Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
glf έγραψε:Κάτσε. Έχεις ενεργό το IRIS και στις δύο τράπεζες που έχεις λογαριασμό; Και στα δύο έχεις δηλωμένο το ίδιο κινητό;
Αφού δε γίνεται να έχεις ταυτόχρονα δύο IRIS στο ίδιο τηλέφωνο!

Εχω ενεργοποιημενο ιρις σε τρεις εφαρμογες (ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΡΟΒΑΝΚ και ΑΛΦΑ) χρησιμοποιωντας το ιδιο νουμερο.

Χρησιμοποιω τακτικα το ΙΡΙΣ απο ΕΥΡΟΒΑΝΚ (στελνω λεφτα στα παιδια), ενω στην ΑΛΦΑ μονο λαμβανω (δεν εχω δοκιμασει να στειλω).
Μεχρι τωρα το εκανα απο την εφαρμογη της συζηγου, αλλά σημερα που βιαζομουν διοκιμασα απο τη δικη μο και επιασε.

Το θεμα ειναι πως να ρυθμισεις σε ποιο λογαριασμό να ερχονται τα χρήματα, οταν εχεις το ιδιο τηλεφωνο δηλωμένο σε παραπανω απο έναν. Για παραδειγμα σε μενα, οποιος κι αν στειλει λεφτα ερχονται στην ΑΛΦΑ.
Μου ειχε πει η κορη πριν καιρο πως να το κανουμε, αλλά δε θυμαμαι.
Θα ρωτήσω
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#887462 Νέα προμήθεια 2 ευρώ για συναλλαγές από την Τράπεζα Πειραιώς

https://techmaniacs.gr/nea-promitheia-2 ... -peiraios/

Σύμφωνα με καταγγελία της ΙΝΚΑ ξεκίνησε να εφαρμόζεται μια νέα προμήθεια στις συναλλαγές της τράπεζας Πειραιώς και πιο συγκεκριμένα χρέωση 2 ευρώ για πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887478 Τα υπερκέρδη από αυτήν την προμήθεια υπολογίζονται σε τέσσεραμιση οκάδες του ευρώ, οπότε θα τους ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ μόλις το πάρουν χαμπάρι ( πρώτη πρώτου του κοσεφτα).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#887486 Από τη μία πιέζουμε να γίνουν όλα ηλεκτρονικά για να καταπολεμήσουμε τη φοροδιαφυγή και μετά επιτρέπουμε την εκμετάλλευση από τους "φίλους" τραπεζίτες.
Βλέπω να αναβαθμίζωω τη σχέση μου με τη Revolut.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#887502 Δηλ αν παω να πληρωσω δοση ΕΝΦΙΑ θα πληρωσω και 2 ευρω καθε μηνα; Πρωτη φορα το ακουω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#887506 Εικόνα

Στο τιμολογιο βεβαια λεει 0..Πηγε να πληρωσει κανεις και του βγαλε 2ευρ?
Εγω τα πληρωσα με 0 παντως πριν καποιες μερες.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε:Εικόνα

Στο τιμολογιο βεβαια λεει 0..Πηγε να πληρωσει κανεις και του βγαλε 2ευρ?
Εγω τα πληρωσα με 0 παντως πριν καποιες μερες.

Εγώ πλήρωσα ολόκληρο πόσο (όχι δόσεις) και δεν είχε προμήθεια. :hmmm:

Μήπως πρόκειται για την επιβάρυνση έχει το πρόγραμμα "μετατροπή συναλλαγής σε δόσεις";
Άβαταρ μέλους
By Serf
#889222 Σοβαρό κοκομπλόκο σήμερα η Alpha Bank. Το μεσημέρι δεν ήταν διαθέσιμο το web banking και μέχρι πριν λίγο δεν ήταν προσβάσιμο το Android app.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
η Διοίκηση της Attica Bank προχώρησε σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά των εργαζομένων και της συνδικαλιστικής δράσης, η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια συναδέλφισσα, μητέρα τριών παιδιών, εργαζόμενη σε υποκατάστημα της Τράπεζας, κατήγγειλε παρενοχλητική συμπεριφορά και απολύθηκε. Η συναδέλφισσα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκε. Στη συνέχεια, τρεις εργαζόμενοι με ενεργή συνδικαλιστική δράση, που θέλησαν την Ημέρα της Γυναίκας να τιμήσουν τη συναδέλφισσα και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, απολύθηκαν και αυτοί.
Η αντεργατική αυτή πρακτική, από μια Τράπεζα που έχει στηριχθεί επανειλημμένα με δημόσιο χρήμα, δεν πλήττει μόνο το δικαίωμα στην εργασία, αλλά στρέφεται ευθέως κατά της συνταγματικά κατοχυρωμένης συνδικαλιστικής ελευθερίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Από τέτοιες πρακτικές δεν κινδυνεύουν βεβαίως εργοδοτικοί συνδικαλιστές, αυτοί που σιωπούν και συντάσσονται με τις Διοικήσεις και 2 ημέρες πριν την Απεργία στέλνουν ανακοινώσεις για διακοπές..!!! Αντίθετα, στοχοποιούνται εκείνοι που αγωνίζονται και διεκδικούν στο πλευρό των εργαζομένων.
Εμείς, με συνέπεια, έχουμε επιλέξει πλευρά: είμαστε με τον εργαζόμενο!
Γι’ αυτό συμμετέχουμε δυναμικά και ενωτικά στην 24ωρη Παντραπεζική - Πανελλαδική Απεργία, την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025, που προκήρυξε η ΟΤΟΕ, με κύριο αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων και την επιστροφή των συναδέλφων στις θέσεις εργασίας τους. Ταυτόχρονα, συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτήριο Διοίκησης της Attica Bank, Λ. Κηφισίας 260 - 262 στο Χαλάνδρι, στις 7.45 π.μ.

.
Την Παρασκευή δεν δουλεύει κανείς. Κανείς δεν μένει μόνος!

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ

:protest: :protest: :protest: :protest: :protest:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#890772 Γιώργη είδες; Στα έγραφε ο Μπρέχτ ( καλά όχι, ένας πάστορας το είπε, αλλά εδώ πήρε κούπα η Τότεναμ, σιγα μην ασχοληθούμε με τους φασαιους στυλ Μπρέχτ τώρα), sputsaz εσύ.

Τώρα Γιώργη ήρθες για να βάλει πλάτη ο Κόρτο με τα κοντάρια Φ87 και ο Διάκος με τις χαλαζονες.

Ξεκινα με μια συνδρομή στην ΚΟΜΕΠ και τα ματαλεμε.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#892782 Τις τελευταιες μερες μου ηρθαν email απο ΑΛΦΑ και ΕΘΝΙΚΗ για "αναβάθμιση" του λογαριασμού μου.
Δίνουν καποια προνόμια (τα περισσότερα των οποίων ειναι δωρεαν ηδη) "μόνο" για 0,80€/μηνα.
Το αστείο ειναι, οτι ενω ειναι προαιρετική η μετάβαση-αναβαθμιση θα γίνει αυτόματα αν δεν κανω κατι.
Αν δεν την θελω πρεπει ΕΓΩ να το δηλώσω μεχρι τλος του άλλου μηνα.
Αλλιως, με αναβαθμίζουν και με χρεωνουν κανονικα :rant:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bebes έγραψε:Τις τελευταιες μερες μου ηρθαν email απο ΑΛΦΑ και ΕΘΝΙΚΗ για "αναβάθμιση" του λογαριασμού μου.
Δίνουν καποια προνόμια (τα περισσότερα των οποίων ειναι δωρεαν ηδη) "μόνο" για 0,80€/μηνα.
Το αστείο ειναι, οτι ενω ειναι προαιρετική η μετάβαση-αναβαθμιση θα γίνει αυτόματα αν δεν κανω κατι.

Αυτα που τωρα ειναι δωρεαν αν δεν αναβαθμιστεις θα παψουν να ειναι :iconcool:

Κλεφτομαγαζα λεμε με ορους νταβατζη
Άβαταρ μέλους
By bebes
PaNick67 έγραψε:
bebes έγραψε:Τις τελευταιες μερες μου ηρθαν email απο ΑΛΦΑ και ΕΘΝΙΚΗ για "αναβάθμιση" του λογαριασμού μου.

Αυτα που τωρα ειναι δωρεαν αν δεν αναβαθμιστεις θα παψουν να ειναι :iconcool:

Κλεφτομαγαζα λεμε με ορους νταβατζη

Για την ωρα ηρθε μαίιλ στις τραπεζες που χρησιμοποιώ ελαχιστα (ΑΛΦΑ) ή καθόλου (ΕΘΝΙΚΗ)
Αν ερθει και απο τις άλλες δυο που εχω την κυρια δραστηριοτητα, θα πρπεπει να δω πως θα αντιδρασω.
Σιγουρα υπαρχουν λογαριασμοι που θα κλείσουν, αλλα σκεφτομαι να ρωτησω και σε δυο νεες τραπεζες που άνοιξαν προσφατα (εκτος των συστημικών νταβατζήδων)