Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
14%
2
29%
1
14%
1
14%
0
N/A
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#887400 Στο FP2 έτρεξαν μόνον 20 λεπτά αν κατάλαβα καλά, άρα δεν έχει νόημα να κοιτάμε χρόνους. Το ότι στην πρώτη του επαφή με το μονοθέσιο ο Tsunoda ήταν τόσο κοντά με τον Verstappen είναι καλό, αλλά ακόμη είναι νωρίς, θα περιμένουμε τα δοκιμαστικά αύριο για να δούμε αν όντως θα είναι κοντά στον Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#887410 Αν και όντως δεν έκαναν αρκετούς γύρους νομίζω κατάφεραν quali runs και τελικά κατέβηκαν οι χρόνοι με τα soft και οι Lawson & Hadjar γύρισαν πιο γρήγορα από τις redbull χαχα

Θα δούμε αν ισχύει αυτό και αύριο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#887414 Πάντως ο ίδιος άνθρωπος που πίστεψε στον Verstappen, πιστεύει και στον Tsunoda:
https://www.crash.net/f1/news/1066814/1 ... unoda-swap
"I would have gone with Yuki Tsunoda from the start. I said that already – I made it clear last autumn,” Tost said during an interview on the Austrian ORF broadcast.

“Why? Yuki is much faster than Lawson. You could give Lawson 100 years, and he still wouldn’t be as fast as Yuki. And Yuki is more experienced, so what’s the issue? It’s a very simple decision.

"It’s definitely a confirmation that the right call was made. Yuki has incredible natural speed – I’ve been saying that for years. Now, he just needs to put it all together properly. He’s still too emotional in the car at times, and maybe that was one of the reasons they didn’t pick him over Lawson in the first place.

Και τι γνώμη έχει για τον Verstappen, μιας και ήταν αυτός που τον ανέδειξε:
https://www.crash.net/f1/news/1043002/1 ... -greatness
"I remember Max at the Norisring [circuit in Germany] at 16 years old. It was wet and he was one and a half to two seconds faster than anyone else. I said all other drivers should give back their licences, the only driver in this field is Max Verstappen,” Tost told BBC Sport.

Tost recalls moment he knew Verstappen was destined for greatness
"During his first test I was really impressed how fast he adapted to the speed and brakes… normally drivers need 100-150km to get used to the enormous power which an F1 car has under accelerating and under braking. But from the first lap onwards he was familiar with everything.

"We decided he would do FP1 in Suzuka [at the 2014 Japanese Grand Prix] and journalists said: 'You are totally crazy… Suzuka is one of the most dangerous tracks; how can you start him in FP1? He has to be prepared.’

"I said: 'Don't talk so much, let's discuss in five years, then we will see who was right - you or me?' It didn't take five years - immediately, from the first year.”

Αν έχει και για τον Tsunoda δίκιο, θα το μάθουμε σε λίγους αγώνες θεωρώ. Είναι πολύ χαρακτηριστικό πάντως πόσο κοφτός είναι για τον Lawson: <είναι πολύ αργός, ούτε σε 100 χρόνια δεν έφτανε τον Γιούκι!>.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#887465 Καλά ρε μλκ μου, είναι δυνατόν να παίρνει φωτιά έτσι εύκολα ο περίγυρος από τα φλόκια του πατώματος και να έχει βγει η κόκκινη 87 φορές 2 μέρες τώρα;
Δλδ αύριο στον αγώνα τι θα γίνει;
Μήπως έχει πάει ο Otso με το Komatsu -να παίζει και εντός έδρας :lol: - για να κάψει τα σπαρτά; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887466 Στρωμένο μαγαζί τους έδωσε ο Μπέρνι. Τον έβριζαν τον Μπέρνι κάτι ΤΡΙΣΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ. Φατε Μπέρνι τώρα. Με Ντουχαναιους και Σtroll.

Α, μην λησμονήσω. Κατεβαίνω με επιτάχυνση g=8.77 m/sec² από τα σύννεφα, μόλις είδα την ΨΩΛΙΑ του baby Yoda από τον Νίκο Οικονομόπουλο της Φόρμουλα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#887472 Δεν θα διαφωνήσει κανένας.
Θα έχει ενδιαφέρον αύριο η εκκίνηση.
Χάμιλτον αγόρι μου, όλα καλά;;;
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#887475 Tsunoda εκτός Q3...περίμενα κάτι καλύτερο,Hamilton έκανε λάθος αλλά δεν βελτίωσε ούτε στην τελευταία προσπάθεια του,δεν με εκπλήσσει αυτό αφού έχει χάσει το momentum του στο qualify,προβάδισμα Mclaren στον αγώνα,εκτός αν έχουμε φαρσοκωμωδία με red flags λόγω φλεγόμενου γρασιδιού.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#887480 Λοιπόν, αποθεώνω ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ. Είναι ο καλύτερος πιλότος του grid με διαφορά από τον δεύτερο. Period.

McLaren = Διαστημόπλοιο. Με αυτοκτονία θα χάσει το ΠΠΚ και χαρακίρι το ΠΠΟ.

Φεράρι = 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Είναι γεγονός ότι το ψάχνουν. Δεν έχω παρακολουθήσει φανατικά τα παρασκήνια αλλά εικάζω ότι έχουν θυσιάσει τον έναν για τα Q και τον άλλον για τον αγώνα(?). Έχουν διαφορετικά πατώματα; Θα φανεί αύριο.

Τσινόντα = πολύ άγχος βρε αδερφέ, χαλάρωσε.

Σάινθ = ρε γίδι, ρε γίδι :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Έτσι σε θέλω Μπουσσε. That's the spirit. :s_thumbsup

Χάρης Σταύρου να γράφει για Αντετοκούμπο. :iconcool: :shifty:

Παίρνει η Μπούσαινα το λάπτοπ καμιά φορά και γράφει μαλλακίες.

Καλός ήταν σήμερα πάντως το μαξ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Δεν θα διαφωνήσει κανένας.
Θα έχει ενδιαφέρον αύριο η εκκίνηση.
Χάμιλτον αγόρι μου, όλα καλά;;;

Μια χαρα. :lol:

Θελει χρονο. Ολο το διημερο εκανε παρομοιους χρονους με Λεκλερκ, που σημαινει οτι το βρισκει , οτι στο Q3 επεσε πιο πισω καποιο λαθακι θα φταιει.

Χρονο θελει κι ο Γιουκι. Το εχει περισοστερο απο τον Λοσον παντως.

Ο Μαξ εδειξε οτι στον ενα γυρο ειναι ο καλυτερος, να δουμε αυριο στον αγωνα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Giuseppe Busso έγραψε:
g8777 έγραψε:Έτσι σε θέλω Μπουσσε. That's the spirit. :s_thumbsup

Χάρης Σταύρου να γράφει για Αντετοκούμπο. :iconcool: :shifty:

Παίρνει η Μπούσαινα το λάπτοπ καμιά φορά και γράφει μαλλακίες.

Καλός ήταν σήμερα πάντως το μαξ. :shifty:

Η φωνή στο imessage αντρική μου ακούστηκε Γιάννη, εκτός και αν καραδοκούσε με το δίκαννο δίπλα σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#887491 Στείλανε κηπουρούς να ξυρίσουν το γκαζόν λέει.... Η κατάσταση είναι πέρασα κι άφησα πίσω μου συντρίμια/φωτιές/σεισμούς/καταποντισμούς....