Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#890522 Εκεί ξέπεσες λέει και ποστάρει Κο-ντο-νή :roll:
Ο μουρλοκακομοιρισμός βάρεσε κόκκινο.

Κάτι που έχουμε εξηγήσει από τα παλιά χρόνια που στηνόσασταν στον Σόιμπλε είναι
ότι όταν κάτι το ομολογεί αυτός που το έγραψε (και μια στρατιά συνταγματολόγων επιπλέον αυτού)
είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερο υπερατου από την κλάψα του Κοντονή που ΔΕΝ είναι και συνταγματολόγος btw.

Ο δε λύγκας είναι διαφωτιστικός διότι αναφέρει επ ακριβώς πού βασίζεται η νομική άποψη της γελοιότητας της κυβέρνησης και δεν είναι προσωπική αισθητική.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#890525 Κοίτα υπουργό δικαιοσύνης κουοταρα, όχι 'σοβαρό χρυσαυγιτη' όπως εσύ σε άλλο τοπικό.

Για μένα δίκιο έχουν και οι δύο - ο Κοντονης βάζει επιπλέον τον παράγοντα αντιπολίτευση που θα κάνει στην ουσία την προανακριτικη.

Αν πάντως τώρα άφησες τα παρτσακλα τυπου Γιανι και θες να κάνουμε μια ρεπετε στους εγκριτους συνταγματολογους, εγώ το έχω το τοπικό.

Κάνε μου λίγο κοκοκο να δω κάτι.
:inlove:

Eddieτ
https://www.skai.gr/news/greece/ekriksi ... u-eodasaam

Εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών έξω από τα σπίτια του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Ωραίο
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#890604 EDDIE_147 όταν θα αποφασίσεις τι θέλεις να πεις εδώ είμαστε.
Στοιχειοθέτησα τη θέση μου με πηγές(συνταγματολόγους) που βάζουν τη νομοθεσία όχι το τι έφαγε χθες ένας νομικός ή το τι θα γράψουν οι κάμερες.
που.χου
Προανακριτική: Τέσσερις συνταγματολόγοι στηλιτεύουν την μεθόδευση Τριαντόπουλου και ΝΔ
Άσε που το γεγονός ότι οι Σεραίοι είναι τόσο καλοί ΟΣΕτζήδες ελέου Καραμανλή Jr και τους προτιμούν τόσο πολύ το μάθαμε από τις ανοιχτές διαδικασίες της Βουλής.

Το ζήτημα δεν είναι ποιος θα δικάσει τον Τριαντόπουλο. Και τις 2 περιπτώσεις θα έπεφτε στα μαλακά.
Αλλά όταν μας έχεις ζαλίσει τον έρωτα με τα "Η δικαιοσύνη θα τα φτιάξει ούλα" είναι α μη τι άλλο ύποπτο για να πω τίποτα χειρότερο για τη γαργάρα που δείχνουν εσύ και λοιποί δημοκράτες για τις πρακτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Περί Χρυσαυγιτών, αν εννοείς για το γιο του βουλευτή που παραδέχθηκε αυτό που βλέπουν όλοι στο βίντεο, θα σου πρότεινα να μην είσαι μαλωμένος με την πραγματικότητα. Επίσης, για να σε παίρνουν στα σοβαρά καλό θα είναι για αρχή να μην τακιμιάζεις με αναπαραγωγούς ακροδεξιών twitterικών account εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:Στοιχειοθέτησα τη θέση μου με πηγές(συνταγματολόγους) που βάζουν τη νομοθεσία

Εικόνα

Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ όλα.
Αφού δέχτηκες το λόγο του Μπένι, είσαι σε καλό δρόμο αδερφέ Γκαρλαντ.

