Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>


Δεν μπορεί να αποδοθεί στο έλαιο των μετασχηματιστών, το οποίο αν και εύφλεκτο σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες δεν θα μπορούσε να αναφλεγεί στο επικρατούν περιβάλλον κατά τη διάρκεια των ο,4 sec που αναδύθηκε η πυρόσφαιρα, λόγω ανεπαρκούς χρόνου για να λάβει χώρα η απαιτούμενη κινητική της αντίδρασης"
Dimitris_P έγραψε:Είναι εμπειρογνώμονας ή τεχνικός σύμβουλος;
saxon_747 έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Είναι εμπειρογνώμονας ή τεχνικός σύμβουλος;
Η πραγματογνωμοσύνη του καθηγητή Κωνσταντόπουλου είχε ζητηθεί από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, στα πλαίσια της έρευνάς του για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών. Είχε συμπεριληφθεί στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ στα Αγγλικά αλλά είχε ζητηθεί να κατατεθεί και ανεξάρτητα στον Εφέτη Ανακριτή, μεταφρασμένη στα Ελληνικά, προκειμένου να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.
)
ArrowsFA1 έγραψε:αρκετά σωστά, αμφότερες (πραγματογνωμοσύνες/εκθέσεις τεχνικών συμβούλων) εκτιμώνται ελεύθερα, όμως μόνον την τυχόν αντίθετή του γνώμη σε σχέση με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης, έχει το δικαστήριο υποχρέωση να αιτιολογήσει ειδικά.
ArrowsFA1 έγραψε:αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχουν νομικοί κανόνες απόδειξης και δεν έχει "βάση νόμου" και "εξ ορισμού" μεγαλύτερη βαρύτητα.
Στη συνείδηση του κρίνοντος όμως, σαφώς πρέπει να έχει, για τους λόγους που αναφέρεις.
saxon_747 έγραψε:Τέμπη: Αυτό είναι το πόρισμα του καθηγητή Κωνσταντόπουλου - Απορρίπτει ότι τα έλαια σιλικόνης προκάλεσαν την πυρόσφαιρα
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... ntopoulou/Δεν μπορεί να αποδοθεί στο έλαιο των μετασχηματιστών, το οποίο αν και εύφλεκτο σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες δεν θα μπορούσε να αναφλεγεί στο επικρατούν περιβάλλον κατά τη διάρκεια των ο,4 sec που αναδύθηκε η πυρόσφαιρα, λόγω ανεπαρκούς χρόνου για να λάβει χώρα η απαιτούμενη κινητική της αντίδρασης"

), είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να έχουν (οι ίδιοι που έχουν πειστεί ή έχουν πληρωθεί για να πειστεί για τα έλαια σιλικόνης και όλες τις παπάτζες που υποστηρίζει η κυβέρνηση) να γράφουν ατελείωτες, άσχετες παπαρολογίες στο internet με αποκλειστικό σκοπό να χάσει το ενδιαφέρον του ο κόσμος. g8777 έγραψε:Μποχα.

Στις πιο διεφθαρμένες χώρες της ΕΕ η Ελλάδα – Παγκοσμίως μαζί με την Ναμίμπια και την Ιορδανία
Η διαφθορά στον δημόσιο τομέα αφορά: στη δωροδοκία, στη διαχείριση δημόσιων πόρων, στο ακαταδίωκτο υπαλλήλων και αξιωματούχων του κράτους που χρησιμοποιούν τη θέση τους για ιδιωτικό όφελος, στην ανικανότητα της κυβέρνησης να περιορίσει τη διαφθορά, στην υπερβολική γραφειοκρατία που ενισχύει τη διαφθορά, στον νεποτισμό της δημόσιας διοίκησης, στους νόμους που δεν διασφαλίζουν τη διαφάνεια στα περιουσιακά στοιχεία δημοσίων υπαλλήλων και στη σύγκρουση συμφερόντων, στη μη επαρκή νομική προστασία για άτομα που καταγγέλλουν περιπτώσεις δωροδοκίας και διαφθοράς, στην κατάληψη του κράτους από συγκεκριμένα συμφέροντα και στην πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες που αφορούν δημόσιες υποθέσεις και κυβερνητικές δράσεις.
https://x.com/jpeir0/status/2106701786073485481 Ρ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]