Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#88991 Ελβετικό με μπαταρία.... :thumbsdown:
Δεν ντρέπεσαι να γράφεις σε αυτό το τόπικ.... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δυο χρόνια και κάτι είχα να βάλω το Tag μου και τώρα που το ξέθαψα είδα ότι έχει μείνει, όπως ήταν λογικό, από μπαταρία. Δεν θυμάμαι πόσο στοιχίζει όμως η αλλαγή μπαταρίας και το test στεγανότητας που γίνεται υποχρεωτικά με αυτή.

50 ευρώ είχα πληρώσει στην αντιπροσωπεία.
Άβαταρ μέλους
By dstou
Άρα τελικά γιατί να δώσω ακόμα και αυτά τα 50 ευρώ για ένα ρολόι, όταν έχω πολύ πιο σωστή ώρα από ένα κινητό, το οποίο θα έχω πάντα μαζί μου ούτως ή άλλως.

Γιατί όπως λέει και ο Κιούσης, και κινητό να έχω και σε υπολογιστή μπροστά να είμαι, το ρολόι χεριού κοιτάω για να δω τι ώρα είναι.
Για τα υπόλοιπα ισχύει το εξής : Με 50 ευρά παίρνεις ένα ρολόι με εξαιρετική ακρίβεια, και μηδέν έννοια και φροντίδα για όσα χρόνια διαρκέσει η μπαταρία του._
Είναι το βασικό πακέτο που δίνουν τα κουώρτς και και ψηφιακά, και δεν μπορούν να δώσουν τα κλασσικών μηχανισμών.
Εγώ δεν φοράω ρολόι ποτέ. Αλλά αν αποφάσιζα να φορέσω, ένα είναι το σίγουρο : ότι αυτό θα ήταν κάποιο που δεν θα απαιτεί την παραμικρή φροντίδα, έννοια και χάσιμο χρόνου για πράγματα που αλλού είναι δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#89036 Γι αυτη την δουλεια εχω ενα Timex Marathon. Φτηνο ειναι εχει indiglo το οποιο μου ειναι χρησιμο και ειναι αρκετα γερη κατασκευη. Αλλα και να χαλασει/σπασει με 30 ευρω αγοραζω ενα καινουργιο. Αλλα καθοτι μεγαλος λατρης του ρολογιου αυτο παραμενει το ρολοι της εκτος γραφειου δουλειας.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Nikos! έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δυο χρόνια και κάτι είχα να βάλω το Tag μου και τώρα που το ξέθαψα είδα ότι έχει μείνει, όπως ήταν λογικό, από μπαταρία. Δεν θυμάμαι πόσο στοιχίζει όμως η αλλαγή μπαταρίας και το test στεγανότητας που γίνεται υποχρεωτικά με αυτή.

Ευχαριστώ. Στην Μητροπόλεως δεν ήταν η αντιπροσωπεία;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Ευχαριστώ. Στην Μητροπόλεως δεν ήταν η αντιπροσωπεία;

Όχι, στην Ερμού σε έναν όροφο. Όπως κατεβαίνεις από Σύνταγμα θα δεις το σήμα της Tag επάνω περίπου από τα follie-follie.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#90534 Νεο tag επετειακο λογω 30 χρονων συνεργασίας
(Σιγα μη δουλευει)

Εικόνα

Εικόνα

< 3
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#91932 Εύκολα το αγόραζα.
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#91999 Έχει αγοράσει κανείς MVMT; Ξέρουμε τίποτα; Δεν είναι ούτε κατά διάνοια αυτό που λες υψηλή ωρολογοποιία αλλά η τιμή τους σε συνδυασμό με το free world shipping με βάζει σε σκέψεις
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#92174 Πήρε ένας φίλος μου το μαύρο... Θεωρητικά εχει αξιόπιστο γιαπωνέζικο μηχανισμό...
Δείχνει πιο φθηνό απο τα αντίστοιχα "in" DW...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#92289 Για πειτε καμια γνωμη,σε φτηνα Casio (<50€) υπαρχει τιποτα που να αξιζει εστω και λιγο?Πρακτικα απαιτηση εχω απλα να φοραω κατι που δειχνει την ωρα και επειδη απο μικρος ειχα και εβλεπα σε πολυ κοσμο Casio ,λεω να προτιμησω ενα τετοιο μιας κ ειναι σχετικα διαχρονικα αλλα και all around (σχεδον) σχεδια.