Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Έχουμε υπόψιν καμιά πέτρα ή πλάκα μαντεμιού σε χαμηλή τιμή για να δοκιμάσω και ψήσιμο πίτσας;
Πάρε πέτρα ή πλάκα και από πάνω βάλε ένα τέτοιο

https://gmd-inox.gr/product/%ce%b5%ce%b ... %85%ce%bc/

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#887538 Πειραματίστηκα με ένα απλό σκεύος πίτσας για φούρνο.
Η πρώτη μου ψιλοκαηκε από κάτω
Στη 2η έσβησα τον μεσαίο καυστήρα και άφησα τους πλαϊνούς και πήγε καλύτερα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887672 Έχω τον ματσακο στην αναμονή, έχει λυσσαξει να μάθει τί τυρί έβαλες. Ρε μλκ του λέω,νατσος είναι, εκεί αυτός. Όχι είναι τυρί. Δημητριε δώσε συνταγή μπας και σκάσει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#887677 O,τι είχα στο ψυγείο, dirollo, λίγο gouda νομίζω, γαλοπούλα, ντομάτα. Σάλτσα ντομάτας έφτιαξα με μια συμπυκνωμένη ιταλική δεν θυμάμαι μάρκα. Με βασιλικό και λίγες πουτανιές ακόμη
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:O,τι είχα στο ψυγείο, dirollo, λίγο gouda νομίζω, γαλοπούλα, ντομάτα. Σάλτσα ντομάτας έφτιαξα με μια συμπυκνωμένη ιταλική δεν θυμάμαι μάρκα. Με βασιλικό και λίγες πουτανιές ακόμη

not approved
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#887679 Αληθεια τι τυρι βαζετε στην πιτσα ; εσεις οχι τι λενε οι συνταγες η τι κανουν οι ιταλοι .
Κασερι εχετε δοκιμασει ; η ειμαι ο μοναδικος που του αρεσει ;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#887680 Μισό τσένταρ μισό μοτσαρέλα τριμμένα στη σπέσιαλ. Μοτσαρέλα μπάλα κομμένη φέτες στη μαργαρίτα. Έτσι ολόκληρη τη φέτα σαν πάπλωμα πρώτη φορά βλέπω ομολογώ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#887683 Αγνωστες λεξεις , σπεσιαλ , μαργαριτα (εννοεις την πιτσα ;) στην αρχη δεν τοπιασα .
Η μοτσαρελλα ειναι αλμυρη ; τα σμ στην επαρχια δεν ειναι ενημερωμενα σε σπεσιαλ τυρια .
Μου θυμιζει διαλογο σε μπακαλικο στην παργα πριν πολλα χρονια που ζητησα μυζηθρα και μου λεει απο που εισαι ρε φιλε ; με απορια εγω εσεις τι ριχνετε στα μακαρονια ; παρμεζανα μου λεει .
Ακομα το εχω απορια φτιαχναν παρμεζανα στην ηπειρο ;
ο g τι λεει ;