Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#889271 Με το καλο να ερθει το μωρακι. Σαν ανθρωπος χαιρομαι αλλα σαν οπαδος του Μαξ θα προτιμουσα να γινει πατερας μετα απο καμια 10αρια χρονια.

Εγω απο την πρωτη μερα που εγινα πατερας και γυρνουσα απο την κλινικη που "γεννησαμε", ειμαι πλεον αλλος οδηγος. Παλι (και ΠΑΝΤΑ) γκαβλωμενος με το τιμονι στο χερι, παλι γληγορος, αλλα οχι εκεινος ο αμυαλος ξεζουμιστης της καθε διαθεσιμης σταγονας προσφυσης που εδιναν τα λατρεμενα μου λαστιχα.

Η μονη μου ελπιδα για να βγω απο το μακροχρονιο κωμα στο οποιο εχω εισελθει, ειναι να μου δωσεις στο χερι κανενα Μπεμβε Χ6 Μ με τα 625 αλογα :lipsealed:

Για να μη με πειτε αχορταγο, δεκτο ειναι και κατι αλλο ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ και πανω απο 400 αλογα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:
Για να μη με πειτε αχορταγο, δεκτο ειναι και κατι αλλο ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ και πανω απο 400 αλογα :shifty:

Μόνο βόλτα, αν θες, να σε πάω... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:
George_Prix έγραψε:Για να μη με πειτε αχορταγο, δεκτο ειναι και κατι αλλο ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ και πανω απο 400 αλογα :shifty:

Μόνο βόλτα, αν θες, να σε πάω... :iconcool:

Με μεγαλη μου χαρα Μπουσε. Και πιστεψε με, οχι μονο γιατι θα φτιαχτω με το τουμπανο το αμαξι σου, αλλα γιατι γουσταρω να τα πουμε απο κοντα ενιγουει :iconcool:

Δεν προγραμματιζω στα κοντα καθοδο στη γενετηρα μου την Αθηνα, αλλα αυτο θα γινει στα σιγουρα σε καποια φαση. Ιτ'ς ε ντιλ :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Εικόνα
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Τρεχατε ρευστοποιηστε μέχρι και τα τσαρούχια του παππουλης σας.

Θα αναφέρει ο Τάκης Πουρναρακης την γνωστή ΓΑΜΗΜΕΝΗ ιστορία με τα γεννητουρια της Χακκινενας πριν 25 χρόνια ("Ρώτησαν τον Μίκα αν τώρα που έγινε πατέρας θα είναι πιο αργός και απάντησε τουναντίον, τώρα θα βιάζομαι να φτάσω πιο γρήγορα στο παιδί μου , έτσι δεν είναι Σταυρούλα;") ;

Στο 1.65 είναι πιο εύκολα λεφτουλια και από το 1,10 που δίνει η πιθανότητα ο Γεώργιος Μπαρτζώκας να καταλήξει σε σανατοριο της Ελβετίας.

Κοινωνικό έργο εκτελώ. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#889420 :yahoo: :lol: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#890007 Κατι που ηθελα να πω εδω και καιρο...

Σιγουρα ο Μαξ εχει ταλεντο, αλλα αυτο το ρομποτ που βλεπουμε ειναι αποτελεσμα ΚΑΙ απιστευτης δουλειας. Το παλικαρι οταν δεν ειναι σε αγωνες Φ1, δε σταματαει να οδηγαει αγωνιστικα οχηματα ακομα κι εξομοιωτες σε καθημερινη βαση. Αρρωστακι εντελως με την οδηγηση :lol: