Geo f1 έγραψε:
Πολυ ομορφη δειχνει!!!!
Ναι πολύ καλή σου λέω. Εν τω μεταξύ εκεί που έχει 74 εμείς με τα εξατάχυτα έχουμε 140!
< >
Chris έγραψε:Πάμε γκεακο?
Ξεκινας με το ποδηλατο???
Νικο θα μου χε φυγει το σκατο με τετοιες ταχυτητες.
Καλα εγω δε θα χωρουσα κιολας ανετα
Geo f1 έγραψε:Chris έγραψε:Πάμε γκεακο?
Ξεκινας με το ποδηλατο???![]()
Νικο θα μου χε φυγει το σκατο με τετοιες ταχυτητες.
Καλα εγω δε θα χωρουσα κιολας ανετα
Χεσιμο μεν φοβερό δε!
Εκεί στην 1 περνάμε τέρμα με 140 και αμέσως μια κάτω με λίγο φρένο για 5η στη 2 και μετά πριν τη 3 φρένα ευθεία αριστερά εκεί που έχει γόμα (γιατί εκτός σε γυρίζει) για 2 κάτω
Πολύ ωραίο flow έχει η πίστα γενικά.
Να πάτε !
< >
Geo f1 έγραψε:...Νικο θα μου χε φυγει το σκατο με τετοιες ταχυτητες...Κι όμως πορώνεσαι και δεν το πολυκαταλαβαίνεις. Μετά αρχίζεις και κάνεις υπολογισμούς και δεν σου βγαίνουν και αρχίζεις να καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα πας αλλά και πόσο γρήγορα φρενάρεις από τριψήφιο νούμερο σε φουρκέτα μέσα σε λιγα μέτρα.
< >
Geo f1 έγραψε:Αν με το νοικιαρικο με 2 10λεπτα μετα ποναω για 3 μερες τοτε καταλαβαμε![]()
Πονάς για δύο λόγους.
Ο πρώτος είναι φυσική κατάσταση. Ο δεύτερος λάθος οδήγηση.
Προσπάθησε τα χέρια στο τιμόνι να μη τα έχεις ψηλά στις 9 και 3 αλλά χαμηλά στις 8 και 4 ώστε αγκώνας μέχρι πριν το καρπό να ακουμπάει στα πόδια σου και να ξεκουράζονται.
Τέλος πρέπει να είσαι αλλά χαλαρός. Αλλιώς κουράζεσαι.
< >
ο 4ος λόγος οι δονήσεις, ο κινητήρας είναι πολύ κοντά σου και τραντάζεσαι ολόκληρος και
ο 5ος τα πλευρικά g που πιέζουν το θώρακά σου στο σκληρό κάθισμα, συνδυαζόμενο με τους λόγους 1 και 2 σε κάνουν γκολ.
sknipper έγραψε:O 3ος λόγος είναι η έλλειψη άνεσης, είναι κάρτ και οι δρόμοι όχι αρκετά ομαλοί για τόσο μικρές ρόδες,
ο 4ος λόγος οι δονήσεις, ο κινητήρας είναι πολύ κοντά σου και τραντάζεσαι ολόκληρος και
ο 5ος τα πλευρικά g που πιέζουν το θώρακά σου στο σκληρό κάθισμα, συνδυαζόμενο με τους λόγους 1 και 2 σε κάνουν γκολ.
Ε ναι, δε τα έχουν φτιάξει για να είναι άνετα τα έχουν φτιάξει να είναι γρήγορα
< >
Nikos! έγραψε:Περάστε το μπλα-μπλα και πάτε στο on-board![]()
Πιστάρα
Δεν παίζουν τα βίντεο όταν το λινκ είναι σε μορφή youtu.be
mikeerfol έγραψε:Nikos! έγραψε:Περάστε το μπλα-μπλα και πάτε στο on-board![]()
Πιστάρα
Δεν παίζουν τα βίντεο όταν το λινκ είναι σε μορφή youtu.be
Ευχαριστώ μικερφούλη