Dimitris_P έγραψε:Το θέμα είναι να χωράει στο ασανσέρ και από την πόρτα
μπααα το θεμα ειναι που θα βρω τα 2.800
2200 η 75αρα 2800 η 85αρα
https://sonycenters.gr/eikona/tileorase ... 5xr70paep/
Dimitris_P έγραψε:Το θέμα είναι να χωράει στο ασανσέρ και από την πόρτα
bujinkan έγραψε:βεβαια και η 75αρα μια χαρα ειναι ...30% μεγαλυτερη επιφανεια απο την 65αρα που εχω τωρα.....
Δεν το λες και λιγο
Chris έγραψε:Επιφάνεια εννοεί ο bujinkanΣωστά
sknipper έγραψε:Δεν κάνει "τρύπα" στη μέση ανοίγοντας τα ηχεία; Και είναι πολύ κοντά στα πλάγια. Και πολύ μπροστά, δίπλα στο άνοιγμα της πόρτας του μπάνιου νομίζω.
bujinkan έγραψε:Ηχητικά εννοούσα. Αναγκάζεσαι να τα γυρίσεις προς τα μέσα για να κλείσεις την τρύπα πιο πολύ και αυτό το κάνει πολύ σημειακό (εννοώ να ακούγεται καλά σε πιο συγκεκριμένη θέση ακρόασης. Εκτός αν κάθεσαι αρκετά μακριά ώστε να μην έχεις τρύπα.sknipper έγραψε:Δεν κάνει "τρύπα" στη μέση ανοίγοντας τα ηχεία; Και είναι πολύ κοντά στα πλάγια. Και πολύ μπροστά, δίπλα στο άνοιγμα της πόρτας του μπάνιου νομίζω.Oπρικα δεν ειναι ιδανικα αλλα ηχητικα ειναι
Καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι θα χτυπησω μια 75αρα τιβι και θα φαινεται καλτερα
sknipper έγραψε:bujinkan έγραψε:Ηχητικά εννοούσα. Αναγκάζεσαι να τα γυρίσεις προς τα μέσα για να κλείσεις την τρύπα πιο πολύ και αυτό το κάνει πολύ σημειακό (εννοώ να ακούγεται καλά σε πιο συγκεκριμένη θέση ακρόασης. Εκτός αν κάθεσαι αρκετά μακριά ώστε να μην έχεις τρύπα.sknipper έγραψε:Δεν κάνει "τρύπα" στη μέση ανοίγοντας τα ηχεία; Και είναι πολύ κοντά στα πλάγια. Και πολύ μπροστά, δίπλα στο άνοιγμα της πόρτας του μπάνιου νομίζω.Oπρικα δεν ειναι ιδανικα αλλα ηχητικα ειναι
Καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι θα χτυπησω μια 75αρα τιβι και θα φαινεται καλτερα
bujinkan έγραψε:Οφφ τοπικ
Διαβαζω ολο και περισσοτερα reviews που εξυμνουν την tcl
Σημερα πηγα στο μαγαζι που πηρα τις λευκες συσκευες μου και μου ειπε για την tcl c7k σε 75αρα 1500 ευρω
Του ειπα ξεφραγκιαστηκα με τα 2 ερκοντιντισιον,ψυγειο,πλυντηριο και κουζινα και μου ειπε αν θες θα μου δωσεις 400 ευρω οταν την παρεις και τα υπολοιπα 1100 θα στα σπασω σε 3 μηνιες δοσεις ( υποψιν δεν εχω πιστωτικες εγω)
Isambard έγραψε:bujinkan έγραψε:Οφφ τοπικ
Διαβαζω ολο και περισσοτερα reviews που εξυμνουν την tcl
Σημερα πηγα στο μαγαζι που πηρα τις λευκες συσκευες μου και μου ειπε για την tcl c7k σε 75αρα 1500 ευρω
Του ειπα ξεφραγκιαστηκα με τα 2 ερκοντιντισιον,ψυγειο,πλυντηριο και κουζινα και μου ειπε αν θες θα μου δωσεις 400 ευρω οταν την παρεις και τα υπολοιπα 1100 θα στα σπασω σε 3 μηνιες δοσεις ( υποψιν δεν εχω πιστωτικες εγω)
Συμφωνώ για miniLED αλλά δεν είναι απαραίτητο να πάρεις την ακριβότερη όλων. Θεωρώ θα είσαι μια χαρά και με κάτι οικονομικότερο, δες και τις κριτικές:
https://www.skroutz.gr/s/47531670/TCL-S ... -2023.html
Όσο για την πιστωτική, είναι πολύ καλύτερα να έχεις μια πιστωτική συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό σου και να έχεις ρυθμίσει αυτόματη εξόφληση όλου το ποσού, παρά να χρησιμοποιείς debit. Από κάθε άποψη, ακόμη και ασφάλειας.
Είναι πιο εύκολο να ακυρώσεις μια συναλλαγή σε περίπτωση που δεν συμφωνείς, ενώ δεν χρειάζεται να πληρώσεις άμεσα το ποσό, αλλά σε 1 μήνα. Επιπλέον, οι τράπεζες αν πληρώνεις την πιστωτική στην ώρα σου, σε αξιολογούν σαν πιο αξιόπιστο, ενώ για τις debit δεν ασχολούνται.
Επιπλέον, έχεις την επιλογή για εύκολες και δωρεάν άτοκες δόσεις.
Το μόνο που θέλει προσοχή, είναι να βρεις κάποια τράπεζα να σου δώσει κάποια χωρίς συνδρομή.
Isambard έγραψε:...Όσο για την πιστωτική, είναι πολύ καλύτερα να έχεις μια πιστωτική συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό σου και να έχεις ρυθμίσει αυτόματη εξόφληση όλου το ποσού, παρά να χρησιμοποιείς debit. Από κάθε άποψη, ακόμη και ασφάλειας.Νομίζω ότι με πιστωτική έχεις και κάποια προστασία αν η εταιρεία φαληρίσει προτού παραλάβεις την παραγγελία σου.
Είναι πιο εύκολο να ακυρώσεις μια συναλλαγή σε περίπτωση που δεν συμφωνείς, ενώ δεν χρειάζεται να πληρώσεις άμεσα το ποσό, αλλά σε 1 μήνα. ...
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]