Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
17%
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#890835 Επίσης μικερφουλη όταν ανοίγεις θέμα Μονακό θα βάζεις αυτά τα δύο βίντεο.

https://youtu.be/aHuCSKobddc?si=c9Idpc9nCPtTHuHs

https://youtube.com/shorts/Jwsq3RtSHzY? ... TZi2U-NobK

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#890854 Είναι πολύ ιδιαίτερη πίστα αυτή, γι αυτό νίκησε πέρσι ο Λεκλέρ. Στα υπόλοιπα σιρκουί... :help: :vava: :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Same_old_story έγραψε:Είναι πολύ ιδιαίτερη πίστα αυτή, γι αυτό νίκησε πέρσι ο Λεκλέρ. Στα υπόλοιπα σιρκουί... :help: :vava: :s_sorry

Λέτε να έχουμε δεύτερη νίκη Χάμιλτον με τα κόκκινα, αυτή τη φορά σε κανονικό αγώνα; Υπενθυμίζω στους ξεχασιάρηδες τη νίκη του στο Sprint.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Είναι πολύ ιδιαίτερη πίστα αυτή, γι αυτό νίκησε πέρσι ο Λεκλέρ. Στα υπόλοιπα σιρκουί... :help: :vava: :s_sorry

Λέτε να έχουμε δεύτερη νίκη Χάμιλτον με τα κόκκινα, αυτή τη φορά σε κανονικό αγώνα; Υπενθυμίζω στους ξεχασιάρηδες τη νίκη του στο Sprint.

Θα φανεί σήμερα αν καταφέρει και γυρίσει πιο γρήγορα από τον Λεκλέρκ.

Αν η Φερράρι καταφέρει το 1-2 για αύριο έχουμε ελπίδες για καλό αποτέλεσμα. Αν όχι τότε δύσκολα.

Πάντως Λεκλέρκ φαινόταν πιο άνετος χθες, Χάμιλτον έκανε και κάτι πτήσεις πάνω από τα κέρμπ.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#890873 ( = Λουης DNF . Για τους αλογομουρηδες του φορουμ, πιειτε ενα μοχιτο στην υγεια μου στον Αγιο Δομινικο)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Δεν μετράει το σπριντ

Γκεάκο τι λες παλικάρι μου;
Δίνει βαθμούς, ναι ή όχι;
Δίνει και είναι νίκη. Δεν σηκώνω κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#890875 Μπουσσε.

Ω ΜΠΟΥΣΣΕ ! :adminpower:

Ομπζερβ.

Ο Γκεακος εχει ΝΙΚΗΣΕΙ σε διαφωνια με αυτο:

Εικόνα

(τυχαια εικονα)

Ασε μας στον πονο μας Μπουσσε :( , μεσημεριασε και δεν εχει φανει ο Ιωαννης Κουβοπουλος ακομη. :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#890876 Ioannis Gkeakouvopoulos: is formula one sprint a real win?

Yes, winning a Formula One sprint race does count as a real win, but it's distinct from a Grand Prix win. Sprint races are separate events that contribute to the overall championship standings, but they don't determine the grid for the Grand Prix. The winner of a sprint race earns points, just like in a Grand Prix, with the top eight finishers receiving points, and the winner gets eight points.

https://www.google.com/search?q=is+form ... s-wiz-serp
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#890878 Δείξε μου φωτο με Λούη στο ψηλότερο σκαλί στο βάθρο να χυνει σαμπάνια με τα κόκκινα της Φερραρι
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Δείξε μου φωτο με Λούη στο ψηλότερο σκαλί στο βάθρο να χυνει σαμπάνια με τα κόκκινα της Φερραρι

Έχω φωτό από Λούη στο ψηλότερο βάθρο να χύνει γενικά. Όχι μόνο τα κόκκινα αλλά και τα άλλα χρώματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#890882 Μωρε νίκη είναι αλλά όχι κανονική. Για αυτό δεν μετράει και στα στατιστικά νικών. Τσιλ γιουρ τιτς
Άβαταρ μέλους
By g8777
#890883 Εικόνα

Εγω κρατησα μονο αυτο το χυσιμο Μπουσσε λογω της παραστατικοτητας των εμπλεκομενων.

Ειχε και αλλα χυσιματα ο Λουης απο τοτε;

Μαλλον οχι. Ακυρη η ερωτησις μου Μπουσσε, υποβαλλω επερωτημαν.

Θα ηθελα να μου απευθυνεις το ερωτημα "Τζι , με πυον τροπο θεωρεις οτι οφειλουμε να απεικονισουμε αυτη την σκεση παθους ( αλλα φευ! καταδικασμενη) μεταξυ Γεωργιου -Λουαιος; :hmmm: "