Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#887453 Όμορφα είναι, μπορεί οι χωματόδρομοι με ποδήλατο να μην είναι της αρεσκείας μου αλλά είναι όμορφα.
Η βάση του κομπιούτερ είναι δεξιόστροφη, δεν θα βόλευε να τη συνδέσεις από τα αριστερά δίπλα από το λαιμό ώστε ο υπολογιστής να είναι ακριβώς στη μέση;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#887508 Δεν το σκέφτηκα :lol:
Έχεις δίκιο, έτσι θα είναι καλύτερα, θα του αλλάξω θέση σήμερα το απόγευμα. Καλύτερα γιατί έχω και το φώς στην ίδια βάση από κάτω οπότε θα είναι κι αυτό στο κέντρο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
drdino έγραψε:Δεν το σκέφτηκα :lol:
Έχεις δίκιο, έτσι θα είναι καλύτερα, θα του αλλάξω θέση σήμερα το απόγευμα. Καλύτερα γιατί έχω και το φώς στην ίδια βάση από κάτω οπότε θα είναι κι αυτό στο κέντρο.
Κι εγώ έτσι τα έχω, πήρα αξεσουάρ της Garmin ώστε κάτω από τη βάση του κομπιούτερ βγάζει στήριγμα για GoPro στο οποίο στηρίζω το φανάρι. Αρκεί να μην μπλέκουν με τις ντίζες. Το έβρισκα πολύ ενοχλητικό να είναι το φως χώρια και όχι στη μέση. Άσε που εμένα το δρομίσιο τιμόνι είναι πολύ πιο στενό και δεν έχει και πολύ χώρο, από τα αριστερά έχω τη βάση που τα βγάζει ίσια εμπρός κι από δεξιά το κουδουνάκι. Και στον άξονα του τιμονιού επάνω έχω προσαρμόσει βάση τηλεφώνου.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#887525 Quadlock για το τηλέφωνο ή κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
drdino έγραψε:Quadlock για το τηλέφωνο ή κάτι άλλο;
Άλλο, αλουμινένιο πολύ σταθερό που προσαρμόζεται στην κεντρική βίδα του άξονα. Σχεδόν ίδιο με ένα που είχε στο δέκαθλον. Τα Quadlock πολύ καλά αλλά αφενός ακριβά και αφετέρου θα πρέπει να κολλήσω κάτι πάνω στο τηλέφωνο που δεν το δέχομαι με τίποτα. Με τη βάση βάζω όποιο τηλέφωνο θέλω. Βέβαια θέλω μερικά δευτερόλεπτα για το χαλάρωσε σφίξε αλλά το βάζω εκεί μόνο σε μεγάλες βόλτες.

Από ποστάκι μου στις 11/6/23 στο παρόν θέμα (την είχα αγοράσει από τον Οκτώβριο του 2020) .
Είναι η παρακάτω, το Decathlon είχε παρόμοια αλλά του είχε τελειώσει και πήρα από Άμαζον.
https://www.amazon.co.uk/Lixada-Mountia ... r=8-4&th=1
Και αυτή είναι η φωτογραφία τους, έχει δακτύλιο για να πιάσει στο τιμόνι ή τον βγάζεις και πιάνει ως εξής:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#888029 Αποφάσισα να πηγαίνω γραφείο με ποδήλατο (17+17χλμ), και επειδή δεν είμαι και κανένας σκνιπερ, μια λύση υπήρχε: ο ηλεκτρισμός. Και έχω να πω πως είναι απίθανα :lipsealed:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:Άδεια σήμερα και ευκαιρία για βόλτες στα πέριξ του χωριού:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Ωραία μέρη :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By otso
Chris έγραψε:Αποφάσισα να πηγαίνω γραφείο με ποδήλατο (17+17χλμ), και επειδή δεν είμαι και κανένας σκνιπερ, μια λύση υπήρχε: ο ηλεκτρισμός. Και έχω να πω πως είναι απίθανα :lipsealed:

Εικόνα

Ρε τον Χρηστο , αφου θα σε φαει που θα σε φαει η σελα δεν επαιρνες καλυτερα αλογο ;
Χορταρι βλεπω αφθονο στις ακρες , αν βρισκατε και καμμια φυτεια στο δρομο και μασουλαγατε και οι δυο θα φθανατε σκασμενοι στα γελια αλογο και αναβατης στην δουλεια .
Άβαταρ μέλους
By drdino
Chris έγραψε:Αποφάσισα να πηγαίνω γραφείο με ποδήλατο (17+17χλμ), και επειδή δεν είμαι και κανένας σκνιπερ, μια λύση υπήρχε: ο ηλεκτρισμός. Και έχω να πω πως είναι απίθανα :lipsealed:

Εικόνα

+1
Κάνω βόλτες δεκάδων χιλιομέτρων για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
bill33 έγραψε: Ωραία μέρη :iconcool:

Είναι ωραία διαδρομή, ναι. Με κόψανε στο καλύτερο γιατί έχουν κλείσει την γέφυρα (βρήκαν λέει κάποιες ζημιές και πρέπει να την επισκευάσουν οπότε γύρισα πίσω)
Εικόνα

Τουλάχιστον έχει τα bluebells:
Εικόνα

Και λίγο πιο ον-τοπικ:
Εικόνα
Εικόνα

Αυτό το αυτοκόλλητο κάτω από το παλουκοσελο πρέπει να φύγει :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#888304 Αν πάθετε λάστιχο στη διαδρομή των 17χλμ τη στρουμφισατε.
Αλλαγή σαμπρέλας και τρόμπα . Άρα κουβαλάτε αυτά τα δύο .
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Αν πάθετε λάστιχο στη διαδρομή των 17χλμ τη στρουμφισατε.

Slime
https://www.amazon.co.uk/Slime-Puncture ... gQT=1&th=1

https://planetx.co.uk/products/muc-off- ... Y_ss&gQT=1
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:
bill33 έγραψε: Ωραία μέρη :iconcool:

Είναι ωραία διαδρομή, ναι. Με κόψανε στο καλύτερο γιατί έχουν κλείσει την γέφυρα (βρήκαν λέει κάποιες ζημιές και πρέπει να την επισκευάσουν οπότε γύρισα πίσω)
Εικόνα

Τουλάχιστον έχει τα bluebells:
Εικόνα

Και λίγο πιο ον-τοπικ:
Εικόνα
Εικόνα

Αυτό το αυτοκόλλητο κάτω από το παλουκοσελο πρέπει να φύγει :lol:

Moιάζει με https://www.nickeyline.org/the-nickey-l ... ckey-line/ :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
mousatos έγραψε:Αν πάθετε λάστιχο στη διαδρομή των 17χλμ τη στρουμφισατε.

Ναι καλά. Θα το αφήσω εκεί, θα γυρίσω σπίτι με τα μέσα, και πάω να το φορτώσω αργότερα.

Και λίγο πιο ον-τοπικ (άλλαξα σέλα με μια που είχα να κάθεται, η δικιά του παραήταν σκληρη):

Εικόνα