Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#888299 Όλα εδώ πληρώνονται. :s_bye

Μα φύγει,να πάει πού; Ποιος έχων σωας τας φρένας θα ανεχτεί το entourage του Μαξ Βερσταπεν ( Γιος, Κελλυδες, σκλια, γατιά κλπ) ;

Καλό ΟΑΕΔ τριμπουρδελα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#888301 Ελα ρε συ g
Πιπες θα του κανουν να παει στην ομαδα τους και ο Λορενς και ο Τοτο.

Μακαρι να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο και να φερουν αναβαθμισεις μετα την Τζεντα , να δουλεψουν και να εχουμε πιο ανταγωνιστικο Μαξ.
Εικόνα

:protest: :protest: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Aston 60%
Mercedes 40%

Εκει παιζω εγω.

Αστον λογω Χοντα και Νιουι. Με τοσο σκατα που πανε φετος λογικα εχουν ριξει ολο το βαρος για το 2026.
Μερκ επειδη ακουγεται οτι παλι εχουν κανει την καλυτερη δουλεια στον κινητηρα οπως το 2014.

Κοίτα, επειδή βλέπω ότι στη Φοράδι δεν πάει καλά το πράμα, βλέπε ποστ Μπάγιερν, θα έβγαζα πλέον την Μερτσέντες εκτός και θα έβαζα στη θέση της τη Φεράρι :lipsealed: . Νομίζω το έχει ζητήσει ο ίδιος ο Χάμιλτον με αυτά που λες στο τόπικ με τα team battles. :lipsealed:
Με τον Λεκλέρκ να πηγαίνει τράμπα με καμιά RedBull ή παρέα στον Smooth Operator στην Williams. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Ελα ρε συ g
Πιπες θα του κανουν να παει στην ομαδα τους και ο Λορενς και ο Τοτο.

Μακαρι να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο και να φερουν αναβαθμισεις μετα την Τζεντα , να δουλεψουν και να εχουμε πιο ανταγωνιστικο Μαξ.
Εικόνα

:protest: :protest: :protest:

Για Μερκ απλά ξέχασε το. Mercedes γράφει η πινακίδα, όχι Η ΜΕΡΙΜΝΑ.

Για Άστον ναι, συμφωνώ και επαυξάνω. Τί καλύτερο από το να βγάζεις τον σκασμό όταν μιλάει ο Λανς; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Giuseppe Busso έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Aston 60%
Mercedes 40%
Εκει παιζω εγω.
Αστον λογω Χοντα και Νιουι. Με τοσο σκατα που πανε φετος λογικα εχουν ριξει ολο το βαρος για το 2026.
Μερκ επειδη ακουγεται οτι παλι εχουν κανει την καλυτερη δουλεια στον κινητηρα οπως το 2014.
Κοίτα, επειδή βλέπω ότι στη Φοράδι δεν πάει καλά το πράμα, βλέπε ποστ Μπάγιερν, θα έβγαζα πλέον την Μερτσέντες εκτός και θα έβαζα στη θέση της τη Φεράρι :lipsealed: . Νομίζω το έχει ζητήσει ο ίδιος ο Χάμιλτον με αυτά που λες στο τόπικ με τα team battles. :lipsealed:
Με τον Λεκλέρκ να πηγαίνει τράμπα με καμιά RedBull ή παρέα στον Smooth Operator στην Williams. :lol:
Αυτό, αλλά με 2 γίδες για οδηγούς να δω πώς θα τους κοντρολάρουν...αυτοί θα σκοτωθούν μεταξύ τους με ίδια αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#888418 Σαφώς και η Red Bull δεν είναι ανταγωνιστική και αυτό είχε φανεί από το δεύτερο μισό πέρυσι. Αν δεν ανακάμψει άμεσα, τότε πολύ δύσκολο έως απίθανο να έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο το 2026. Από την άλλη, η μόνη ομάδα που μπορεί να πληρώσει αλλά να ανεχτεί και τον χαρακτήρα του Verstappen είναι η Aston Martin, που έχει δώσει ένα σωρό λεφτά και προκοπή δεν έχει δει. Στην θέση του Alonso ασφαλώς.

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος πάντως πως θα φύγει άμεσα. Μπορεί να περιμένει να δει ποιος είναι ο πιο δυνατός το 2026 και κατόπιν να διαλέξει: ή θα πάει σε κορυφαίο αλλά αδύναμο για το μεγάλο paycheck με σκοπό να έρθει το πρωτάθλημα σε 1-2 χρόνια, ή θα πάει στον πιο δυνατό με λιγότερα λεφτά. Το δεύτερο σενάριο δεν είναι απίθανο: αν η McLaren είχε φέτος τον Verstappen θα είχε το πρωτάθλημα στο τσεπάκι για παράδειγμα.

Από την άλλη, εγώ θα πόνταρα τα λεφτά μου στον Piastri για φέτος, με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#888463 Aς κανει ενα sabbatical και αυτος,δεν εγινε κατι,ας δοκιμασει καροτσα αλα κιμι ραικονεν,να καθαρισει το μυαλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#889791 Και για τον Μαξαρο διαβασα καπου οτι βγηκε φημη φυγης στο τελος του 2025.
Το παραδοξο θα ναι να βγει φημη οτι θα μεινει :shifty:

Γενικα απο περσυ φαινοταν οτι το οικοδομημα καταρεει.
Εφυγε και ο ιδρυτης επαιξε το ρολο του και αυτο.

Τωρα ο αλλος της Αλπιν τι ψαρια πιανει δεν το ξερω.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Και για τον Μαξαρο διαβασα καπου οτι βγηκε φημη φυγης στο τελος του 2025.
Το παραδοξο θα ναι να βγει φημη οτι θα μεινει :shifty:

Γενικα απο περσυ φαινοταν οτι το οικοδομημα καταρεει.
Εφυγε και ο ιδρυτης επαιξε το ρολο του και αυτο.

Τωρα ο αλλος της Αλπιν τι ψαρια πιανει δεν το ξερω.

Κάπου διάβασα ότι Μαξ πάει Φερράρι του χρόνου με Χόρνερ και παίρνουν π0υλ0 Βασέρ και Λεκλέρκ.

Κι έτσι χαίρεται πάγιερν, τζί και μπούσος.

(σοβαρά πάντως υπάρχει αυτή η φήμη --> https://www.essentiallysports.com/f1-ne ... cos-booth/ )