Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#887430 Δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει σαν μηχανικός ο Λακαφώσης αλλά θεωρώ ότι δεν αλλάζει σε κάτι τις σπουδές, γνώσεις, εμπειρίες και τις ικανότητές σου το να γραφτείς στο σχετικό σύλλογο. Κάποιος που βγάζει τη σχολή με το ζόρι γράφεται και άλλος μπορεί να είναι άριστος, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό και δεν γράφεται. Δε σημαίνει ότι δεν είναι μηχανικός ή ότι δεν είναι καλός, απλά δεν μπορεί να βάλει σφραγίδα που μετράει σε κάποια συγκεκριμένα πράματα. Μπορεί πχ να βγάζει όλη τη δουλειά σε ένα γραφείο και ο άσχετος αλλά στο σύλλογο να βάζει τη σφραγίδα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:Η απλά ταιριάζει στο αφήγημα της Ζωής και της αντιπολίτευσης.

Ταυτόχρονα, άλλες έρευνες ταιριάζουν καλύτερα με το αφήγημα της κυβέρνησης. Γιατί να είναι αυτές έγκυρες και οι άλλες όχι;

Επίσης, μη ξεχνάς ότι, το πόρισμα του Εθνικού Οργανισμου Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών, επίσης αναφέρει πως δεν είναι δυνατόν η πυρόσφαιρα να προκλήθηκε από έλαια σιλικόνης. Και αυτοί αφήγημα υποστηρίζουν; :hmmm:

Nikos! έγραψε:Απ ότι φαίνεται είναι εντελώς αναξιόπιστος τελικά με τεράστια ερωτηματικά γιατί να έχουν στην ομάδα τους κάποιον ο οποίος δεν εξασκεί το επάγγελμα και μόνο με μαύρα (αφού δεν έχει κάνει έναρξη και μάθαμε ότι είναι στο ταμείο δημοσιογράφων αν είναι δυνατόν δηλαδή) μπορεί να πληρωθεί για την οποία έρευνα.

Αναξιόπιστος είναι ο Καραμανλής που διαβεβαίωνε την ασφάλεια των τρένων.

Nikos! έγραψε:Αστεία πράγματα λοιπόν από ένα σωρό παραπλανητες της κοινής γνώμης.

Παραπλανητής και αστείος είναι αυτός που έλεγε οτι αν η κυβέρνηση ομολογούσε την αλήθεια για την ασφάλεια στα τρένα δε θα έμπαινε κανείς σε αυτά.

Nikos! έγραψε:Εδώ ο Δεδες λέει ότι επτά (7) ανεξάρτητες εκθέσεις βγάζουν το ίδιο συμπέρασμα για λάδια σιλικόνης και ότι η μελέτη του εοδασαμμ δε βασίζεται σε στοιχεία αλλά σε εικασίες

Πιστεύω δεν έχει σημασία το πόσες εκθέσεις βγάζουν το ίδιο συμπέρασμα αλλά το ποιός οργανισμός τεκμηριώνει καλύτερα την άποψή του.

Υπάρχει πχ και η μελέτη του Faisal Khan που αποκλείει τα έλαια σιλικόνης. Την διάβασες; Ποιά είναι η γνώμη σου; (Βιογραφικό με @@ έτσι; Και τρομερή εξειδίκευση ακριβώς στο θέμα μελέτης, προυπηρεσία φουλ κτλ)

Τέλος, όπως γράφτηκε και σε προηγούμενο ποστάκι:

Lalfamaz έγραψε:Για 1000η φορά.
Όλες οι πλευρές και οι πραγματογνωμοσύνες αυτών αναφέρουν ότι στηρίζονται στα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους. Περί διάθεσης στοιχείων ομολόγησε χωρίς ξυλο(λιο) το ΓΧΚ.

– Η πρώτη συλλογή δειγμάτων εμφανίζεται τον Μάρτιο του 2023, ένα μήνα μετά το δυστύχημα. Από ποια σημεία συλλέχθηκαν τα δείγματα, που βρέθηκαν ακριβώς και πότε συλλέχθηκαν;

– Η πρώτη συλλογή δειγμάτων εμφανίζεται τον Μάρτιο του 2023, ένα μήνα μετά το δυστύχημα. Από ποια σημεία συλλέχθηκαν τα δείγματα, που βρέθηκαν ακριβώς και πότε συλλέχθηκαν;

– Η συλλογή των πρώτων δειγμάτων έγινε τον Μάρτιο 2023. Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν κατόπιν αιτημάτων του εφέτη ανακριτή Λάρισας και μετά από υπόδειξη συγκεκριμένων σημείων, αντικειμένων, τόπων-χώρων από τους ορισμένους δικαστικούς πραγματογνώμονες. Οι δειγματοληψίες περιλάμβαναν δείγματα, σε επαρκή για την ανάλυση ποσότητα, από τους συρμούς, τον περιβάλλοντα χώρο, τα ενδύματα και προσωπικά αντικείμενα. Κατά τη λήψη των δειγμάτων, ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα σε διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα και οδηγίες, τα οποία εφαρμόζει το Γενικό Χημείο του Κράτους, ενώ ελήφθησαν υπόψη ο τύπος, η φυσική κατάσταση, η ποσότητα, το μέγεθος του προς δειγματοληψία υλικού (έδαφος, επιφάνεια υπόλειμμα, αντικείμενο) και οι συνθήκες στο προς εξέταση πεδίο. Χρησιμοποιήθηκαν τα αναγκαία μέσα δειγματοληψίας και οι κατάλληλοι περιέκτες, ώστε να διασφαλίζεται το αναλλοίωτο και αλύμαντό τους.

Δείγματα συλλέχθηκαν από τον τόπο του δυστυχήματος, από τη θέση Κουλούρι και από τη θέση Πηγάδια του Ευαγγελισμού Τεμπών, καθώς και από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών (δειγματοληπτικά από τα κατασχεμένα ενδύματα και προσωπικά αντικείμενα).]Πραγματοποιήθηκαν επτά (7) δειγματοληψίες κατόπιν παραγγελιών του εφέτη ανακριτή και συλλέχθηκαν συνολικά 178 δείγματα (ημερομηνίες δειγματοληψιών: 29-03-2023, 29-09-2023, 25-10-2023, 5-04-2024, 18-04-2024, 31-05-2024, 27-09-2024)

Δειγματοληψία μετά από 1 μήνα έως 1.5 έτος. :s_drinks Με καταστροφή στοιχείων από τα πρώτα 24ωρα.

https://www.kathimerini.gr/society/563488744/tempi-ti-apanta-to-chimeio-toy-kratoys-gia-to-xylolio-ta-elaia-silikonis-kai-tin-pyrosfaira/

Ο στρουθοκαμηλισμός αποτελεί δικαίωμα του καθενός. Η επιμονή να χώσουμε όλοι το κεφάλι μας στο χώμα για να μην έχουμε οξυγόνο :shifty: καταντάει κουραστική.

Αν έχεις κάποιον φίλο μηχανικό που είναι γραμμένος στο ΤΕΕ και έχει σφραγίδα :shifty: ρώτα τον αν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα όταν έχουν ληφθεί δείγματα 1 μήνα έως και 1,5 έτος μετά. :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από saxon_747 και 04 Απρ 2025, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
sknipper έγραψε:Δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει σαν μηχανικός ο Λακαφώσης αλλά θεωρώ ότι δεν αλλάζει σε κάτι τις σπουδές, γνώσεις, εμπειρίες και τις ικανότητές σου το να γραφτείς στο σχετικό σύλλογο. Κάποιος που βγάζει τη σχολή με το ζόρι γράφεται και άλλος μπορεί να είναι άριστος, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό και δεν γράφεται. Δε σημαίνει ότι δεν είναι μηχανικός ή ότι δεν είναι καλός, απλά δεν μπορεί να βάλει σφραγίδα που μετράει σε κάποια συγκεκριμένα πράματα. Μπορεί πχ να βγάζει όλη τη δουλειά σε ένα γραφείο και ο άσχετος αλλά στο σύλλογο να βάζει τη σφραγίδα.

