Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#888854 Ο άγραφος κανόνας είναι ηλεκτρολογικά κάθετα και νερά οριζόντια. Αυτό που βλέπω στη φωτό το θεωρώ απαράδεκτο για μάστορα το 2025

+1 για τις φωτό, βοηθούν πολύ στο μέλλον
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Ο άγραφος κανόνας είναι ηλεκτρολογικά κάθετα και νερά οριζόντια. Αυτό που βλέπω στη φωτό το θεωρώ απαράδεκτο για μάστορα το 2025

+1 για τις φωτό, βοηθούν πολύ στο μέλλον

Θα είναι κολλητός αυτού στο προηγούμενο σπίτι που έμενα στη Δράμα, που εν έτει 2010 (που κατασκευάστηκε η πολυκατοικία) τρύπησε καμινάδα για να περάσει κάτι σωλήνες (που ήταν άχρηστοι, δεν περνούσε τίποτα από αυτούς, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί υπήρχαν), με αποτέλεσμα όταν κάποιος στην πολυκατοικία άναβε το BBQ που εξυπηρετούσε η εν λόγω καμινάδα, να γεμίζουν καπνό όλα τα διαμερίσματα από πάνω του... :metalo: :metalo: :inlove: :inlove: Ναι, γιατί το έκανε σε όλα τα διαμερίσματα... :metalo: :metalo:

Βέβαια, αυτό ήταν πταίσμα αν σκεφτούμε πως για να μην βρέχει ΜΕΣΑ στο σαλόνι όταν έβρεχε και έξω χρησιμοποιούσα πλαστικές σακούλες για να καλύψω μία άλλη καμινάδα... :inlove: :inlove: Και πως αυτές ήταν κάποιες μόνο από τις κακοτεχνίες της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
pro έγραψε:
bujinkan έγραψε:Εικόνα
< >

Βγάλε φωτό. Οι ηλεκτρολογικές γραμμές συνήθως έχουν συγκεκριμένες διαδρομές, κι αυτή σίγουρα δεν είναι τέτοια (κακώς). Σε κάποια χρόνια θα θες να κρεμάσεις κάτι και μπορεί να κάνεις ζημιά.

παιδες αν δειτε τις πιο πανω φωτο θα δειτε ενα καθρεπτη ρολοι με led περιμετρικο φωτισμο απο πισω εφευγε ενα καλωδιο με μια πριζα . για να μην φαινεται τραβηξαμε μια γραμη απο τον διακοπτη διπλα στο παραθυρο που ηταν μονος για το φως του μπαλκονιου και βαλαμε διπλο διακοπτη για δινει στον καθρεπτη. μιλαμε πολυ μικρη αποσταση
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#888893 εχω πλεον ξεκινησει την μετακομιση
σημερα μετακομισα τα βινυλια μου (καμια 150αρια :lipsealed: ) 1 παπουτσοθηκη και μια συρταριερα :lipsealed:
χτες μετακομισα τα γκατζετ μου ουτε τα μισα δλδ,εκανα πολυ ξεσκαρταρισμα
αυριο τα αλλα μισα και ξεκιναω μετα με τα σκευη και τις συσκευες τοστιερες αποχυμωτες κλπ κλπ
βλεπω να τραβαει κανα δεκαημερο η ολη φαση
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Isambard έγραψε:Δεν επιτρέπεται οριζόντια γραμμή φωτισμού κάτω από τη γραμμή των παραθύρων. Αν τα θυμάμαι καλά από το πανεπιστήμιο. Αν και διαθέτω σφραγίδα ΤΕΕ, σίγουρος δεν είμαι για τίποτε.

Ε ναι κάθετα πάει από κουτί σε διακόπτη για να ξέρεις που είναι τι. Οριζόντια τρέχει ψηλά από κουτί σε κουτί
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#889077 Σήμερα και αύριο ημερα Μαραγκού και τέλος ...Τετάρτη μπαίνω
Εικόνα
Δεξιά στο κενό θα μπει το rack με τα στερεοφωνικα και από πάνω υπάρχουν θέσεις για 130βυνιλια και 30cd

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
bujinkan έγραψε:Σήμερα και αύριο ημερα Μαραγκού και τέλος ...Τετάρτη μπαίνω
Εικόνα
Δεξιά στο κενό θα μπει το rack με τα στερεοφωνικα και από πάνω υπάρχουν θέσεις για 130βυνιλια και 30cd

< >

Με το καλό!
Λόγω της στήλης με τα μηχανήματα έχει βγει αρκετά έξω από τον τοίχο όλο το έπιπλο. Δε θα ήταν κάπως πιο ανάλαφρο να ήταν μόνον η στήλη δεξιά αρκετά έξω και τα υπόλοιπα πιο κοντά στον τοίχο;
Η τηλεόραση θα στερεωθεί στον τοίχο ή στο έπιπλο;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Geo f1 έγραψε:Και θα βαλεις 85αρα ρε θηριο?
Προς το παρόν δεν βγαίνω μάνα μου
Αλλά είναι στο πρόγραμμα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Isambard έγραψε:
bujinkan έγραψε:Σήμερα και αύριο ημερα Μαραγκού και τέλος ...Τετάρτη μπαίνω
Εικόνα

< >

Με το καλό!
Λόγω της στήλης με τα μηχανήματα έχει βγει αρκετά έξω από τον τοίχο όλο το έπιπλο. Δε θα ήταν κάπως πιο ανάλαφρο να ήταν μόνον η στήλη δεξιά αρκετά έξω και τα υπόλοιπα πιο κοντά στον τοίχο;
Η τηλεόραση θα στερεωθεί στον τοίχο ή στο έπιπλο;
Είναι 50 ποντους βάθος . Η κάτω στήλη είναι συρτάρια και η πάνω ράφια ....έχω πολλά γκατζετακια

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:Και τα ηχεία που μπαίνουν; Ένα μπροστά από το ράκ και το άλλο δίπλα στο καλοριφέρ; :hmmm:
Λίγο πιο κοντά περίπου στο πρώτο ράφι αριστερά και το πρώτο δεξιά περίπου 2μιση μετρα απόσταση μεταξύ τους

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#889131 Λογικα αν ολα πανε καλα αυριο μπαινω στο νεο διαμερισμα :yahoo:
Πλακωνομαι καθε μερα με τη νοβα γιατι ειναι μλκς και ακομα δεν μου εχουν συνδεσει το ιντερνετ