Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
20%
0
N/A
2
40%
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:Θα τον κρατούσες αν τον πάει κωλοφεράντζα όλη τη σεζόν ο βλαξ υιός; Και αν ναι γιατί; Επειδή πήρε πριν από 1000 χρόνια τίτλο από τον Σούμι;

Οσο υπαρχει τραπουλα θα βγαινουνε Ρηγαδες, και οσο υπαρχει Μπεμπουλας :inlove: θα σφιγγουν οι Γιωργαδες. :s_biggrin

Θα μου πεις βεβαια οτι

( :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic )

και θα εχεις και δικιο. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#889584 Υποθέτω ότι ξέρεις το ανέκδοτο που καταλήγει "Η γέφυρα για την Κρήτη να έχει και νησίδα στη μέση;"
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#889587 Κλασσικά τζίνι μία ευχή, τι να σου κάνω μάνα μου;

- Επειδή βαρέθηκα τα καράβια θέλω μια γέφυρα να πηγαίνω στην Κρήτη με το αμάξι μου.
- Αυτό δε γίνεται, ζήτα κάτι άλλο
- Θέλω να πάρει ο Άρης πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Η ειρωνεία μετα για το να αφήσει και τον Σαινθ να περάσει αχρείαστη.
Δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο.

Ποτε εχει γενεθλια ο Λουης να ζητησει δωρο γενεθλιων καμια Μακλαρεν από τον Ελκαν για να πεσει κραξιμο?
:roll: :roll: :roll:

Εγώ λέω ότι ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και τα βράδια δε κοιμάται ο Λουης των 100 εκατ ευρώ και μπραντ αμπασαντορ.

< >

Όχι, πονάει την ομάδα ο κύριος "μηδέν τίτλοι - 8 νίκες" σε 7 αν δεν κάνω χρόνια. Αν την πονούσε, θα είχε φύγει. Να βλέπαμε και τις ικανότητες του βρε αδερφέ. Μηδέν εξέλιξη. Στάσιμος. Πέρασαν τα χρόνια. Δυστυχώς οι ιταλικές εταιρίες-ομάδες, κάτι παθαίνουν. Τελευταία έπαθε αλφαρομείτιδα και η φοραδοομάδα. Θα ζείτε με την ανάμνηση να ξαναγίνει μεγάλη.

Ξοπίσω έρχεται και η Williams. Αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να πάει εκεί ο Χάμιλτον τελικά. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Η ειρωνεία μετα για το να αφήσει και τον Σαινθ να περάσει αχρείαστη.
Δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο.

Ποτε εχει γενεθλια ο Λουης να ζητησει δωρο γενεθλιων καμια Μακλαρεν από τον Ελκαν για να πεσει κραξιμο?
:roll: :roll: :roll:

Εγώ λέω ότι ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και τα βράδια δε κοιμάται ο Λουης των 100 εκατ ευρώ και μπραντ αμπασαντορ.

< >

Όχι, πονάει την ομάδα ο κύριος "μηδέν τίτλοι - 8 νίκες" σε 7 αν δεν κάνω χρόνια. Αν την πονούσε, θα είχε φύγει. Να βλέπαμε και τις ικανότητες του βρε αδερφέ. Μηδέν εξέλιξη. Στάσιμος. Πέρασαν τα χρόνια. Δυστυχώς οι ιταλικές εταιρίες-ομάδες, κάτι παθαίνουν. Τελευταία έπαθε αλφαρομείτιδα και η φοραδοομάδα. Θα ζείτε με την ανάμνηση να ξαναγίνει μεγάλη.

Ξοπίσω έρχεται και η Williams. Αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε να πάει εκεί ο Χάμιλτον τελικά. :hmmm:

Κανένας δε πονάει την ομάδα! Τι σημαίνει "πονάει"? Δική του είναι? :lol:

Οδηγοί είναι ρε συ. Δεν είναι ούτε ιδιοκτήτες, ούτε shareholders για να τους ενδιαφέρει.

Είναι εκεί για να κερδίσουν, να πάρουν ό,τι μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα αν γίνεται και να πάνε παρακάτω.

Ο Λούης δεν έχει πάρει τίτλους με τη Ferrari, αλλά με τη Mercedes και τα τελευταία χρόνια είναι άτιτλος και χωρίς σημαντικές νίκες. Γενικά, συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα.