Κοίτα, πιστεύω ότι αν αύριο ο Λακαφώσης κάνει εγγραφή στο ΤΕΕ και φτιάξει μια σφραγίδα, θα αλλάξει γνώμη ο Νίκος και ο GeoF1. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
saxon_747 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Η απλά ταιριάζει στο αφήγημα της Ζωής και της αντιπολίτευσης.

Ταυτόχρονα, άλλες έρευνες ταιριάζουν καλύτερα με το αφήγημα της κυβέρνησης. Γιατί να είναι αυτές έγκυρες και οι άλλες όχι;

Επίσης, μη ξεχνάς ότι, το πόρισμα του Εθνικού Οργανισμου Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών, επίσης αναφέρει πως δεν είναι δυνατόν η πυρόσφαιρα να προκλήθηκε από έλαια σιλικόνης. Και αυτοί αφήγημα υποστηρίζουν; :hmmm:

Nikos! έγραψε:Απ ότι φαίνεται είναι εντελώς αναξιόπιστος τελικά με τεράστια ερωτηματικά γιατί να έχουν στην ομάδα τους κάποιον ο οποίος δεν εξασκεί το επάγγελμα και μόνο με μαύρα (αφού δεν έχει κάνει έναρξη και μάθαμε ότι είναι στο ταμείο δημοσιογράφων αν είναι δυνατόν δηλαδή) μπορεί να πληρωθεί για την οποία έρευνα.

Αναξιόπιστος είναι ο Καραμανλής που διαβεβαίωνε την ασφάλεια των τρένων.

Nikos! έγραψε:Αστεία πράγματα λοιπόν από ένα σωρό παραπλανητες της κοινής γνώμης.

Παραπλανητής και αστείος είναι αυτός που έλεγε οτι αν η κυβέρνηση ομολογούσε την αλήθεια για την ασφάλεια στα τρένα δε θα έμπαινε κανείς σε αυτά.

Nikos! έγραψε:Εδώ ο Δεδες λέει ότι επτά (7) ανεξάρτητες εκθέσεις βγάζουν το ίδιο συμπέρασμα για λάδια σιλικόνης και ότι η μελέτη του εοδασαμμ δε βασίζεται σε στοιχεία αλλά σε εικασίες

Πιστεύω δεν έχει σημασία το πόσες εκθέσεις βγάζουν το ίδιο συμπέρασμα αλλά το ποιός οργανισμός τεκμηριώνει καλύτερα την άποψή του.

Υπάρχει πχ και η μελέτη του Faisal Khan που αποκλείει τα έλαια σιλικόνης. Την διάβασες; Ποιά είναι η γνώμη σου; (Βιογραφικό με @@ έτσι; Και τρομερή εξειδίκευση ακριβώς στο θέμα μελέτης, προυπηρεσία φουλ κτλ)

Τέλος, όπως γράφτηκε και σε προηγούμενο ποστάκι:

Lalfamaz έγραψε:Για 1000η φορά.
Όλες οι πλευρές και οι πραγματογνωμοσύνες αυτών αναφέρουν ότι στηρίζονται στα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους. Περί διάθεσης στοιχείων ομολόγησε χωρίς ξυλο(λιο) το ΓΧΚ.

