Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
17%
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By cmarin
ripper έγραψε:Ανασταση των Norris και Ferrari στο qualy.
Για να δούμε τι θα φέρουν τα δύο pit stop, ήδη κάποιοι σκέφτονται να μπουν στους γύρους 1 και 2 και μπορεί να ανακατευτει κατα πολύ η τράπουλα...

Ο Lec ήταν μπροστά όλο το 2ημερο. Είναι πάντα πολύ καλός στο Μονακό και δεν ξέρω που το έμαθε αφού δεν είναι πίστα.
Αυτό με την αλλαγή στον 1ο γύρο, το διάβασα κι εγώ, για να έχουν καθαρό δρόμο και να μην μπλεξουν σε τρενάκι στην 1η αλλαγη. Στην 2η αλλαγή βέβαια ανάλογα με τη στρατηγική του καθένα, θα γίνει της πόπης. Τα SC θα καθορίσουν το αποτέλεσμα δηλαδή η τύχη.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#890925 Αν κάνουν όλοι στον πρώτο γύρο βέβαια θα κάνουν το ίδιο τρενάκι :)

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι πρώτοι, υπάρχει μια τάση να επηρεάζονται οι ομάδες. Νομίζω οι περισσότεροι θα περιμένουν το χτύπημα για κίτρινη ή κόκκινη σημαία. Η αλλαγή ελαστικών σε κόκκινη θεωρείται ότι έχεις κάνει πιτ;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nikos! έγραψε:Εικόνα

Τα διαθέσιμα λάστιχα για αύριο.

< >
Δέχομαι ότι ο καθένας διαλέγει τις γόμες και που θα τα χρησιμοποιήσει αλλά δεν έχουν όλοι τα ιδια λάστιχα; Βλέπω άλλοι έχουν 6 και άλλοι 7 σετ. Οι πιο καλοί έχουν μόνο 6 και οι άλλοι 7;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:

< >
Δέχομαι ότι ο καθένας διαλέγει τις γόμες και που θα τα χρησιμοποιήσει αλλά δεν έχουν όλοι τα ιδια λάστιχα; Βλέπω άλλοι έχουν 6 και άλλοι 7 σετ. Οι πιο καλοί έχουν μόνο 6 και οι άλλοι 7;

Γιατί κάποιοι τα έχουν χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του ΣΚ. Άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Nikos! έγραψε:
sknipper έγραψε:

< >

Γιατί κάποιοι τα έχουν χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του ΣΚ. Άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα.

< >

Βασικά αυτοί που έχουν το επιπλέον σετ το έχουν κρατήσει γιατί δεν μπήκαν στο Q3, ενώ όσοι μπήκαν το επέστρεψαν μετά τις κατατακτήριες.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:

Καραγκιοζης ο poleman
Ton Dunne λες; Ναι, είναι. Έχουν γίνει 4 αγώνες φέτος (μιλάμε πάντα για feature race) και τους 2 τους κέρδισε και τους άλλους δύο τους έκανε πτάνα λόγω υπερβολικής μαλ@κίας. Είναι προφανές ποιον έχει ως πρότυπο από το στυλ του στην πίστα, αλλά αυτό πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
cmarin έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ποινή ο Λουης. 3 θέσεις

https://x.com/f1/status/192632712776850 ... 6u_I7YUjdQ

< >

Μόνο εγώ την βρήκα υπερβολική την ποινή;

Κοιτα ηταν impeding αλλά δεν έφταιγε ο Λουης γιατί δε μπορούσε να δει. Ο Adami τα έκανε χάλια (πάλι) και δε του είπε να κάνει άκρη και λένε στη φερραρι ότι έφταιγε ένα software glitch.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:
Geo f1 έγραψε:

Καραγκιοζης ο poleman
Ton Dunne λες; Ναι, είναι. Έχουν γίνει 4 αγώνες φέτος (μιλάμε πάντα για feature race) και τους 2 τους κέρδισε και τους άλλους δύο τους έκανε πτάνα λόγω υπερβολικής μαλ@κίας. Είναι προφανές ποιον έχει ως πρότυπο από το στυλ του στην πίστα, αλλά αυτό πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις.

Εν τω μεταξύ ήταν να φάει γερή ποινή στα quali αλλά οι κριτές δεν ήταν τόσο αυστηροί.

Είδαμε τι έγινε…

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
cmarin έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ποινή ο Λουης. 3 θέσεις

https://x.com/f1/status/192632712776850 ... 6u_I7YUjdQ

< >

Μόνο εγώ την βρήκα υπερβολική την ποινή;

Όχι. Ειδικά όταν έχει προηγηθεί ποινή μίας θέσεως στον Παραθυρογλειφτη για δολοφονικό τάκλιν εντός πίστας.

Αντίο ζωή για Λούη ήταν αυτή η ποινή, τέλος πάντων. Καλά γεράματα να έχει ο Σουλαγιεμ, πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι. :s_yes