Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
33%
0
N/A
1
17%
0
N/A
1
17%
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#888168 Δεν τους έχω δει onboard.

Αλλά οι γύροι Φονέα και ειδικά Λεκλέρκ στο Q3 πρέπει να ήταν με το μαχαίρι στα δόντια...

Ο Λεκλέρκ βρήκε τρομερό χρόνο σε σχέση με κάθε άλλο γύρο του στα χρονομετρημένα.

Ακόμα και ο Λούης βρήκε αρκετό στον τελευταίο του γύρο σε σχέση με τον εαυτό του, αλλά έμεινε 6 ολόκληρα δέκατα πίσω από το Μονεγάσκο.

Λάντο τι χαμπάρια;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#888176 Κάτι πρέπει να δούλεψε.

Σαρλ έβγαλε καλό γύρο. Λουης ήταν απογοητευμένος στα post race interviews.

Φαίνεται να έχει καλό potential το μονοθέσιο. Θα δούμε αύριο ρυθμό αγώνα.

Μάλλον θα δούμε καλό αγώνα γιατί φαίνεται ότι τα λάστιχα δε θα παίξουν τόσο σημασία όπως στους προηγούμενους.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:LH απογοήτευση δικέ μου

Κατά τ’άλλα ίσως δούμε αρκετά καλό αγώνα αύριο

Κλάφτα Χαραλάμπη.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#888181 Ή παίζουν κρυφτούλι οι άλλες 3 ομάδες ή η McLaren αποδίδει πολύ κάτω από ότι πρέπει στο Q3.
Ενώ κάναμε περίπατο μέχρι και το Q2, στο Q3 pole με το ζόρι και ο Norris 6ος. Γενικά στο Q3 γύρο σοβαρό δεν βγάζουν.
Ελπίζουμε σε προσπεράσεις και degredation αύριο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#888184 Εκανε λάθος ο Λαντο στην τελευταία προσπάθεια.
Συμφωνα με το γράφημα που δείξανε για το πόσο χρόνο έχασε, χωρίς το λάθος θα είχαμε 1-2 McLaren.

Με δεδομένο ότι η Μακλαρεν είναι η πιο "ευγενική" με τα λάστιχα, Πιάστρι βόλτα στο πάρκο αύριο, και το ενδιαφέρον θα είναι η προσπάθεια του Νόρις να ανέβει.
Και αν η φερράρι μπορέσει να κρατηθεί μπροστά από την Merc του Κίμι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Ποινή μιας θέσης στις Μερκ. Ξεκινάει 2ος ο Λεκλερκ με βρόχινα.

Βρόχινα; Όχι χιονιού; :s_crazy

ΥΓ: Ακόμα περιμένω Τζι...

Για τον Leclerc δεν έχω να πω κάτι, μεγάλο τιμόνο στον ένα γύρο. Ο Hamilton έχασε την ταχύτητα που είχε, έφτασε και 40. Αλλά ίσως στον αγώνα να έχει κάτι να πει. Ταμείο θα γίνει στο τέλος της σαιζόν, αλλά ο 7άκις μάλλον θα χορτάσει φάπα...