- 05 Μάιος 2025, 07:05
REALZEUS έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:g8777 έγραψε:Ετσι. Ξεφτιλισε τους στα ραδια.
ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
Έχουμε καυλώση τη ζωή μας με τον 44. Προσπαθεί να κάνει το χαμαιτυπείο ομάδα.
Τεράστιο ξεβράκωμα περί οδηγών ομάδας πνεύματος και λοιπές σαχλαμάρες που έχουμε ακούσει εδώ.
Μην γίνεσαι Λουίτσα ρε Γιάννη. Στην μπάλα υποστηρίζεις ποδοσφαιριστή δηλαδή και όχι την ομάδα σου; Μην με απογοητεύεις... 
ΥΓ: Τζιάκο, ανάλυση για υπαλληλικές σχέσεις και την πάλη των τάξεων, στην ομιλία μου στην ΓΣΕΕ. 
Δία, αν πονάει ένα άνθρωπος τη Φεράρι, αυτός είναι ο Χάμιλτον. Δεν την πονάει ούτε ο Βασέρ, ούτε οι μπαγλαμάδες οι οποίοι έχει δίπλα του, πόσο δε μάλλον δεν την πονάει ο Λεκλέρκ. Όλοι αυτοί εκεί σας/τους παίρνουν τα λεφτά. Και θα στο αποδείξω με 2 γεγονότα. Όχι φανταστικά, αλλά υπαρκτά. ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Το πρώτο είναι το ανάμενε στο ακουστικό σου στο team radio, δηλαδή σηκώνουν τηλέφωνα, στέλνουν FAX, iMessage από Άηφο σε Άηφο κλπ για να ρωτήσουν τον από πάνω με τι θα είναι ικανοποιημένος ο πιο πάνω, και ούτω καθεξής ο παραπάνω για να ικανοποιηθεί ο ακόμη παραπάνω.
Δεύτερο γεγονός, στη φάση με τον Άλμπον ή Οκόν, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς γιατί είμαι σε στενοχώρια για την ομάδα (

) που τσακωνόταν ο Λεκλέρκ με τον αντίπαλο υπάλληλο της άλλης ομάδας και ήρθε ο Χάμιλτον από πίσω. Ενώ μπορούσε να τους περάσει όλους ο 44, ακόμη και τον Λεκλέρκ δηλαδή, έδωσε χώρο στον έτερο υπάλληλο και έτσι πέρασαν ασφαλώς και τα 2 κόκκινα μονοθέσια. Θα μπορούσε να έχει περάσει σούβλα ΚΑΙ τον Λεκλέρκ και να τον έχει δυσκολέψει, αλλά δεν το έκανε. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μονεγάσκος θα είχε πέσει πάνω στον Χάμιλτον, στο υπογράφω 100%. Βλέπε τα σχόλια που έχω κάνει για αυτόν στους προηγούμενους αγώνες. Ο τύπος είναι κομπλεξικός και βλαμμένος.
Δία θα στο πω στην τελευταία φράση. Ο 44 δεν έχει ανάγκη να φτιάξει καριέρα διαμέσου της Φεράρι. Ο Λεκλέρκ και άλλοι έχουν...