέναντι σε ένα πολύ ικανότερο εκτός, γρήγορου εντός, και πολυτελέστερου. Defender.