Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
25%
0
N/A
1
25%
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#890425 A notable problem for Leclerc during FP1 in Imola: his helmet doesn't stay on properly. He has to hold it in place with his hand.

Εικόνα

τι άλλο θα την βρει αυτην την ομάδα θεέ μου. οι 10 πληγές του φαραω έχουν πέσει στο Μαρανέλο. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#890426 Οταν τα παθαινε αυτα ο Τζενσον ο Λεκλερ επαιζε με κουκλες
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:A notable problem for Leclerc during FP1 in Imola: his helmet doesn't stay on properly. He has to hold it in place with his hand.

Εικόνα

τι άλλο θα την βρει αυτην την ομάδα θεέ μου. οι 10 πληγές του φαραω έχουν πέσει στο Μαρανέλο. :lipsealed:

Περίεργο :hmmm: , ο Βασσερ δήλωνε ότι η ομάδα κατέβηκε πλήρως προετοιμασμένη

(Κατάλαβες Μπαγερ; Κατάλαβα να λες.)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#890429 Λογικα ο 4ος -5ος θα τσιμπησει lap απο τις παπαργια την Κυριακη. Απλα ειναι αλλου
Άβαταρ μέλους
By glf
#890464 Και στα δοκιμαστικά πολλά πατήματα εκτός πίστας και τώρα ο Yuki το έστειλε άσχημα..
Πάντα έτσι ήταν στην Imola;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
glf έγραψε:Και στα δοκιμαστικά πολλά πατήματα εκτός πίστας και τώρα ο Yuki το έστειλε άσχημα..
Πάντα έτσι ήταν στην Imola;

Η Ιμολα είναι παλιά πίστα και αρκετά στενή νομίζω. Τα σύγχρονα μονοθέσια είναι πολύ φαρδιά οπότε ψάχνουν κάθε εκατοστό στην είσοδο και την έξοδο να κερδίσουν φόρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Πίστα καραμανιόλα. Ελπίζω να μην θρηνήσουμε θύματα.

Αντρική πίστα μπουσο. Τέτοιες πίστες θέλουμε. Σπα, Ιμολα, Μονζα. Οχι Αμπου Νταμπι και Αζερμπαϊζαν.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777

Better run through the diakou Μπαγερν.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 17 Μάιος 2025, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά