Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
20%
0
N/A
2
40%
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:
g8777 έγραψε:Ετσι. Ξεφτιλισε τους στα ραδια.

ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Έχουμε καυλώση τη ζωή μας με τον 44. Προσπαθεί να κάνει το χαμαιτυπείο ομάδα.
Τεράστιο ξεβράκωμα περί οδηγών ομάδας πνεύματος και λοιπές σαχλαμάρες που έχουμε ακούσει εδώ.

Μην γίνεσαι Λουίτσα ρε Γιάννη. Στην μπάλα υποστηρίζεις ποδοσφαιριστή δηλαδή και όχι την ομάδα σου; Μην με απογοητεύεις... :protest:

ΥΓ: Τζιάκο, ανάλυση για υπαλληλικές σχέσεις και την πάλη των τάξεων, στην ομιλία μου στην ΓΣΕΕ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Τεράστιο ξεβράκωμα περί οδηγών ομάδας πνεύματος και λοιπές σαχλαμάρες που έχουμε ακούσει εδώ.

Μην γίνεσαι Λουίτσα ρε Γιάννη. Στην μπάλα υποστηρίζεις ποδοσφαιριστή δηλαδή και όχι την ομάδα σου; Μην με απογοητεύεις... :protest:

ΥΓ: Τζιάκο, ανάλυση για υπαλληλικές σχέσεις και την πάλη των τάξεων, στην ομιλία μου στην ΓΣΕΕ. :rtfm:

Δία, αν πονάει ένα άνθρωπος τη Φεράρι, αυτός είναι ο Χάμιλτον. Δεν την πονάει ούτε ο Βασέρ, ούτε οι μπαγλαμάδες οι οποίοι έχει δίπλα του, πόσο δε μάλλον δεν την πονάει ο Λεκλέρκ. Όλοι αυτοί εκεί σας/τους παίρνουν τα λεφτά. Και θα στο αποδείξω με 2 γεγονότα. Όχι φανταστικά, αλλά υπαρκτά. ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Το πρώτο είναι το ανάμενε στο ακουστικό σου στο team radio, δηλαδή σηκώνουν τηλέφωνα, στέλνουν FAX, iMessage από Άηφο σε Άηφο κλπ για να ρωτήσουν τον από πάνω με τι θα είναι ικανοποιημένος ο πιο πάνω, και ούτω καθεξής ο παραπάνω για να ικανοποιηθεί ο ακόμη παραπάνω.

Δεύτερο γεγονός, στη φάση με τον Άλμπον ή Οκόν, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς γιατί είμαι σε στενοχώρια για την ομάδα ( :( :shifty: ) που τσακωνόταν ο Λεκλέρκ με τον αντίπαλο υπάλληλο της άλλης ομάδας και ήρθε ο Χάμιλτον από πίσω. Ενώ μπορούσε να τους περάσει όλους ο 44, ακόμη και τον Λεκλέρκ δηλαδή, έδωσε χώρο στον έτερο υπάλληλο και έτσι πέρασαν ασφαλώς και τα 2 κόκκινα μονοθέσια. Θα μπορούσε να έχει περάσει σούβλα ΚΑΙ τον Λεκλέρκ και να τον έχει δυσκολέψει, αλλά δεν το έκανε. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μονεγάσκος θα είχε πέσει πάνω στον Χάμιλτον, στο υπογράφω 100%. Βλέπε τα σχόλια που έχω κάνει για αυτόν στους προηγούμενους αγώνες. Ο τύπος είναι κομπλεξικός και βλαμμένος.

Δία θα στο πω στην τελευταία φράση. Ο 44 δεν έχει ανάγκη να φτιάξει καριέρα διαμέσου της Φεράρι. Ο Λεκλέρκ και άλλοι έχουν...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#889545 Ναι βρε Γιάννη μου, ο Άγγλος που δεν ήξερε κατά που πέφτει το Μαρανέλλο πονάει την Ferrari, όχι ο Μονεγάσκος που μεγάλωσε μέσα στο εργοστάσιο. Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ, αλλά τι αποκοτιές γράφεις ρε φιλαράκι μου; :s_dunno

Θα σταθώ μόνο στο ότι και οι δύο ήταν (σχετικά) καλοί στρατιώτες σήμερα και υπάκουσαν τις διαταγές της ομάδας, για αλλαγή θέσης. Όταν υπογράφεις στην Ferrari επιβάλλεται να υπακούς! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Δία, αν πονάει ένα άνθρωπος τη Φεράρι, αυτός είναι ο Χάμιλτον. Δεν την πονάει ούτε ο Βασέρ, ούτε οι μπαγλαμάδες οι οποίοι έχει δίπλα του, πόσο δε μάλλον δεν την πονάει ο Λεκλέρκ. Όλοι αυτοί εκεί σας/τους παίρνουν τα λεφτά. Και θα στο αποδείξω με 2 γεγονότα. Όχι φανταστικά, αλλά υπαρκτά. ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Το πρώτο είναι το ανάμενε στο ακουστικό σου στο team radio, δηλαδή σηκώνουν τηλέφωνα, στέλνουν FAX, iMessage από Άηφο σε Άηφο κλπ για να ρωτήσουν τον από πάνω με τι θα είναι ικανοποιημένος ο πιο πάνω, και ούτω καθεξής ο παραπάνω για να ικανοποιηθεί ο ακόμη παραπάνω.

Δεύτερο γεγονός, στη φάση με τον Άλμπον ή Οκόν, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς γιατί είμαι σε στενοχώρια για την ομάδα ( :( :shifty: ) που τσακωνόταν ο Λεκλέρκ με τον αντίπαλο υπάλληλο της άλλης ομάδας και ήρθε ο Χάμιλτον από πίσω. Ενώ μπορούσε να τους περάσει όλους ο 44, ακόμη και τον Λεκλέρκ δηλαδή, έδωσε χώρο στον έτερο υπάλληλο και έτσι πέρασαν ασφαλώς και τα 2 κόκκινα μονοθέσια. Θα μπορούσε να έχει περάσει σούβλα ΚΑΙ τον Λεκλέρκ και να τον έχει δυσκολέψει, αλλά δεν το έκανε. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μονεγάσκος θα είχε πέσει πάνω στον Χάμιλτον, στο υπογράφω 100%. Βλέπε τα σχόλια που έχω κάνει για αυτόν στους προηγούμενους αγώνες. Ο τύπος είναι κομπλεξικός και βλαμμένος.

Δία θα στο πω στην τελευταία φράση. Ο 44 δεν έχει ανάγκη να φτιάξει καριέρα διαμέσου της Φεράρι. Ο Λεκλέρκ και άλλοι έχουν...

Για ό,τι έγινε χθες την ευθύνη την έχει το pit wall, όχι οι οδηγοί. Ο Λεκ ποτέ δεν ζήτησε να μείνει μπροστά, συνέβη το αντίθετο μάλιστα όπως ανέφεραν και στη μετάδοση όταν του το είπαν. Βασικά περίμεναν 1-2 γύρους να αποφασίσουν πότε θα πούνε στον Λεκ να αφήσει τον Λούη.

Η ομάδα έπρεπε εξ αρχής να δώσει στο Λούη καθαρό αέρα με τη κίτρινη γόμα και είναι κάτι στο οποίο ο Λεκ δεν έφερε ποτέ αντίρρηση.

Ο Αντάμι είναι για μένα απαράδεκτος και ξεκάθαρα δε τα πάνε καλά με το Λούη.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#889549 Η ειρωνεία μετα για το να αφήσει και τον Σαινθ να περάσει αχρείαστη.
Δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο.

Ποτε εχει γενεθλια ο Λουης να ζητησει δωρο γενεθλιων καμια Μακλαρεν από τον Ελκαν για να πεσει κραξιμο?
:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Η ειρωνεία μετα για το να αφήσει και τον Σαινθ να περάσει αχρείαστη.
Δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο.

Ποτε εχει γενεθλια ο Λουης να ζητησει δωρο γενεθλιων καμια Μακλαρεν από τον Ελκαν για να πεσει κραξιμο?
:roll: :roll: :roll:

Εγώ λέω ότι ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και τα βράδια δε κοιμάται ο Λουης των 100 εκατ ευρώ και μπραντ αμπασαντορ.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#889555 Οι Λούης φανς θα το πιούν ολο το ποτήρι και θα αναπολήσουν ωραίες στιγμές του παρελθόντος

Πως το έλεγαν μωρε τότε παλιά για τον Αλονσο?

Οπού πάει δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα?

:s_empathy :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#889556 Αλήθειες που μόνο σε συνέδριο του ΟΚΑΝΑ θα ακούσεις.

Και που σαι ακόμα Γιουγκο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#889559 Σπικινγκ οφ Ναντο ( aka Μπέμπης aka ΚΑΥΛΑΚΙ aka ΓΡΟΜΦ! ) αλήθεια τί να απέγινε αυτή η ψυχή; Έχω να μάθω νέα του κανα 87μηνο. Είναι καλά; Ζει; :hmmm: Με το Σχέδιο τί γενεται; Θα τον προλάβει τον Σπύρο Πανόπουλο ή θα τον φάει λάχανο ο πολυμήχανος Έλληνας; :hmmm: :hmmm:
Αν τον δείτε πουθενά πείτε του ότι μας έλειψε η Νεστωρεια ρητορική του :inlove: , να μην ακούει τις κακιες γλώσσες και να γυρίσει πίσω στην οικογένεια της Φόρμουλα Ενας. :(
Άβαταρ μέλους
By edmond
#889565 Γεγονός είναι πως η γριά από κει που πάλευε για 10άδα, τώρα παρακαλά για 15άδα και ούτε.
Τέσπα.
Αχρείαστη φυσικά η ειρωνία του σερ, τους βγάλαν όμως και τα σκώτια (μαζί με τον λεκλέρκ φυσικά) για τα σουάπς. Τους πετάει σπόντα για αλλαγή ο σερ, θα έρθουμε σε λίγο σε σένα του απαντάνε. Ούτε στη μάκα αυτά :shifty: για κατρουλιάρηδες δεν αναφέρω καν.
Γενικά στο πιτ γουόλ δεν νιώθουν και δυστυχώς το επιβεβαιώνουν σε κάθε ευκαιρία, συχνά δλδ :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#889568 Δυστυχώς ο πληρέστερος οδηγός της εποχής του δεν άφησε τη Φ1 όταν ήταν καιρός και τώρα τον έχει αφήσει αυτή. Κρίμας γιατί τα στερνά τιμούν τα πρώτα και τώρα θα φύγει για να έρθει κάποιος Ντρούγκοβιτς, ηττημένος από τον παραθυρογλύφτη
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#889573 Θα τον κρατούσες αν τον πάει κωλοφεράντζα όλη τη σεζόν ο βλαξ υιός; Και αν ναι γιατί; Επειδή πήρε πριν από 1000 χρόνια τίτλο από τον Σούμι;
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#889575 Χάρη στο χαμό του πρώτου γύρου που έφερε τις McLaren εκτός θέσης, είδαμε αγώνα. Όσο πάλευε ο Max με τα θηρία δηλαδή. Η Ferrari που ασχολείστε τόσο, ό,τι και να έκανε, στις ίδιες θέσεις θα τερμάτιζε, το αποτέλεσμα τους κολακεύει χάρη στο VSC. Οι Williams ήταν ταχύτερες αν δεν κάνω λάθος (γιατί με έπαιρνε και ο ύπνος στο ενδιάμεσο).
Πολύ ανώτερη η McLaren και νομίζω πως σε αυτό τον αγώνα ο Norris ήταν απλώς άτυχος στον πρώτο γύρο, γιατί μετά δεν έχασε κάπου χρόνο και στις προσπεράσεις ήταν επίσης καλός.
Δεν έχω δει το Sprint καθόλου, γιατί μετά την κόκκινη σημαία το έκλεισα, αλλά δεν νομίζω πως προσφέρεται για συμπεράσματα λόγω της βροχής και του αντίστοιχου χαμού.

Το βασικό συμπέρασμα είναι πως η McLaren θα πρέπει να αυτοκτονήσει φέτος για να μην πάρει και τα δύο πρωταθλήματα (το κατασκευαστών είναι βέβαιο). Μόνον ο Max μπορεί να τους χαλάσει το show, αλλά το μονοθέσιο δεν βοηθάει και δεν βλέπω και να βελτιώνεται.

Ο Tsunoda δεν είχε το νέο πάτωμα, αποδεικνύει λοιπόν πως από όλους τους προηγούμενους, είναι ο μόνος που στέκεται αρκετά καλά, τηρουμένων των αναλογιών.