Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:
bujinkan έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Δίνεις τα καλύτερα για αρκούδι και παίρνεις ψυγείο 60ρι; Το 60ρι είναι για εξοχικό.

πρωτον ειμαι μονος μου και δευτερον 60αρι χωραει στο κουτι της κουζινας
Κι εμείς που είμαστε 3 είμαστε με 55άρι (γιατί χωράει στο κουτί που πριν είχε εντοιχισμένο. :lol:
Αλλά από 60 σε 70 η διαφορά είναι τεράστια και το περιμένω πως και τι στην επόμενη κουζίνα της ζωής μας.

το ξερω στο σημερινο σπιτι εχω 70 επι 2 μετρα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Τα κουτιά κάνουν τη ζημιά δηλαδή. Δεν αφαιρούνται αν υπάρχει χώρος;
Συνήθως δεν υπάρχει χώρος, δίπλα έχεις είτε τοίχο είτε ντουλάπια που θα πρέπει να χαλάσεις/ξαναφτιάξεις.
Ακόμα κι όταν ανανεώσαμε την κουζίνα είναι μικρή και θα θυσιάζαμε άλλα οπότε το σχεδιάσαμε για 60άρι (δεν χωράει 70άρι) αλλά έτσι κι αλλιώς κρατήσαμε το ίδιο ψυγείο, όταν χαλάσει θα βάλουμε 60άρι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#888042 Προτείνω την αλλαγή του θέματος σε Λευκές & Λοιπές Οικιακές Συσκευές μιας και γράφουμε και γι'άλλες.

Αυτή είναι η τοστιέρα/ψηστιέρα Lidl που εκθειάζατε;
https://www.lidl-hellas.gr/p/silvercres ... /p10054146

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#888044 Tα ερ τοποθετηθηκαν προχτες
Καλα το μιτσου τα σπαει.
Μιλαμε οταν παω το πρωι (εχω τον βαφια τωρα μεσα) η σαλονοτραπεζαρια ενιαια ειναι 55 τμ , το βαζω μπρος με 15 βαθμους μεσα και οταν παρει μεσα σε 5 λεπτα παει 18-19 :yahoo:
σουπερ αθορυβο οπως και η εξωτερικη μοναδα η οποια τοποθετηθηκε στο πατωμα
Στο ενιαρι της κρεβατοκαμαρας η εξωτερικη μοναδα μπηκε στον τοιχο
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Προτείνω την αλλαγή του θέματος σε Λευκές & Λοιπές Οικιακές Συσκευές μιας και γράφουμε και γι'άλλες.

Αυτή είναι η τοστιέρα/ψηστιέρα Lidl που εκθειάζατε;
https://www.lidl-hellas.gr/p/silvercres ... /p10054146

Εικόνα

Νομίζω εχω την ιδια (ειναι πιο παλιο μοντελο και δεν εχει ροοστάτη).
Ειναι πολύ καλη, εχει "βαριές" πλάκες οπότε ψηνει πολύ καλά, απλά λόγω βαρους και έλλειψης στηρίγματος, αν βαλεις ενα ή δυο τόστ τα παταει πολύ

bujinkan έγραψε:Tα ερ τοποθετηθηκαν προχτες
Καλα το μιτσου τα σπαει.
Μιλαμε οταν παω το πρωι (εχω τον βαφια τωρα μεσα) η σαλονοτραπεζαρια ενιαια ειναι 55 τμ , το βαζω μπρος με 15 βαθμους μεσα και οταν παρει μεσα σε 5 λεπτα παει 18-19 :yahoo:
σουπερ αθορυβο οπως και η εξωτερικη μοναδα η οποια τοποθετηθηκε στο πατωμα
Στο ενιαρι της κρεβατοκαμαρας η εξωτερικη μοναδα μπηκε στον τοιχο

κι εγω εβαλα ενα 18αρι μιτσου σε διαδρομο με τα υπνοδωματια (δεν θελω A/C μεσα στο υπνοδωματιο) και ειναι άμεσο σε ζεστη θερμανση και κυριως αθορυβο.
Πρεπει να δεις φωτακι για να καταλαβεις αν δουλευει ή οχι
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#888078 ναι Δημήτρη αυτή είναι

ισχύει αυτό που λέει ο bebes, αν έχεις ψωμάκι-αφρό θέλει να την κλείσεις χωρίς να βάλεις πίεση.
σε πιο ψωμένιο όλα καλά. εκτός κι αν γουστάρεις το τοστ ντιπ πατημένο.

βολική και στο ψήσιμο στις 180 μοίρες απροπό. αν θες πχ να ψήσεις τίποτα αλλαντικά σε φέτες.
και επειδή η πλάκα μπαινοβγαίνει εύκολα, βγάζεις την πάνω και φρυγανίζεις ψωμί απευθείας στις αντιστάσεις
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#888218 Ενώ πήγαινα για ένα ψυγείο Bosch 60X183 τελικά αφαιρώντας το πάνω ράφι από την κουζίνα αποφάσισα να πάω σε 2μετρο ...
Το Bosch έκανε 600 το 183 και στο διμετρο ανέβαινε πάνω από 800
Με προτροπή του πωλητή πήγα σε ένα Samsung με 700. Προσωπικά δεν θα το διάλεγα θα ήθελα κάτι σε εταιρία που εξειδικεύεται όπως pitsos Bosch κλπ .

https://www.skroutz.gr/s/44361703/Samsu ... outz_share

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#888326 Μια χαρά εξειδικευμένη είναι και η Samsung και η LG στα ψυγεία πλέον. Μάλλον πουλάνε και περισσότερα ψυγεία πια από τους κλασικούς κατασκευαστές.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Isambard έγραψε:Μια χαρά εξειδικευμένη είναι και η Samsung και η LG στα ψυγεία πλέον. Μάλλον πουλάνε και περισσότερα ψυγεία πια από τους κλασικούς κατασκευαστές.
Πήραμε Samsung ψυγείο στο εξοχικό πριν λίγα χρόνια και μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση σε χώρους και σχεδιαστικά. Και μάλλον έχει διπλό τοίχωμα από πίσω οπότε μπορούν να ακουμπάνε τα πράματα πίσω χωρίς να παγώνουν/βρέχονται.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
bujinkan έγραψε:Παρελήφθησαν ψυγείο κουζίνα και πλυντήριο

< >

Τη κουζίνα έτσι όπως είναι τύλιξε την και στείλε τη πίσω στη Bertazzoni. :rtfm:

Στον 21ο αιώνα είμαστε, φάγαμε ήδη και το 1/4. Κουζίνα αερίου είναι --->

Πάρε κάτι με επαγωγικές εστίες μόνο, εκτός κι αν έχεις βηματοδότη (γιατί θυμάμαι που έγραψες ότι είχες κάτι τραβήγματα με αρρυθμίες κλπ :hmmm: )
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Zorz έγραψε:
bujinkan έγραψε:Παρελήφθησαν ψυγείο κουζίνα και πλυντήριο

< >

Τη κουζίνα έτσι όπως είναι τύλιξε την και στείλε τη πίσω στη Bertazzoni. :rtfm:

Στον 21ο αιώνα είμαστε, φάγαμε ήδη και το 1/4. Κουζίνα αερίου είναι --->

Ειναι και αερίου και υγραερίου έχει μέσα τα ανάλογα συμπραγαλα για να την κάνεις η αερίου η υγραερίου

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#888818 Γαμω τις επαγωγικές βασικά. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στις αερίου.