– Η συλλογή των πρώτων δειγμάτων έγινε τον Μάρτιο 2023. Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν κατόπιν αιτημάτων του εφέτη ανακριτή Λάρισας και μετά από υπόδειξη συγκεκριμένων σημείων, αντικειμένων, τόπων-χώρων από τους ορισμένους δικαστικούς πραγματογνώμονες. Οι δειγματοληψίες περιλάμβαναν δείγματα, σε επαρκή για την ανάλυση ποσότητα, από τους συρμούς, τον περιβάλλοντα χώρο, τα ενδύματα και προσωπικά αντικείμενα. Κατά τη λήψη των δειγμάτων, ακολουθήθηκαν τα προβλεπόμενα σε διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα και οδηγίες, τα οποία εφαρμόζει το Γενικό Χημείο του Κράτους, ενώ ελήφθησαν υπόψη ο τύπος, η φυσική κατάσταση, η ποσότητα, το μέγεθος του προς δειγματοληψία υλικού (έδαφος, επιφάνεια υπόλειμμα, αντικείμενο) και οι συνθήκες στο προς εξέταση πεδίο. Χρησιμοποιήθηκαν τα αναγκαία μέσα δειγματοληψίας και οι κατάλληλοι περιέκτες, ώστε να διασφαλίζεται το αναλλοίωτο και αλύμαντό τους.

Δείγματα συλλέχθηκαν από τον τόπο του δυστυχήματος, από τη θέση Κουλούρι και από τη θέση Πηγάδια του Ευαγγελισμού Τεμπών, καθώς και από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών (δειγματοληπτικά από τα κατασχεμένα ενδύματα και προσωπικά αντικείμενα).]Πραγματοποιήθηκαν επτά (7) δειγματοληψίες κατόπιν παραγγελιών του εφέτη ανακριτή και συλλέχθηκαν συνολικά 178 δείγματα (ημερομηνίες δειγματοληψιών: 29-03-2023, 29-09-2023, 25-10-2023, 5-04-2024, 18-04-2024, 31-05-2024, 27-09-2024)

Δειγματοληψία μετά από 1 μήνα έως 1.5 έτος. :s_drinks Με καταστροφή στοιχείων από τα πρώτα 24ωρα.

https://www.kathimerini.gr/society/563488744/tempi-ti-apanta-to-chimeio-toy-kratoys-gia-to-xylolio-ta-elaia-silikonis-kai-tin-pyrosfaira/

Ο στρουθοκαμηλισμός αποτελεί δικαίωμα του καθενός. Η επιμονή να χώσουμε όλοι το κεφάλι μας στο χώμα για να μην έχουμε οξυγόνο :shifty: καταντάει κουραστική.

Αν έχεις κάποιον φίλο μηχανικό που είναι γραμμένος στο ΤΕΕ και έχει σφραγίδα :shifty: ρώτα τον αν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα όταν έχουν ληφθεί δείγματα 1 μήνα έως και 1,5 έτος μετά. :iconcool:

Κοίτα, δε θα μπω σε λογική post war. Σέβομαι ότι έχεις κάποια παγιωμένη άποψη (παρομοίως) οπότε ας το αφήσουμε εκεί.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887435 Αν ο Λακαφωσης υιοθετουσε την θεωρία των ελαίων, του αγωγού φυσικού αερίου, της " άλλης", μια χαρά στα τσιλιμπιθρονια τους θα έγραφαν το ΤΣΜΕΔΕ .
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#887436 Ο Λακαφώσης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός από τη σχολή της Πάτρας.
Το ότι δεν είναι στο ΤΕΕ και ασφαλίζεται ως δημοσιογράφος, φαντάζομαι από το ξεκίνημα του στους 4Τ, νομίζω δεν μπορεί να του αφαιρέσει μόνο και μόνο από αυτό, επιστημονική επάρκεια.
Είναι μια επαγγελματική επιλογή που πολλοί μηχανικοί απόφοιτοι πολυτεχνικών σχολών έχουν κάνει στη χώρα μας.
Πέρα από αυτό, ήταν πάντα σοβαρός και πιο παλιά και παραμένει και τώρα όσες φορές τον ακούω.
Δεν έχει πει, όσο τον έχω ακούσει τουλάχιστον, ότι πιστεύει ότι υπήρχαν μπιτόνια στο πίσω κοκπιτ της 2ης μηχανής.
Απάντησε μόνο σε ερώτηση που δέχτηκε.
Αν μπορούν να χωρέσουν 2.5 τόνοι εκεί και είπε ότι χωράνε.

Παραθέτω Χημικούς Μηχανικούς που υποστηρίζουν ότι τα έλαια σιλικόνης δεν μπορούν να δημιουργήσουν αυτήν την πυρόσφαιρα.

Faisal Khan
Department Head, Chemical Engineering
Texas A&M University
Ομάδα Κοκοτσάκη.

Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος
Καθηγητής Νέες Προηγμένες Καθαρές Τεχνολογίες Καύσης
ΑΠΘ
Βασίστηκε στο πόρισμα του ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ.

Μάρκος Χρυσός
Διπλ. Χημικός Μηχανικός
ΑΠΘ
Ομάδα Κοκοτσάκη.

Αχιλλέας Μιχόπουλος
Διπλ. Χημικός Μηχανικός
ΑΠΘ
Με μεταπτυχιακό στη Μασαχουσέτη.
Τεχνικός Σύμβουλος.

Νίκος Κάρναβος
Διπλ. Χημικός Μηχανικός
ΑΠΘ
Τεχνικός Σύμβουλος.

Όλοι αυτοί Χημικοί Μηχανικοί, όχι Μηχανολόγοι και Αεροναυπηγοί αν δε σας κάνει καθόλου ο Λακαφώσης.

Δεν γίνεται να μη λάβουμε σοβαρά την άποψη τους. Να κριθεί εννοείται, όχι όμως να την πετάμε στα σκουπίδια.

Βέβαια βλέπω ότι άλλοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί που λένε το αντίστροφο από το Λακαφώση, δεν πειράζει που δεν είναι Χημικοί Μηχανικοί.
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 04 Απρ 2025, 23:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Yugo_para_siempre έγραψε:
Δεν γίνεται να μη λάβουμε σοβαρά την άποψη τους. Να κριθεί εννοείται, όχι όμως να την πετάμε στα σκουπίδια.

Σωστός.

Yugo_para_siempre έγραψε:Βέβαια βλέπω ότι άλλοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί που λένε το αντίστροφο από το Λακαφώσης, δεν πειράζει που δεν είναι Χημικοί Μηχανικοί.

Αφού υποστηρίζουν το αντι-αφηγημα είναι οκ. :shifty:

Επίσης, ο Πλακιάς είναι πιο σωστός από την Καρυστινού. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Αν ο Λακαφωσης υιοθετουσε την θεωρία των ελαίων, του αγωγού φυσικού αερίου, της " άλλης", μια χαρά στα τσιλιμπιθρονια τους θα έγραφαν το ΤΣΜΕΔΕ .

Αν το δυστύχημα γινόταν το 2015-2018 θα έβλεπες και πολλά άλλα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#887448 Ή δε θα βλεπες και τιποτα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#887455 To TEE είναι ένα επιμελητήριο, τα πτυχία τα δίνουν τα ΑΕΙ. Όποιος συνδέει την επιστημονική επάρκεια με την εγγραφή στο οικείο επιμελητήριο είναι είτε ηλίθιος είτε άσχετος. Εγώ πχ δεν είμαι γραμμένος στο επιμελητήριό μου γιατί μου είναι ένα παντελώς περιττό έξοδο που δε μου παρέχει απολύτως τίποτα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τον Χ Λακαφώση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Corto Maltese έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα

Το παίζει είδηση το Πρώτο Θέμα και αυτό αρκεί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:To TEE είναι ένα επιμελητήριο, τα πτυχία τα δίνουν τα ΑΕΙ. Όποιος συνδέει την επιστημονική επάρκεια με την εγγραφή στο οικείο επιμελητήριο είναι είτε ηλίθιος είτε άσχετος. Εγώ πχ δεν είμαι γραμμένος στο επιμελητήριό μου γιατί μου είναι ένα παντελώς περιττό έξοδο που δε μου παρέχει απολύτως τίποτα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τον Χ Λακαφώση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα

Εάν κάποιος δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ κάποιου επαγγελματία και κάποιου άσχετου που περνιέται για επαγγελματίας ο οποίος με ψέμματα χειραγωγεί τη κοινή γνώμη και τελικά απ ότι φαίνεται ως υπάλληλος του Ευαγγελάτου, μάλλον είναι ή άσχετος ή ηλίθιος.

Θα πήγαινες το παιδί σου σε γιατρό που δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος επειδή έβγαλε το πανεπιστήμιο;;

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#887470 Το παιδί μου το πάω για παράδειγμα ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο που το θεραπεύουν άψογα, ειδικευόμενοι. Η εγγραφή στο επιμελητήριο ή τον σύλλογο δε σημαίνει απολύτως τίποτα από πλευράς αξίας. Δεν υπάρχει πιο απλός τρόπος να το πω. Αν δεν υπογράφεις μελέτες δε σε νοιάζει πρακτικά καθόλου. Και όπως θα ξέρεις πολύ καλά αλλά επιλέγεις να δείχνεις άγνοια, αντίστοιχα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει καριέρα απλά βάζοντας υπογραφές σε μελέτες που αγνοούν το περιεχόμενο.

Δηλαδή όσο το γράφω τόσο πιο πολύ γελάω. Αν σκεφτείς τι χρειάζεται για να πάρει κανείς πτυχίο και τι για να γραφτεί στο σύλλογο (απολύτως τίποτα ουσιαστικό) το θέμα ξεπερνάει τα όρια του φαιδρού. Κατανοώ πάντως ότι αυτή είναι η ατζέντα που μοιράστηκε δείχνω κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nikos! έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:To TEE είναι ένα επιμελητήριο, τα πτυχία τα δίνουν τα ΑΕΙ. Όποιος συνδέει την επιστημονική επάρκεια με την εγγραφή στο οικείο επιμελητήριο είναι είτε ηλίθιος είτε άσχετος. Εγώ πχ δεν είμαι γραμμένος στο επιμελητήριό μου γιατί μου είναι ένα παντελώς περιττό έξοδο που δε μου παρέχει απολύτως τίποτα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τον Χ Λακαφώση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το θέμα

Εάν κάποιος δε μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ κάποιου επαγγελματία και κάποιου άσχετου που περνιέται για επαγγελματίας ο οποίος με ψέμματα χειραγωγεί τη κοινή γνώμη και τελικά απ ότι φαίνεται ως υπάλληλος του Ευαγγελάτου, μάλλον είναι ή άσχετος ή ηλίθιος.

Θα πήγαινες το παιδί σου σε γιατρό που δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος επειδή έβγαλε το πανεπιστήμιο;;

< >

Στο γραψανε κι αλλοι αλλα δεν θες να καταλαβεις
Ο Λακαφωσης ειναι μηχανολογος μηχανικος - αεροναυπηγος με πτυχιο απο το πανεπιστημιο της Πατρας. Το οτι δεν ειναι γραμμενος στο Επιμελητηριο ειναι γιατι δεν ειναι ελευθερος επαγγελματιας, δεν υπογραφει για εργα αλλα κανει engineering consulting.

Επισης ειναι στην ΕΔΑΠΟ ( Επιτροπή Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών ) οπου υπαρχουν μηχανικοι με δυνατοτητα υπογραφης και οταν μιλαει εκπροσωπει την επιτροπη.

Οποτε ναι, σε γιατρο δεν θα το πηγαινα το παιδι μου επειδη δεν μπορει να γραψει φαρμακα / εξετασεις, αλλα την γνωμη του θα την ακουγα. Γιατι ειναι γιατρος

Επισης χαρακτηρισμους "λαμογιο", "χειραγωγει με ψεματα την κοινη γνωμη", "υπαλληλος του Ευαγγελατου", για ενα επιστημονα θα προσεχα πολυ να κανω διοτι ειναι μηνυσιμα.