Για τον Τριαντοπουλο για να μη δουλευόμαστε, η χούντα τον έστειλε κατευθείαν σε δίκη για να αποφύγει τη δημοσιότητα σε μια περίοδο που τα Τέμπη ήταν πρώτο θέμα.
Θα δικαστεί κανονικά όμως.
Αν η χούντα ήθελε να κρύψει πράγματα θα έκανε ένα σόου στη Βουλή και θα τον απάλλασσε.
Αν υπάρξει ακύρωση που λέει ο φίλος Μπένι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Οπότε μη βιάζεσαι να σκισεις τα κουρέλια σου για ανομία και μη απονομή δικαιοσύνης επειδή ο νέος φίλος σου ο Μπένι διάβασε τα ψιλά.

Τώρα για το άλλο

Red Garland έγραψε:ο σοβαρός ΧΑυγιτης Εντη παραμένει ΧΑυγιτης;

Ναι μάνα μου, είναι ΧΑυγιτης.
Και αν σου άρεσε το βίντεο του σοβαρού ΧΑυγιτη κάνε ένα σερτς στα ακαουντς του 'Λιακου'.
Θα βρεις ποστακια για Τεμπη που θα σου αρέσουν.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By markvag
#890610 Συνεχίζει ο γνωστός μας συν-φορουμίτης τον αέναο αγώνα του κατά των αισχών της ΝΔ, με το να κοροϊδεύει οποιονδήποτε λέει κάτι κακό για τη ΝΔ. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα

Καταρχήν συγχαρητήρια που έμαθες τι σημαίνουν μεταδεδομένα σε εικόνες :metalo:

Επειδή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, αυτό που έκανε η ΝΔ με τον Τριαντόπουλο δεν προβλέπεται και ανοίγει παράθυρο στον Τριαντόπουλο να το ακυρώσει σε 2ο χρόνο και θα είναι έκθετη η Βουλή νομικά. Το τελευταίο δεν είναι το ζουμί όμως γιατί δεν πρόκειται να πάει έτσι το πράγμα, απλά είναι το εξόφθαλμο της ξεφτίλας του καθεστώτος.

Οπότε μένει το ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ένα καθεστώς κάνει άλλη μια φορά αυτό που γουστάρει ακόμα και σε νομικό επίπεδο.
Προφανέστατα το έκανε αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να αποφύγει την έκθεση προς την κατεύθυνση που είχε από την αρχή,
ήτοι να θάψει το θέμα από τη δημοσιότητα με κάθε τρόπο.

Κάνε ένα κόπο να ψάξεις ποστάκια του αναγνώστη του fake Πεσόα στο παρόν τοπικούλι άμα νιώσεις ότι η αγάπη σου για την Μπατρίδα φθίνει και μπορεί να τους παραξηγήσαμε τους καμένους τους Χρυσαυγίτες.
Τέλος, άμα σε διέγειρε το ξεβράκωμα του Χρυσαυγίτη στην ξένη τηλεόραση έχω κάτι ευρωπαϊκές εκθέσεις για Ελληνικά push backs μούρλια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
markvag έγραψε:Συνεχίζει ο γνωστός μας συν-φορουμίτης τον αέναο αγώνα του κατά των αισχών της ΝΔ, με το να κοροϊδεύει οποιονδήποτε λέει κάτι κακό για τη ΝΔ. :inlove:

viewtopic.php?p=763113#p763113

Πώς περναν τα χρόνια γτχμ :(
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#890623 Μην τσακώνεστε παίδες ένας ένας
Εικόνα

Μαρκοβαγγο δεν έχω τσεκάρει αστυνομικο δελτίο.
Είδες τίποτα καλό και χάρηκες;

Red Garland έγραψε:να θάψει το θέμα από τη δημοσιότητα με κάθε τρόπο

Ναι και απέτυχε τελείως.
Το θέμα έφυγε εν τέλει από τη δημοσιότητα για δύο λόγους άσχετους με χούντα:
- μετά από απανωτους κουβάδες έπρεπε να βγει δράκος + Σαρουμαν για να ασχοληθεί ο κόσμος
- όλα τα υπόλοιπα κόμματα κατάλαβαν πως τους χόρεψε η Ζωζώ και έκοψαν λάσπη