Στο ότι το χθεσινό τιμ ρέντιο θα τους κάνει (και συγκεκριμένα τον Αντάμι) να κουνηθούν λίγο από τη καρέκλα τους, συμφωνώ.

Αλλά αυτό δε σημαίνει όμως ότι "πονάει" την ομάδα. Τη δουλειά του θέλει να κάνει και να δικαιολογήσει τα 100 εκατ που παίρνει ώστε σε κάνα χρόνο να τους πει, "i told you so..."
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#889616 Τι κάθεται και φαγώνεται με τη φοράδα ; άρμεγμα 100εκ και αραχτός . Λες και θα χάσει τα κατσαρόλια και δε θα μπορέσει να βρεί συμβόλαιο με νέα ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#889637 Όσο και αν υπάρχει συνέχεια προφανώς μετά από κάθε οδηγό ( ή Φερραρι θα βρίσκεται εδώ και μετά τους Λεκλερκ Χαμιλτον ) αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μάθει και η ίδια από τον δεύτερο 7κις στο γκριντ

Ο Λεκλερκ έχει δώσει διαπιστευτήρια , ακόμα κοπανάει στους τοίχους .
Το ζήτημα είναι να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή

Ο Χαμ πονάει πιο πολύ την ομάδα
Την αγαπάει γιατί την έχει θεοποιήσει και τσαντίζεται
Ο άλλος μετά από 7 χρόνια γάμου μπήκε κ επίσημα στην περίοδο γκρίνιας και @@δισμου.
Είναι μικρό μέγεθος ,η Φερραρι πρέπει να αξιοποιήσει το πιο έμπειρο ασετ όχι το ξαναζεσταμένο φαγητό

Στα του αγώνα τώρα

Λάθος διαχείρηση της Φερραρι
Λάθος όλο
Οι οδηγοί θα τα βρουν μεταξύ τους
Η ομάδα όμως είναι ανύπαρκτη

Στα υπόλοιπα εξαιρετικός ο Όσκαρ κ ο Νορρις
Έχουν διαστημόπλοιο
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#889639 Από το ποστ του κόρτο στο άλλο τόπικ, αυτό το thread είναι φοβερά ενδιαφέρον (για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να μάθει):

https://x.com/AeroTechVH/status/1919323287223402761

Επιπλέον από αυτά που ανέφερε ο κόρτο στο άλλο thread, είναι ενδιαφέρον πόσο σταθερός ήταν ο Λεκ στο βρώμικο αέρα γιατί όταν είδε ότι χάνει αφού άφησε τον ΧΑΜ, διόρθωσε τη γραμμή του:

-On lap 39 he suffered a lot in S1, first lap in dirty air on Hards
-On lap 40 he already corrected his line (started going tighter to avoid some part of dirty air), pushed a bit more and ran an equal S1 as in clean air

Within 2 laps it was clear as day Hamilton does not have a pace advantage on Mediums and the swap was a mistake - because Leclerc was keeping up in dirty air even without DRS!

Συμπέρασμα: Κακώς γκρίνιαζε ο Χάμιλτον να περάσει και κακώς τελικά τον άφησαν να περάσει...

Οι μηχανικοί τους στο pit wall δε τα βλέπουν αυτά να πάρουν μια απόφαση?

@ πικ - δε νομίζω η Φερράρι να περιμένει να μάθει από ένα οδηγό που δε μπορεί να προσαρμοστεί με το μονοθέσιο και που βρίσκεται λίγο πριν τη σύνταξη.

Όταν δε μπορείς να προσαρμοστείς, δε μπορείς να προσφέρεις κανένα ουσιαστικό feedback.-
Άβαταρ μέλους
By g8777
#889643 Το swap έπρεπε να γίνει νωρίτερα, ακόμα και έτσι όταν πέρασε ο Λούης τον έφτασε στα 2 σεκ τον Αντ. Δεν τίθεται θέμα αν αλλά πότε έπρεπε να γίνει.

Επίσης,μια απορία μου.

