Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:
bill33 έγραψε:Στις 28-4 ήρθε πάλι για εγγραφή,το έκανα και σήμερα δεν ήρθε τίποτα.

Ήρθε μέιλ επιβεβαίωσης;
Αν όχι δεν έχεις γραφτεί.
Στο ποστ το Dodger θυμήθηκα ότι δεν ερχόταν newsletter και ξαναμπήκα, το ξανακανα, ήρθε και το μέιλ, όλα οκ πλέον.

Email για επιβεβαίωση του email μου έρχεται,το πατάω και μετά με πάει στο site και λέει στην σελίδα οτι επιβεβαιωθηκε .Καλώς ήρθατε!
Η εγγραφή σας ήταν επιτυχής.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Γιατί δεν ανοίγεις την εφαρμογή κάθε Τρίτη ή Τετάρτη να βλέπεις το νέο φυλλάδιο της επόμενης εβδομάδας;

Γιατί δεν θέλω,
Για το γαμwτο .
Γιατί έτσι.
:lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#889251 Μιλάμε για αρρώστια Δημήτρη. :s_hang Μεγαλύτερο φανμποι των Λιντλ από εμένα δεν υπάρχει. :oops:

Παρόλα αυτά θεωρώ ύψιστη ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ να περιμένω το newsletter τους. :vava:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Μιλάμε για αρρώστια Δημήτρη. :s_hang Μεγαλύτερο φανμποι των Λιντλ από εμένα δεν υπάρχει. :oops:

Παρόλα αυτά θεωρώ ύψιστη ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ να περιμένω το newsletter τους. :vava:

Αν δεν έχεις σωβρακο parkside τι να μας πεις.....
https://www.lidl.co.uk/p/parkside-boxer ... /p10028883
Άβαταρ μέλους
By edmond
#889256 Ποιός σου είπε ότι δεν έχει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
edmond έγραψε:Ποιός σου είπε ότι δεν έχει; :hmmm:

Δεν μας το έδειξε..... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#889259 Τους μπανάρω όλους τώρα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#889266 Μπαναρε και για την μιζέρια που σπέρνουν και για το σώβρακο του g
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Όταν μείνουμε κάτω από 10. :shifty:

edmond έγραψε:Τους μπανάρω όλους τώρα.

Εδμονδιε στειλε ΙΒΑΝ, να σου στειλω 8777 Ευρα, για να με βαλεις στη λιστα με τους 10 αμπανιαριστους τυχερους :shifty:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#889277 Sorry, έρχεσαι 10ος. :shifty:
Ο άλλος είπε ρητά κάτω από 10 :roll:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#895335 Δοκιμάζω κρέμες καραμελέ. Σίγουρα δεν μου αρέσει του Γιώτη, του Στάμου, του Τζίφρη, ούτε 1-2 άλλες. Μακράν περισσότερο μου αρέσει αυτή της ΦΑΓΕ (αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν την βρήκα στο Σ/Μ σήμερα, ελπίζω να μην την έχουν καταργήσει. Θα δοκιμάσω σε άλλο Σ/Μ αύριο.
Εσείς ποια θεωρείτε την καλύτερη κρέμα καραμελέ από Σ/Μ;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Όποιος το βάλει prompt στο chat gpt θα του στείλω αμερικανικό εξοπλισμό αξίας 100 δις.
Λοιπόν το chat gpt στην αρχική ερώτηση δεν περιλάμβανε καθόλου την ΦΑΓΕ. από τις άλλες πάντως μάλλον ΜΕΒΓΑΛ. Τα σχόλια όμως για την γεύση σηκώνουν πολλή ερμηνεία οπότε δεν βγαίνει άκρη, πρέπει να δοκιμαστούν. Όταν ρώτησα για ΦΑΓΕ την αναγνώρισε. Επίσης μου είπε ότι δεν την έχει ο Σκλαβενίτης αλλά την έχει το My Market και σε καλή τιμή.
Το ρώτησα γιατί δεν μου είπες τη ΦΑΓΕ από την αρχή, μου είπε ότι δεν προωθείται τόσο όσο οι άλλες και δεν ονομάζεται ακριβώς κρέμα καραμελέ αλλά γλυκοκουταλιές καραμελέ και σαν κατηγορία ανήκει στα επιδόρπια ψυγείου και όχι στις κρέμες καραμελέ. Στο τέλος μου έκανε αναλυτική λίστα με τιμές/τιμή ανά κιλό, βασικό σχόλια για το καθένα και στοιχεία θερμίδων/λίπους κλπ.

Επειδή στα 100δις δεν έβαλες μονάδες καλύτερα να μην τα απαιτήσω. Γιατί μάλλον για μούτζες το υπολογίζω και να μην έχουμε καμιά ζημιά και σου πιαστεί κανένας αγκώνας, χέρι δάχτυλα.... :lol: