Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
17%
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:
16 χρόνια άτιτλοι, το μεγαλύτερο διάστημα ever (στα «Πέτρινα Χρόνια» πήραμε Πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια). Συνηθισμένα τα βουνιά στα χιόνια Νίκο μου τώρα πια. Πλέον το Πρωτάθλημα είναι το περίεργο, όχι το ανάποδο. :vava:

Όλη η ουσία είναι εδώ. Αυτή η ομάδα, με όποια σύνθεση όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορεί να φτιάξει μονοθέσιο νικητή.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Το ταβάνι της είναι δευτεροτριτοι, συνήθως τριτοτεταρτοι όμως.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:
BARHonda έγραψε:η Ferrari είναι καθαρά 4η σε δυναμικότητα

Να μην περιμένουμε λίγο ακόμα; :roll: Μήπως είμαστε βιαστικοί στην κρίση μας; :roll:
Μπορεί να φέρουμε κάποια αναβάθμιση στο Κατάρ και το Αμπου Νταμπι και να πάμε 3οι από 4οι. :roll:
Κανα καινούριο πάτωμα, καμιά καινούρια κουρτίνα στο pitwall. Ποτέ δεν ξέρεις. :roll:

Θα μας αρρωστήσεις πασχαλιατικα, πώς το βλέπεις τώρα; Ασε μας να ηρεμήσουμε, μην ξύνεις πληγές. Θα τα πούμε και από κοντα . :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PaNick67 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
16 χρόνια άτιτλοι, το μεγαλύτερο διάστημα ever (στα «Πέτρινα Χρόνια» πήραμε Πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια). Συνηθισμένα τα βουνιά στα χιόνια Νίκο μου τώρα πια. Πλέον το Πρωτάθλημα είναι το περίεργο, όχι το ανάποδο. :vava:

Όλη η ουσία είναι εδώ. Αυτή η ομάδα, με όποια σύνθεση όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορεί να φτιάξει μονοθέσιο νικητή.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Το ταβάνι της είναι δευτεροτριτοι, συνήθως τριτοτεταρτοι όμως.

Ferrarista και Αρειανός είμαι. Ο ορισμός του «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις»... :s_cry

Καλό Πάσχα σε όλους!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
ripper έγραψε:Ο πστης ο Max δεν φτάνει που είναι κωλόχερο και κωλόπαιδο είναι και κωλόφαρδο :lol:
Την μία 12 χιλιοστά, την άλλη 10.

Γιατί, τι θα άλλαζε αν εκκινούσε στη θέση 2 ή 3; Για τον Μαξ μιλάμε, όχι για το χάπατο το νώρις.

Και μιας και αναφέρεις ότι κανείς δεν ασχολείται με Ράσελ. Εδώ δεν ασχολούνται με κανέναν άλλον γενικά εκτός από τον 40χρονο πολυπρωταθλητή που βολοδέρνει κάπου στο τέλος της 10άδας και για το αν ξενύχτησε να βλέπει logs παρέα με την TZE-LO
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
ripper έγραψε:Ο πστης ο Max δεν φτάνει που είναι κωλόχερο και κωλόπαιδο είναι και κωλόφαρδο :lol:
Την μία 12 χιλιοστά, την άλλη 10.

Γιατί, τι θα άλλαζε αν εκκινούσε στη θέση 2 ή 3; Για τον Μαξ μιλάμε, όχι για το χάπατο το νώρις.

Και μιας και αναφέρεις ότι κανείς δεν ασχολείται με Ράσελ. Εδώ δεν ασχολούνται με κανέναν άλλον γενικά εκτός από τον 40χρονο πολυπρωταθλητή που βολοδέρνει κάπου στο τέλος της 10άδας και για το αν ξενύχτησε να βλέπει logs παρέα με την TZE-LO

Λουης είναι άταχτο αγόρι, τσέλο μόνη, Λουης λογικά χθες το βράδυ της έδειξε τα ντατα του.

Κάτσε να δούμε αν αυτό θα κάνει τη διαφορά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#888697 Θέλω να μου μιλήσετε πάλι για το ψόφιο άλογο το Λεκλερκ! Με επιχειρήματα.

Πόντιουμ ο σκύλος με εκπληκτικό ρυθμό στη hard!! Σωστή στρατηγική, άψογο οδήγημα.

Πιαστρι πάει για κούπα.

Ωραίος αγώνας !!!

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nikos! έγραψε:Θέλω να μου μιλήσετε πάλι για το ψόφιο άλογο το Λεκλερκ! Με επιχειρήματα.

Πόντιουμ ο σκύλος με εκπληκτικό ρυθμό στη hard!! Σωστή στρατηγική, άψογο οδήγημα.

Πιαστρι πάει για κούπα.

Ωραίος αγώνας !!!

< >

Αφού πρώτα έκανε 30 γύρους με τα κίτρινα!
Απίθανος σήμερα!

Ο Πιαστρι είναι ο κιλερ της Παπάγιας.
Επίσης τρομερός.

Η ομάδα του Μαξ τον χαντακωσε. Αν έδινε την θέση πίσω, ίσως νικούσε. Η διαφορά στο τέλος ήταν η μισή από την ποινή που δέχθηκε. Αλλά τα κατρουλοποτα φημίζονται γι'αυτα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#888699 Κλοπή της νίκης από τον Φερστάπεν με τη γελοία ποινή. Ρε που φτάσαμε... Εγώ δεν θα μιλήσω για κάρμα, μάτια είχαμε και βλέπαμε αλλά σήμερα ο Πιάστρι πήγαινε ευθεία και δεν άφησε περιθώριο στον Μαξ να κάνει αυτό που έκανε. Γελοία απόφαση με την οποία και διαφωνώ.

Νίκο μου έχεις ζαλίσει τα παπάγια με το εκλέρ. Τον έχω γραμμένο εκεί που καταλαβαίνεις, δεν με νοιάζει τι πιστεύεις, εσύ μπορείς να πανηγυρίζεις την 3η θέση, για εμένα σε ό,τι και αν κάνω η θέση η καλή είναι μία, η 1η. Αν δεν σου αρέσει, μην ασχολείσαι.

Χάμιλτον: απόλαυση στο σημείο με τα προσπεράσματα με τον Νόρις. Με ένα μονοθέσιο νικητή τύπου Μακλάρεν, θα έκανε και 8ο και 9ο κατσαρόλι.

Μαξ και Χάμιλτον είναι εδώ και χρόνια σε εντελώς άλλο επίπεδο από οποιονδήποτε άλλον πιλότο στο grid.

Απογοήτευση η Μερτσέντες, με Ράσελ να είναι εμφανώς Νο1 και τον μικρό και φέρελπι Κίμι, να θέλει ακόμη δουλίτσα.

Έκπληξη η WW.

Και κλείνω ξανά γιατί θέλω να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πήρε ποινή 5σεκ ο Μαξ. ΑΠΟΡΩ
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
PaNick67 έγραψε:Αφού πρώτα έκανε 30 γύρους με τα κίτρινα!
Απίθανος σήμερα!

Έφτυσε τα συκώτια του ο φουκαράς να κρατήσει την 3η θέση.
Φαινόταν κατάκοπος όταν βγήκε από το χρέπι.
Έριξε και τη σπόντα του στις δηλώσεις στον Coulthard για το αυτοκίνητο-κάρο.

ΣΗΚΩ ΓΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888701 Να γίνω λίγο Γιώργης και να πω ότι Μαξ και Λούης δεν είχαν ποτέ σοβαρό team mate; Ή μάλλον όταν είχε ο Λούης δεν ήταν και τόσο άνετα;

Σήμερα με έκανε αισιόδοξο η Φεράρι. Γιατί έχει κατά πολύ μεγάλο potential και γιατί δεν υπάρχει ταχύτερος στο γκριντ από τον Λεκλέρ. Υπάρχουν μερικοί ισάξιοι. Ως εκεί. Άρα όταν έρθει η ώρα των νικών αυτές θα έρθουν
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Κλοπή της νίκης από τον Φερστάπεν με τη γελοία ποινή. Ρε που φτάσαμε... Εγώ δεν θα μιλήσω για κάρμα, μάτια είχαμε και βλέπαμε αλλά σήμερα ο Πιάστρι πήγαινε ευθεία και δεν άφησε περιθώριο στον Μαξ να κάνει αυτό που έκανε. Γελοία απόφαση με την οποία και διαφωνώ.

Νίκο μου έχεις ζαλίσει τα παπάγια με το εκλέρ. Τον έχω γραμμένο εκεί που καταλαβαίνεις, δεν με νοιάζει τι πιστεύεις, εσύ μπορείς να πανηγυρίζεις την 3η θέση, για εμένα σε ό,τι και αν κάνω η θέση η καλή είναι μία, η 1η. Αν δεν σου αρέσει, μην ασχολείσαι.

Χάμιλτον: απόλαυση στο σημείο με τα προσπεράσματα με τον Νόρις. Με ένα μονοθέσιο νικητή τύπου Μακλάρεν, θα έκανε και 8ο και 9ο κατσαρόλι.

Μαξ και Χάμιλτον είναι εδώ και χρόνια σε εντελώς άλλο επίπεδο από οποιονδήποτε άλλον πιλότο στο grid.

Απογοήτευση η Μερτσέντες, με Ράσελ να είναι εμφανώς Νο1 και τον μικρό και φέρελπι Κίμι, να θέλει ακόμη δουλίτσα.

Έκπληξη η WW.

Και κλείνω ξανά γιατί θέλω να μου εξηγήσει κάποιος γιατί πήρε ποινή 5σεκ ο Μαξ. ΑΠΟΡΩ

Γιάννη μου, γύρνα το στη μπάλα καλύτερα. :)

Μου λες ότι πανηγυρίζω για πόντιουμ όταν φτιάχνεις παπαγια με Λουη να σέρνεται 1 δευτ στο γύρο πίσω από τον τιμειτ του;

Νομίζω η αγάπη σου για το Λουη σε τυφλώνει. Η αναφορά που κάνω σε αυτό που έχεις αναφέρει είναι μήπως και καταλάβεις το λάθος σου και την αξία του Λεκ, αλλά οκ. Δε γίνεται να τα έχουμε όλα.

Η ποινή όχι μόνο ήταν δίκαιη αλλά και πολύ χαλαρή.

Ο Πιαστρι ήταν μπροστά, ήταν δική του η στροφή και ο Μαξ πήγε από την εξωτερική μήπως και πάρει πέναλτι αλλά οι αγωνοδικες δε μάσησαν. Όπως σωστά είπε ο Brundle αφήνει το φρένο εντελώς στο σημείο εκείνο ενώ θα έπρεπε να μείνει.

< >
Τελευταία επεξεργασία από Nikos! και 20 Απρ 2025, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:Να γίνω λίγο Γιώργης και να πω ότι Μαξ και Λούης δεν είχαν ποτέ σοβαρό team mate; Ή μάλλον όταν είχε ο Λούης δεν ήταν και τόσο άνετα;

Σήμερα με έκανε αισιόδοξο η Φεράρι. Γιατί έχει κατά πολύ μεγάλο potential και γιατί δεν υπάρχει ταχύτερος στο γκριντ από τον Λεκλέρ. Υπάρχουν μερικοί ισάξιοι. Ως εκεί. Άρα όταν έρθει η ώρα των νικών αυτές θα έρθουν

Πες τα κορτο!

Πρέπει να φτιάξουμε το quali τώρα και να βρει ρυθμό ο Χαμ.

Το race pace με τη λευκή και με τα τελειωμένα κίτρινα ήταν φανταστικό!

< >
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#888704 Ο Λεκλέρκ τερμάτισε 31" μπροστά από το Λούη.
Η διαφορά τους στον 1ο γύρο ήταν 2 θέσεις και 1.5".
Οπότε του πήρε 29.5" καθαρά μέσα στην πίστα, χωρίς να καθυστερήσει κανείς το Λούη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκτός ίσως από τις δύο φοβερές άμυνες του Λούη στο Νόρρις που εκεί ίσως έχασε 1"-1.5" ο Λούης.
Δεν πιστεύω ότι η διαφορά τους είναι αυτή.
Στην Κίνα μόλις λίγο του πήγε το μονοθέσιο του Λούη σε κατατακτήριες Σπριντ και Σπριντ πήγε αέρα και καλύτερα από το Λεκλέρκ.
Αλλά η σημερινή εμφάνιση του Μονεγάσκου, γενικά αλλά και απέναντι στο Λούη ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 20 Απρ 2025, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά