Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By vangelisd
#88365 Καλημερα στου φιλους

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα, χαθηκα για λιγο καιρο αλλα επεστρεψα :yahoo:

Εχω το κλασικο CD/MP3 player με aux port (που εχει χαλια ποιοτητα).

Τι επιλογες υπαρχουν για αναβαθμιση χωρις να χασουμε και την οθονη με τις ενδειξεις/παραμετροποιηση?
2din συμβατη με το peugeot 3008? Εχω βρει για παραδειγμα την LM DIGITAL LM 5943

Οι συμβατες για peugeot 308 οπως LM 8983 κουμπωνουν στο 3008?

Υπαρχει δυνατοτητα για 1din ωστε να μεινει και η παλια οθονη ?

Η πιο απλη εναλλακτικη λυση για streaming απο το τηλεφωνο ειναι ενα Parrot Mki9100 αλλα φυσικα χανεις ολα τo gps και την οθονη.

Βαγγελης
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#88728 Τι γινεται παιδια εσεις που εχετε το προβλημα της "δακρυσμενης" πισω αναρτησης ? Εμενα διαγνωστηκε πριν 9 μηνες...υποθετω οτι ισως να εχει συμπληρωθει και χρονος που πραγματι υπαρχει.
Οταν αφηνω το αυτοκινητο 3-4 μερες χωρις να το κινησω και παω με την οπισθεν ..βγαινοντας απο την πυλωτη ακουγεται ενα τριξιμο το οποιο εντοπιζω οτι ειναι απο πισω αριστερα...ακριβως εκει που ειναι η προβληματικη αναρτηση. Αν το κινω πιο συχνα δεν ακουω αυτον τον ηχο παρα μονο οπως ειπα αν μεινει για καμποσες μερες ακινητο.
Πρεπει σιγα σιγα να μπει στην ατζεντα η αλλαγη..αλλα με το DRC δεν το νομιζω..το κοστος ειναι εξωφρενικο
Άβαταρ μέλους
By vangelisd
#88768 Εγω εχω το προβλημα αλλα δεν με εχει "ενοχλησει" ακομη, δηλαδη να παρατηρησω διαφορετικη συμπεριφορα στην οδηγηση.

Αν οι τιμες κυμαινονται γυρω στα 1000 περιπου για αλλαγη τοτε θα το αφησω μεχρι οντως παρουσιασει προβλημα.

Αν παλι δοκιμασουμε ενα group buy για καλυτερες τιμες θα το σκεφτομουνα.
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#88775 Εγω Ιουνιο περναω και ΚΤΕΟ, δεν μπορει να μη φανει το προβλημα εκει
Group buy σε αναρτησεις και μαλιστα στο συγκεκριμενο ειδος λιγο δυσκολο μου φαινεται, αλλα και να γινοταν..ποσο να πηγαινει ? 8? 7 κατοσταρικα ? δυσκολα πιο κατω
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#89572 Σε αντίθεση μ’ εμένα που δακρύζω κάθε φορά που πάω στο συνεργείο, η πίσω ανάρτηση είναι ακόμη στεγνή. :s_laughat

Νομίζω ότι την τελευταία φορά που είχε ρωτήσει κάποιος (ο iomy?) του είπαν περίπου 700 ευρώ. Σίγουρα καλύτερα από τα 1.000 – 1.100 ευρώ που ζητούσαν παλαιότερα.
Άβαταρ μέλους
By antonis
vangelisd έγραψε:Καλημερα στου φιλους

Ελπιζω να ειστε ολοι καλα, χαθηκα για λιγο καιρο αλλα επεστρεψα :yahoo:

Εχω το κλασικο CD/MP3 player με aux port (που εχει χαλια ποιοτητα).

Τι επιλογες υπαρχουν για αναβαθμιση χωρις να χασουμε και την οθονη με τις ενδειξεις/παραμετροποιηση?
2din συμβατη με το peugeot 3008? Εχω βρει για παραδειγμα την LM DIGITAL LM 5943

Οι συμβατες για peugeot 308 οπως LM 8983 κουμπωνουν στο 3008?

Υπαρχει δυνατοτητα για 1din ωστε να μεινει και η παλια οθονη ?

Η πιο απλη εναλλακτικη λυση για streaming απο το τηλεφωνο ειναι ενα Parrot Mki9100 αλλα φυσικα χανεις ολα τo gps και την οθονη.

Βαγγελης

Καλημέρα το ψάχνω και εγώ το θέμα αυτό γιατί έχω το ίδιο με την οθόνη πάνω πού ανοίγει καί κλείνει καί δέν θέλω να χάσω λειτουργίες και μού είπαν για να βάλω interface
Άβαταρ μέλους
By silversurfer
mosaicm έγραψε:Εγω Ιουνιο περναω και ΚΤΕΟ, δεν μπορει να μη φανει το προβλημα εκει
Group buy σε αναρτησεις και μαλιστα στο συγκεκριμενο ειδος λιγο δυσκολο μου φαινεται, αλλα και να γινοταν..ποσο να πηγαινει ? 8? 7 κατοσταρικα ? δυσκολα πιο κατω

Σε εμένα δεν φάνηκε τίποτα στο ΚΤΕΟ.
Δεδομένου ότι κάποτε θα το αλλάξουμε 7-8 κατοστάρικα σε σχέση με 11-12 είναι μεγάλη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#90634 7-8 (λεμε τωρα) για το πισω set αναρτησεων ετσι ?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#90638 Έτσι... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By zonas
#95639 Χθες άλλαξα το ρουλεμάν του δεξιού μπροστινού τροχού (70+50 εργασία). Τα συμπτώματα ήταν ένας μόνιμος τραχύς θόρυβος πάνω από τις 3000 στροφές.

Κάτι που παρατήρησα είναι και ένα ελαφρύ φύσημα που ακούγεται από το σύστημα υποβοήθησης κενού στο σερβό (υπάρχει διαρροή αέρα). O θόρυβος φεύγει όταν πατάω φρένο. Δεν είναι όμως προς το παρόν κάτι σημαντικό.

Τέλος κατά την αφαίρεση του τροχού για την αλλαγή του ρουλεμάν έσπασαν τα μυτάκια από εκείνο το κλειδί ασφαλείας που έχουμε για τους τροχούς.

Η λύση που σας προτείνω είναι να βάλετε απλές βίδες για να αποφύγετε κάθε ατυχές ενδεχόμενο.

Η αντιπροσωπεία δεν μπόρεσε να αφαιρέσει τις βίδες ασφαλείας.Με πρότειναν να πάω σε λαμαρινά για να συκολλήσουν παξιμάδι πάνω. Τελικά πήγα σε βουλκανιζατέρ όπου συγκόλλησαν τα σπασμένα μυτάκια και τελικά βγήκαν οι βίδες και έβαλα απλές. Κάντε το και σεις γιατί αργά ή γρήγορα...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#95664 Τον ίδιο ακριβώς θόρυβο από το σερβό τον είχα και εγώ ακριβώς 2 χρόνια μετά την αγορά του αυτοκινήτου (2011). Μάλιστα είχα γράψει τότε και για την ταλαιπωρία μου (δεν είχαν σερβό, ήρθε από Αθήνα, το έβαλαν επάνω και διαπίστωσαν ότι ήταν και αυτό χαλασμένο, ξανά αλλαγή κλπ).

Επειδή θα το αλλάξεις αργά ή γρήγορα, θα σου πρότεινα να μη το αφήσεις. Για φρένα μιλάμε...

Όσον αφορά το καρυδάκι ασφαλείας, όλοι οι λαστιχάδες ξέρουν ότι σπάει εύκολα. Έχω τον κωδικό του σημειωμένο και όλο λέω ότι θα παραγγείλω ένα δεύτερο just in case αλλά με το σήμερα αύριο ξεχάσθηκε. Καλά που μου το θύμησες.

Εντωμεταξύ για στοιχειώδη προστασία από τα αερόκλειδα κουβαλάω μονίμως αυτό.

ΥΓ. Που είναι ο υπόλοιπος κόσμος; Κάποτε βλέπαμε και καμιά ωραία φωτογραφία με μπορντοροδοκόκκινα.
Τι έγινε, χάλασε η φωτογραφική ή κόπηκαν οι εξορμήσεις;
Άβαταρ μέλους
By zonas
#95705 Δοκίμασαν να παραγγείλουν ένα καρυδάκι ασφαλείας αλλά δεν γίνεται να έρθει ξεχωριστά αλλά σετ με όλα τα άλλα του kit. To είδα στον υπολογιστή τους.

Όσο για το σερβό, μου είπαν ότι αν χαλάσει τελείως θα έχω φρένα αλλά θα ζοριστεί το πεντάλ...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
zonas έγραψε:Δοκίμασαν να παραγγείλουν ένα καρυδάκι ασφαλείας αλλά δεν γίνεται να έρθει ξεχωριστά αλλά σετ με όλα τα άλλα του kit. To είδα στον υπολογιστή τους.

Δεν ξέρω τι σου έδειξαν. Ίσως είδες κάποιο σετ και όχι το καρυδάκι ασφαλείας.

Το καρυδάκι μόνο του έχει P/N 1607144380 και το παραγγέλνεις βάσει του VIN με την ίδια διαδικασία όπως και τα κλειδιά του αυτοκινήτου (ταυτότητα, άδεια κλπ). Για καρυδάκι τσούζει λίγο η τιμή του (~55€). Πιό φθηνά βγαίνει η αντικατάσταση των μπουλονιών με απλά (~12€).

Όσο για το σερβό, μου είπαν ότι αν χαλάσει τελείως θα έχω φρένα αλλά θα ζοριστεί το πεντάλ...

Αν χαλάει τελείως, το πεντάλ δεν θα ζορισθεί, εσύ θα ζορισθείς.
Κι' αν έχεις και λίγη ταχύτητα παραπάνω, ίσως... λερωθεί και το κάθισμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By zonas
#95731 Καλά ενημερωμένος! Όντως πλήρωσα 12 ευρώ
Άβαταρ μέλους
By billis100
#95761 Καλησπέρα σας
Μετά από πολύ καιρό σάς βρίσκω ξανα.
Θελω να πώ γιά τόν θόρυβο από τό σεβρό : είχα τό ίδιο πρόβλημα και το αντικατέστησα πρίν τρία χρόνια τίς τελευταίες μέρες της εγγύησης.