During Laps 34-37 Leclerc was steadily bringing tyres into temperature window, which is important for Hards so they can be pushed to the limit in the next 20 or so laps without dropping off
Additionally, Leclerc used lower PU mode to save fuel and prepare for final 20 laps of chase to get P6, which was easily his

Πού τα βρήκε όλα αυτά τα δεδομένα ο παίκτης; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Το swap έπρεπε να γίνει νωρίτερα, ακόμα και έτσι όταν πέρασε ο Λούης τον έφτασε στα 2 σεκ τον Αντ. Δεν τίθεται θέμα αν αλλά πότε έπρεπε να γίνει.

Επίσης,μια απορία μου.

During Laps 34-37 Leclerc was steadily bringing tyres into temperature window, which is important for Hards so they can be pushed to the limit in the next 20 or so laps without dropping off
Additionally, Leclerc used lower PU mode to save fuel and prepare for final 20 laps of chase to get P6, which was easily his

Πού τα βρήκε όλα αυτά τα δεδομένα ο παίκτης; :hmmm:

Νομίζω μπορείς να ακούσεις όλα τα team radio και όχι μόνο αυτά που γίνονται broadcast και εκεί τα συζητάνε όλα.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#889646 Ειναι παντως εντυπωσιακες οι διατυπωσεις και γενικα ο πολυ απαξιωτικος λογος των Μπουσο και Πικ με στοχο την αποδομηση του Λεκλερκ.

ΟΚ και παλιοτερα μπορει να ειχατε καποια ερωτηματικα για συγκεκριμενα αρνητικα χαρακτηριστικα του, αλλωστε και εγω εχω ερωτηματικα που τον συμπαθω πολυ γενικα.
Ομως πλεον εχετε γινει πολυ πιο επιθετικοι, μηδενιστικοι και αδικοι απεναντι του, καμια σχεση με το προσφατο παρελθον σας.

Ξαλαεω.
Δεν πιστευω οτι η πραγματικη διαφορα τους ειναι αυτη που εχουμε δει μεχρι τωρα, αλλα σαφως μικροτερη.
Επισης τα χρονια του Λουη δεν ειναι λιγα και οπως εχει αναφερθει μετραει και αυτο πλεον.

Μαλλον σας εχει πειραξει τοσο πολυ που ο Μονεγασκος μεχρι στιγμης εχει το πανω χερι με αρκετα ξεκαθαρο τροπο, που η αυθορμητη αντιδραση σας ειναι η επιθεση...
Μακαρι ο Λουης να ανεβει να πλησιασει και γιατι οχι να ειναι ισαξιος ή και καλυτερος του Λεκλερκ στο μελλον, καλο στην ομαδα θα κανει ενας 7ακις στα κεφια του.
Αλλα μεχρι να γινει αυτο (αν βεβαια γινει) χαλαρωστε λιγο, δε συμβαινει κατι το τοσο τραγικο ωστε να αξιζει ο Λεκλερκ τετοια επιθεση.

Μια ερωτηση.
Πλην Μαξ, που ΟΚ ειναι κορυφαιος.
Πλην Λουη, που φαινεται ντεφορμε.
Ποιον οδηγο θα θελατε στη Φοραδα στη θεση του Λεκλερκ;
Ποιος απο τους υπολοιπους ειναι ξεκαθαρα καλυτερος του συνολικα;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#889649 Yugo, απανταω εγω, με τις εμφανισεις απο τα μεσα τις περσινης σεζον και μετα, αυτος ο Piastri ειναι φαινομενο. Το πρωτο στιντ στο Μαιαμι ηταν τοσο απολαυστικο, πραγματικα πιστευω οτι βλεπουμε ιστορια in the making. Απο 4ος, 1ος και με ενα προσπερασμα στον Max για σεμιναριο.

Οχι οτι αν εδινε η Ferrari ενα καλο αυτοκινητο δεν θα μπορουσε ο Leclerc. Υπαρχει κανεις που εχει αμφιβολια για το οτι αν οδηγουσε τη φετινη McLaren θα χτυπουσε pole σε καθε αγωνα για πλακα;
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#889651 Δηλαδη αυτη τη στιγμη εισαι σιγουρος οτι ο Πιαστρι ειναι ξεκαθαρα καλυτερος απο το Λεκλερκ;
Οτι ειναι συζητησιμο ενταξει, ΟΚ ναι μπορει και να ειναι καλυτερος.

Αλλα ειναι ξεκαθαρα καλυτερος;
Γιατι αυτο ρωτησα.