Εκτός αν έχεις νέο στόρι ότι η χούντα φίμωσε Βαγγελα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:Καταρχήν συγχαρητήρια που έμαθες τι σημαίνουν μεταδεδομένα σε εικόνες :metalo:

Σοριζ δεν απάντησα σε αυτό που το πας τσιφτετέλι σε διάφορα ποστάκια.
Ματάκια με μπερδεύεις με αυτούς που κρύβονται και μπαίνουν με προφίλ κλώνους (το γιατί το κάνουν είναι μια άλλη ιστορία που δεν με απασχολεί).
Εγώ μπαίνω ανώνυμα με το ίδιο προφίλ εδώ και 20 χρόνια σε όλα τα φόρουμζ (στο F1 Γκεάκο δεν θυμάμαι με τι έμπαινα).
Και αντίστοιχα επώνυμα έχω γνωρίσει αρκετούς από εδώ μέσα δια ζώσης.

Αν τραβάς ζόρι με το θέμα της ανωνυμίας των χρηστών, τότε ζήτα από τον Πανίκα να αλλάξει τον κανονισμό.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#890653 Δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχουν τα παραπάνω ποστακια με το θέμα. :help:

Τεσπα.

Ας αφήσω αυτό εδώ, μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με το τοπικό, αλλά τόσες συζητήσεις έγιναν για το αν ο Λακαφωσης είναι μέλος του ΤΕΕ. :shifty:

Ομάδα Αλήθειας / 2 εκατομμύρια μέσα σε ένα χρόνο στην V+O από το ΤΕΕ – Αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

https://tvxs.gr/news/ellada/omada-alith ... toy-pasok/
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:

Ναι και απέτυχε τελείως.

Μια χαρά πέτυχε το θάψιμο της δημοσιότητας γιατί τώρα κανείς δε θα μάθει τίποτα για το πώς οργανώθηκε το μπάζωμα.
Οπότε δεν έχω ιδέα γιατί λες αυτά που λες αλλά δικαίωμά σου.

Αν δεν το κατάλαβες η κυβέρνηση διάλεξε το πώς, από ποιούς και συνεπακόλουθα πότε θα ελεγχθεί και δικαστεί ο Τριαντόπουλος χωρίς να προβλέπεται κάτι τέτοιο νομικά. Φοβερή άποψη για τη δικαιοσύνη έχεις εσύ και η κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Red Garland έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:

Ναι και απέτυχε τελείως.

Μια χαρά πέτυχε το θάψιμο της δημοσιότητας γιατί τώρα κανείς δε θα μάθει τίποτα για το πώς οργανώθηκε το μπάζωμα.
Οπότε δεν έχω ιδέα γιατί λες αυτά που λες αλλά δικαίωμά σου.

Αν δεν το κατάλαβες η κυβέρνηση διάλεξε το πώς, από ποιούς και συνεπακόλουθα πότε θα ελεγχθεί και δικαστεί ο Τριαντόπουλος χωρίς να προβλέπεται κάτι τέτοιο νομικά. Φοβερή άποψη για τη δικαιοσύνη έχεις εσύ και η κυβέρνηση.

Red Garland, δηλαδή θέλεις να πεις ότι δεν εμπιστεύεσαι την ελ δικαιοσύνη;; :s_omg :s_omg

Φοβερό, δεν έχει ξαναδώσει ποτέ αφορμή...

Τουλάχιστον από το πρωί που ξύπνησα δεν έπεσε το μάτι μου σε κάτι καινούριο δηλαδή... :lol: :lol:

Oh, wait...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#890695 Νομιζω σκετο Eddie ηταν στο f1-racing forum. Ωραια χρονια.
Εδω παλι για μπαζωμα γραφουν? :roll:

Βλεπω κινηση και στο Παλαιστινιακο.
Λογικα για την τραγουδιστρια του Ισραηλ θα λενε που εκανε την πεθαμενη για να μην την βιασουν και σκοτωσουν τοτε στην επιθεση του Οκτ.