Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#888445 Corto καταρχας μπράβο που ανέλαβες το κομμάτι της διοργάνωσης και των αποτελεσμάτων.
Αν χρειαστεις βοήθεια μου λες, να θυμηθω τα παλιά.

Στο Μπαχρειν κάτι έκανες λάθος με τον χρόνο. Την pole την έχουμε πιάσει κάποιοι, πχ εγώ απέχω μόλις δύο δέκατα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888446 Ναι έχεις δίκιο, διορθώθηκε. Θα ανέβουν μαζί με τα αποτελέσματα της Σουηδικής Αραβίας την Τρίτη τα διορθωμένα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#889101 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ BAHRAIN GP

Εικόνα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SAUDI GP

Εικόνα

BAΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#889102 1. Για χάρη του Πρωταθλήματος Γκαραζιέρηδων, πήγα τον sparticle στην Alpine ώστε να έχουν οι 4 ομάδες από 2 οδηγούς και να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Αν έχει ο sparticle αντίρρηση κάνω ένα undo τίποτα πιο εύκολο. Αυτό δε σημαίνει ότι ο diplomat δεν είναι ευπρόσδεκτος ή ότι αποβάλλεται κλπ. Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνει το λόγο

2. Το slump των 2 τελευταίων πρωταθλητών συνεχίζεται και αν δεν αλλάξει γρήγορα η κατάσταση θα έχουμε νέο τσαμπ φέτος

3. Όλοι κουβά στον poleman, σχεδόν τέλεια πρόβλεψη ο cmarin στο FL. Γενικά όλοι παίζουμε με 7 οδηγούς για 6 θέσεις και αυτό οδηγεί σε μεγάλα σκορ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#889270 Αύριο το πρωί θα ανοίξω το τοπικό των προβλέψεων. Όπως την προηγούμενη φορά αν δεν πούμε κάτι άλλο, η λήξη θα είναι η εκκίνηση του Sprint race. Αν θέλετε να το συζητήσουμε ως τότε, ακούω.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#889312 Εγώ προτιμώ πριν το Q του σπριντ όπως έχω ξαναπεί, καθώς είναι επίσημο session και δίνει πολλές πληροφορίες για αυτά που προβλέπουμε.
Βέβαια τώρα είμαστε τόσο λίγοι που δεν μας παίρνει να κλειδώσουμε προβλέψεις από Παρασκευή, οπότε ας μείνει ως έχει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#890995 Επιτέλους έλυσα ένα θεματάκι που είχα στο excel οπότε αρχίζουμε το κατσ απ στα αποτελέσματα. Συγνώμη για την καθυστέρηση.

Πάμε πρώτα το Miami

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Καλή ομαδική δουλειά από τη Μακ Λάρεν. Όλοι λίγο πολύ κάναμε παρόμοιες προβλέψεις και παρόμοια λάθη εκτός από τον ripper που έπιασε ακριβώς μερικές κρίσιμες θέσεις.

Επιστροφή στα καλά αποτελέσματα του mikeerfol

Στο Sprint όλοι πλην του sparticle πήραν 2 πόντους με παρόμοια κουβαδοπρόβλεψη.

Επόμενος αγώνας -> αύριο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#891061 Αποτελέσματα GP IMOLA

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

- Πρώτη νίκη για τον πρωταθλητή παρά την άθλια πρόβλεψη λόγω PP & FL

- 1-2 για τους underachievers της σεζόν, έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα

- Απουσία για τον πρωτοπόρο ripper, που υποχώρησε στη βαθμολογία αν και έχει δικαίωμα για ένα σβήσιμο αποτελέσματος άρα δεν αλλάζουν και πολλά στην κορυφή προς το παρόν.

- Ο Άλμπον στην 5η θέση και η απουσία των Μερκ από την 6αδα μας έφερε το χειρότερο αποτέλεσμα της σεζόν όσον αφορά τα σκορ
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#891190 AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

GP MONACO 2025

Q Results

Εικόνα

Race Results

Εικόνα

Fastest Laps

Εικόνα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
  • Σπουδαία νίκη του ladaman11 επί του mikeerfol που κρίθηκε στον χρόνο του FL
  • Επίσης είναι εντυπωσιακή η επίδοσή του γενικά δεν κατετάγη ποτέ κάτω από την 4η θέση μέχρι στιγμής. Αυτή τη στιγμή ζορίζεται μόνο στο Κατασκευαστών αφού ο τημ μέητ του την έχει δει Λανς Στρολ (ή Αλόνσο για τους κακεντρεχείς)
  • Μεγάλη σύμπνοια στους χρόνους της PP αλλά ομαδικός κουβάς όσον αφορά το πρόσωπο της πολ

Νομίζω ότι έχω πάρει το κολάι με το εξελάκι, στο εξής ελπίζω να έχουμε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση. Ζητώ συγνώμη για τις καθυστερήσεις ως τώρα. :)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#893287 AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

GP CATALUNYA 2025

Race results
Εικόνα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese