Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
20%
0
N/A
2
40%
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Giuseppe Busso έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ναι ρε μλκ geo ειδες ομως πως περασε τον Μαξ με μιση αεροτομη με τα κοκκινα στο σπριντ? ο καλυτερος ολων λεμε :lol: ?

Τον πέρασε; Ρούφηξε; Ναι ή όχι;

Δεν τον πέρασε απλά. Τον εξευτέλισε. Ο τελειωμένος βλέπει ΜΑΞ και του σηκώνεται το μαυριδερό του papari. :iconcool:

Κατά τα άλλα, πολύ καλός ο Μαξ, τα έχω γράψει και πιο πριν. Τους παίρνει την ταυτότητα.
Βλέπω εγώ τα λέω αντικειμενικά τα πράγματα, όπως έχουν.

Τα αμάξια με σπασμένες αεροτομές πάνε πιο αργά ή πιο γρήγορα; γιατί κάτι άλλα θυμάμαι προ λίγων εβδομάδων. :hmmm:

Μπουσε η αληθεια να λεγεται. Τα ποστς σου περι Μαξ ειναι πολυ διαφορετικα και αντικειμενικα.
:s_howdy σου βγαζω το καπελο.

Τα σπριντ δεν τα παιρνω και πολυ στα σοβαρα. Τσαμπα ρισκο για λιγους βαθμους και κινδυνος να χαθει το qualy που ακολουθει.
Ειδικα και με στεγνοβρεγμενη (!) πιστα.
Και οταν εχεις φαει ή ειναι στα σκαρια να φας 10 sex για unsafe release θα κατσεις να παιξεις τωρα με τον Λουη? Που εχει να αποδειξει τοσα πολλα στα νεα του αφεντικα? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#889494 Μαξ πέταξε λάντο κανονικά με τιμονιά έτσι; :lol:
Με το που τον κατάλαβε δίπλα του τον...έστειλε :roll:
Άβαταρ μέλους
By Chris
edmond έγραψε:Μαξ πέταξε λάντο κανονικά με τιμονιά έτσι; :lol:

Ε και τι τον νοιάζει, τι θα του κάνουν?

Edit :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:Μαξ πέταξε λάντο κανονικά με τιμονιά έτσι; :lol:

Τεράστιες μπάλες ο Μαξ. Αχάμπαρος. Πως τους γαμ@ει έτσι τους βλάκες ρε. Ρε γίδια, τόσα χρόνια λέμε, ΠΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. Τι χέστες ΘΕΕ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
By edmond
Geo f1 έγραψε:Και οταν εχεις φαει ή ειναι στα σκαρια να φας 10 sex για unsafe release θα κατσεις να παιξεις τωρα με τον Λουη? Που εχει να αποδειξει τοσα πολλα στα νεα του αφεντικα? :shifty:

Δεν χαμπαριάζει ο μαξ από τέτοια, η ενδεχόμενη ποινή μας μάρανε τώρα; :roll:

Ο οποίος μαξ ζήτησε τη θέση πίσω επειδή -λολ- τον πέταξε ο νόρις.έξω :lol: Στην ίδια στροφή που ο ίδιος είπε σε αντίστοιχο ότι όλα καλά.
Μου άρεσε που του την έδωσε, ήξερε μάλλον :shifty:

Ντωμεταξύ, μια βροχή θα μας σώσει.
Από τον πνιγμό..
Κάνουμε πάρτι που ο σερ πέρασε μετά από 87 γύρους τον οκόν, για την 10η θέση :ninja:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#889503 Παπαργια. Θα περάσει και δε θα ακουμπήσει λένε.1 δευτερόλεπτο ταχύτερες οι μακας από όλους. Πάμε για νανι