Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#885717 Νωρίτερα αυτό το απόγευμα πέτυχα ένα τέτοιο σκούρο γκρι Mach-e:

Εικόνα

Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποιο καταγραφικό για street maps, αλλά τέλικά είναι του διαβόλου:
https://wayve.ai/product/gen2/
Άβαταρ μέλους
By fokion
#890508 ( Χιουμορ mode on )

To κατουρημα ειναι εκτακτη αναγκη - Αρα δικαιολογήται σταση στη ΛΕΑ!!!!! Κακώς δεν σταματησε εκει!!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893826 Δεν φαίνεται καλά γιατί το κινητό αποφάσισε να μη θέλει να νεταρει σωστά εκείνη τη στιγμή. Η πόρτα κρατιόταν με ένα σχοινί περασμένο στη μπάρα οροφής Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#903190 Οχι και τόσο απίθανο αλλά θα μπορούσε να γίνει μεγάλο τζέρτζελο.

Είμαι στο https://maps.app.goo.gl/4KS5RtdhqGKFtYsHA ,και βγαίνω να πάω αριστερά προς Τρίπολη(ναι ξέρω διπλή γραμμή) .Απο δεξιά μου ερχόταν φορτηγό,το αφήνω περνάει και βγαίνω.Όταν είμαι απο πίσω του βλέπω ότι ειναι φορτωμένο με παλετες τούβλα και η δευτερη σε ύψος σειρα εξέχει απο την καρότσα.Η τελευταία σειρά στην πόρτα η δεξιά παλέτα έχει γύρει ελαφρώς προς τα δεξιά και η αριστερή έχει φύγει πίσω και κάποια σειρά τούβλα είναι στον αέρα.Τυλιγμένες οι παλέτες εν τω μεταξύ με το διάφανο φιλμ που τυλίγει ο Σκλαβενίτης τα έτοιμα σάντουιτς,δεν κρατάει τίποτα.
Βλέπω σκηνή απο το Final destination να ξετυλίγεται!!!Απο σχετική απόσταση (να προλάβω να φρενάρω αν χρειαστεί )του κορνάρω,παίζω φώτα,δεν μπορώ να προσπεράσω γιατί έχει κίνηση απο το άλλο ρευμα,βγάζω χέρι μπας και .........αλλά δεν παίρνει χαμπάρι ο τύπος.Στις στροφές (μια δεξιά και μια αριστερή) να βλέπω την δεξιά παλέτα να φευγει και άλλο και στην αριστερή τα τούβλα να παιζουν στο αέρα.Φτάνουμε στο https://maps.app.goo.gl/ti9zeTaLUrpMw7nz9 και πέφτουν μερικά τούβλα απο την αριστερή παλέτα στο δρόμο και γίνονται κομματάκια.Αν δεν το ήξερα και ήμουν πιο κοντά θα την είχα φάει για τα καλά.
Επιτέλους ο τύπος σταματάει!!! Περνάω εγώ προσεκτικά και παρκάρω δεξιά,βγαίνω έξω "σου κάνω νόημα με κόρνα ,φώτα,χέρι να σταματήσεις,χαμπάρι δεν παίρνεις.Θα σκοτώσεις κανένα άνθρωπο,πως φορτώσατε έτσι; " Η μόνη απάντηση ήταν "δεν σε κατάλαβα....."
Εν τω μεταξύ σταματάει και άλλο φορτηγό τους απο πίσω "μαζί είστε;εσύ δεν είδες ότι έχουν διαλυθεί οι παλέτες να τον ενημερώσεις να σταματήσει;"Κάτι μουρμούρισε και άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους για να καθαρίσουν τον δρόμο.Εγώ έφυγα,πήγα ΣΜ και στην επιστροφή τους συνάντησα λίγα μέτρα απο το συμβάν.Είχαν καθαρίσει το σημείο.

Μαλακ1α μου που δεν φώναξα τροχαία;Πιθανότατα τώρα που το σκέφτομαι πιο ήρεμος.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#903212 Εσυ θα κάτσεις να βγαλεις το φίδι απο τη τρύπα?Θα βρεθεις και μπλεγμένος σε αυτο το μπουρδέλο.Ετσι εκανα και εγω παλιότερα αλλα τα τελευταια χρόνια δεν ασχολούμαι με κανέναν.Κοιτα τη δική σου ασφάλεια και της οικογενειας σου ...
Νομίζω οτι ολο αυτο που εκανες ήταν αρκετο για να σωθει και κανενας ατυχος που πέρναγε απο εκει.Μεχρι εκει θα εφτανα και εγω.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#903998 Σάββατο πρωί, κέντρο Δράμας.

Τα μαστόρια με το pick-up Μιστουμπίsh, το οποίο έχει την ηλικία της Πελοποννήσου, αλλά ακόμα περισσότερα χτυπήματα και σημάδια, σταματάει διπλοσειρά εδώ περίπου εκεί που στην φωτό είναι το κόκκινο Golf. Δεν κλείνει τελείως τον δρόμο, αλλά τα αυτοκίνητα ζορίζονται πολύ να περάσουν... Στο σημείο όμως εκείνη τη στιγμή είναι και δύο δημοτικοί αστυνομικοί, με τα μπλοκάκια ανά χείρας για κλήσεις στην ελεγχόμενη στάθμευση και ακολουθεί ο εξής 100% Ελ διάλογος (ΔΑ = δημοτικός αστυνομικός, Μ = Μαστόρι)

ΔΑ: Κύριε, μετακινήστε το αμάξι σας από εκεί (διπλοσειρά είπαμε το μαστόρι)
Μ: (κάνει απειροελάχιστα μπροστά το αμάξι)
ΔΑ: Κύριε, πρέπει να φύγετε από εκεί!
Μ: Θέλω να παρκάρω (Σάββατο πρωί, ανοιχτή η αγορά, δεν υπάρχει κενή θέση ούτε για δείγμα)
ΔΑ: (που δεν μπορεί να πιστέψει τι ακούει) Δεν μπορείτε να παρκάρετε εκεί κύριε!
Μ: ΓΙΑΤΙ;;; (δεν περίμενα τίποτε άλλο!)
ΔΑ: Γιατί είστε διπλοσειρά κύριε!
Μ: Ε, καλά, θα πάω λίγο πιο κάτω (γνέφει με το κεφάλι)...
ΔΑ: Ούτε εκεί μπορείτε να παρκάρετε κύριε!

Εκεί έφυγα, πήρα αρκετή δόση από Ελ για ένα πρωινό...

Σκέφτομαι αυτήν ακριβώς τη σκηνή σε μία οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα. Βασικά, δεν θα υπήρχε αυτή η σκηνή σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα. Γιατί, ακόμα και αν κάποιος άφηνε τη σακαράκα του διπλοσειρά, δεν θα χρειαζόταν να του εξηγήσει ΚΑΝΕΙΣ ότι αυτό δεν είναι σωστό! Αλλά του Ελ ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, δεν πολεμήσαμε εμείς τους Τούρκους για να μας λέει ο καθένας ότι δεν μπορούμε να παρκάρουμε διπλοσειρά! :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:Δράμα η Δράμα.....

Ναι, δεν συμβαίνουν κάθε μέρα σε κάθε γωνιά της χώρας των Ελ... :lol: :lol: