Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:Εγω εβαλα airtag στο σκύλο γιατι τελευταια το εσκαγε συχνά.Δε δουλεψε και τοσο καλα.Ουσιαστικά μας ειδοποιησε οταν επέστρεψε . :hmmm:

για να δουλεψει ρε συ πρεπει να εχει αλλα iphones κοντα του. ο σκυλος εκοβε βολτες στα μαγαζια;

αν πηγε σε ερημιες ε τι σημα να πιασει;

δες λιγο πως δουλευει το ultra wide band
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
kostis20 έγραψε:Σe iphone το συνδεσα οχι στο S24U. Εχει ο γιος και η γυναικά iphone.Δoυλευουν τα airtag της apple σε android?
Όχι, αλλά έγραψες στο θέμα Android για αυτό το υπέθεσα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#884782 @GTS Ναι το ξέρω πώς δουλευει αλλά περίμενα μέσα στο Μαρούσι πχ να δίνει καποιο σήμα .Αυτο δεν εδωσε καθόλου...
Άβαταρ μέλους
By glf
#884886 Εγώ σε κάποια φάση ήθελα να κάνω κολλαρο με lorawan που πιάνει πολύ μακριά, αλλά πρέπει να έχεις και την κεραία στο σπίτι.
Είναι κρίμα που δεν έχει διαδοθεί αυτό το δίκτυο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#886440 Ψαχνω για επιπλέον φορτιστή για το S24U .Ιδανικά με δύο type c.Βλέπω αρκετους με παραπάνω ισχύ 65W πχ.Πειράζει αυτο τη μπαταρία του τηλεφωνου?Ή μπορεί και ελεγχει τη φόρτιση?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#886443 Εγώ πάντως που πήρα 45ρι για το S23U δεν κατάλαβα κάποια σημαντική διαφορά με το 25ρι.
Υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά στο 65ρι;

Κάτι τέτοιο λες;
https://www.skroutz.gr/s/35028481/Samsu ... -Trio.html
Άβαταρ μέλους
By dimik
#886445 Έχω αυτόν τον 65ρι Samsung με 1 type c και 2 USB.
Άψογος φορτίζει τα πάντα, μέχρι και λαπτοπ.
Η φόρτιση προσαρμόζεται δεν υπάρχει πρόβλημα.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#886446 @Dimitris_P Nαι ακριβώς.Το θέμα ειναι οτι βλέπω στο skroutz οτι κυκλοφορουν αρκετά μαΐμού προιοντα.Τον συγκεκριμένο samsung δεν τον εχω ξαναδει πουθενα πχ.
Σκεφτόμουν να πάω σε Anker ή Baseus.
@dimik απο που τον πήρες?
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:Nαι ακριβώς.Το θέμα ειναι οτι βλέπω στο skroutz οτι κυκλοφορουν αρκετά μαΐμού προιοντα.Τον συγκεκριμένο samsung δεν τον εχω ξαναδει πουθενα πχ.
Σκεφτόμουν να πάω σε Anker ή Baseus.
@dimik απο που τον πήρες?
Public και τον είχα χρυσόπληρωσει.
50+ ευρώ αν θυμάμαι καλά.

https://www.public.cy/product/aksesoyar ... ck/1672179

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
kostis20 έγραψε:Ναι τελικά τον εχει και το Samsung store..
Ειδα και αυτο τώρα...
https://www.samsung.com/gr/mobile-acces ... 300tbegeu/

Ασύρματος φορτιστής επειδή είναι αργός καλό είναι να τον έχεις κυρίως για το βράδυ όταν πας για ύπνο

Εγώ επειδή μένω σπάνια μέσα στη μέρα παίζω με ασύρματο ακουστικά και κινητό και μέχρι το πρωί όλα είναι καλά

Βολεύει στο αντί να ψάχνω καλώδια απλά τα ακουμπάω κάπου, επίσης βάζω δύο συσκευές ταυτόχρονα

Εγώ έχω Samsung που έχει δύο επιφάνειες (μια για κινητό και μια για wearables)
Στο κινητό (Sony) δεν απενεργοποιείται ουσιαστικά ποτέ (το φως του φορτιστή είναι πάντα κόκκινο) απλά σταματάει το κινητό να φορτίζει, εγώ το έχω ρυθμίσει να στοχεύει να πάει στο 100% στις 7:30 οπότε αν πιο πριν έχει φτάσει στο 90% μένει εκεί και πάει στο 100% λίγο πριν ξυπνήσω, αλλά και στις 10 να ξυπνήσω παρόλο που το κινητό είναι στο 100% ο φορτιστής συνεχίζει να λειτουργεί, δυστυχώς δεν επικοινωνούν..

Στα παλιά μου ακουστικά (Samsung ακουστικά με Samsung φορτιστή) έβγαινε η ένδειξη του πράσινου φωτός ότι και καλά φορτισαν και στο φόρτιση και στη θήκη, αλλά ο φορτιστής συνέχιζε να δουλεύει και υπήρχε μια σχετική ζεστή όταν τα έβγαζα, ακόμα και αν είχαν φορτίσει τελείως αρκετή ώρα πριν.. συνήθως αυτά επειδή έκαναν λίγη σχετικά ώρα να φορτίσουν είχα το νου μου να τα βγάλω πριν πάω για ύπνο

Τέσπα, στα 3 χρόνια που άρχιζαν να τα παίζουν τα buds (μετά από μπόλικη χρήση, δεν έχω παράπονο με τη χρήση που έφαγαν) πήγα σε Sony xm5 , τα οποία με τον ίδιο πάντα φορτιστή μόλις φορτίσουν σβήνουν όλα τα φωτάκια (και του φορτιστή) και σταματάει να κάνει ο,τι κάνει κλείνει και ο ανεμιστήρας (βασική ένδειξη ότι ο φορτιστής δουλεύει άσχετα από τα μπλιμπλικια)

Θα έλεγα ότι έχουν τη καλύτερη "επικοινωνία" αυτές οι δύο συσκευές μεταξύ τους

Αλλά με έχει βολεύει αρκετά αυτή η τεχνολογία, πλέον δεν παίζει να αγοράσω κάτι χωρίς ασύρματη φόρτιση, αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο θα βασιστώ όταν βιάζομαι να φύγω

Ίσως στο μέλλον με καμία 50alαρια watt κάτι γίνει αλλά στα 10-15 είναι μόνο για την ώρα που κοιμάσαι
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#888829 Πήρα τον 65ρι 3πλό φορτιστή
Φουλ φόρτιση (από το 18%) λέει ότι βγάζει σε λιγότερο από μια ώρα.Δεν το χρονομέτρησα.
Τον πήρα για τα ταξίδια όπου αν κάτσεις για κανά καφέ ή πεταχτείς γρήγορα στο δωμάτιο να κάνεις γρήγορα μια καλή φόρτιση.

Είναι ψιλογκουμούτσα και βαρύ ωστόσο για να το έχεις μαζί σου, εκτός αν κουβαλάς τσαντάκι/μπανάνα/backpack. Ίσως καλύτερα να κουβαλάς power bank στη βόλτα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#888992 φίλος με Poco X5 5G απεγκατέστησε από λάθος το Play Store.
δεν το πίστεψα αλλά πράγματι δεν είναι απενεργοποιημενο, δεν υπάρχει πουθενά.
ψάχνω στο ίντερνετ και βρίσκω προτάσεις για φλασάρισμα ή reset.
με κάνα apk απ' σελίδες τύπου APKMirror μπορεί να περαστεί;
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#888993 Το πιο πιθανό να το έχει κάνει απενεργοποίηση και όχι απεγκατάσταση.
Πας στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών και το ενεργοποιείς ξανά.